Marin Almajanu, executat pe la spate de Eugen Pirvulescu.

20 Octombrie 2016, 10:00 | 6767 vizualizări | 25 comentarii
Car Universal
Marin Almajanu executat pe la spate de Eugen Pirvulescu.

Potrivit preşedintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, deputatul Marin Almăjanu a fost supus unei comisii medicale, care a decis că liberalul nu este apt din punct de vedere medical pentru o candidatură la alegerile de pe 11 decembrie.

“Pot să vă confirm faptul că domnul preşedinte Almăjanu, din motive pur medicale, nu va mai candida la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Este o decizie luată la Centru, după ce domnul preşedinte preşedinte a trecut prin evaluarea unei comisii medicale, pe care noi o respectăm. Pentru mine personal, dar şi pentru organizaţia liberală din judeţ, este o pierdere uriaşă, domnul deputat Almăjanu fiind un simbol al PNL Teleorman”, a declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, referitor la subiect.

Drept la replica

Referitor la articolul din data de 17.10.2016, din Ziarul Teleormanul, in care se vorbeste despre examinarea medicala la care am fost supus, solicit public documentul medical emis de Comisia Medicala care m-a examinat, din care reiese ca Almajanu Marin nu este apt medical de a candida.
Urmare externarilor, din nici un document medical nu rezulta interdictia mea de a candida.
Eu raman acelasi om simplu si prietenia Primarilor PNL este foarte importanta pentru mine. Din fericire, Bunul Dumnezeu m-a ajutat sa trec cu bine peste aceasta grea cumpana.
Acum lucrurile incep sa intre in normalitate, vreau sa transmit un gand special pentru toti cei care mi-au fost alaturi, care m-au incurajat si m-au facut sa imi doresc sa lupt.
Primarii PNL raman prietenii si sufletul meu!
Nu ca un ultim mesaj, doctorii spun ca sunt pe calea cea buna.
Cu respect,
Almajanu Marin

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (25) Adaugă comentariu
Barnypok pe 01 Aprilie 2017, 08:16
#25
WjSFheOyOgRg
MV5qPe http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com
ix-ulescu pe 25 Octombrie 2016, 08:08
#24
pe asta o stiati?
de la Viagra combinata cu alcool si amanta tanara, nea Marian a cazut la datorie si si-a petrecut ultimul an din viata la Balaceanca. Este o pensiune pentru turisti defecti la cap.
Un simplu fost membru pe 22 Octombrie 2016, 22:32
#23
Roata nu e patrata
Tradatorii de tradare sa aiba parte!
Ralu Fedeles pe 22 Octombrie 2016, 21:24
#22
Merita sa fie pe lista!
Da, merită sa deschida lista Camerei Deputatilor! Mai mult decat oricine de pe lista! Este presedintele ales!
pt pe 22 Octombrie 2016, 20:47
#21
prosti
Acest individ a promovat numai prosti,asa ca nu este o problema ca nu sunteti promovati!
apropiatu pe 22 Octombrie 2016, 14:14
#20
starea de sanatate
Garantat, Almajanu este lucid si coerent . Cand aude numele Pirvulescu, raspunde pe loc, foarte clar si tare : JIGODIE!
Iliescu pe 21 Octombrie 2016, 23:04
#19
Mai bine taci
Mai Y chiar nu iti este teama ca iti va da Cel de sus si tie ce meriti?!? Uita-te in oglinda si minuneaza-te de ce ai devenit! Faci afirmatii pe care nici tu nu le crezi! Ce crezi ca vei obtine daca iti bati joc de un om de mare Valoare?!? Vei fi promovat?!? Slabe sanse.
y pe 21 Octombrie 2016, 21:07
#18
da
Mai,baieti .chiar nu va e rusine!Haide sa ne pronuntam la ceva ce stim.E rusine ca acest om sa creadă ca este o valuare!Dumnezeu ti-a dat ce meriti

!
flori pe 21 Octombrie 2016, 19:30
#17
almajanu
Fratilor,de ce nu face Almajanu o conferinta de presa pentru a vedea starea in care se afla?
gogu pe 21 Octombrie 2016, 19:19
#16
oamenii lui cracea
Blaga si Gorghiu,dupa o intalnire cu Almajanu,au vazut starea in care se afla acesta si au hotarat sa nu l mai puna pe liste. Omul nu vorbeste coerent si merge foarte greu.Cracea nu l a vazut sau nu v a spus? Sau poate v a povestit de intalnirea de la Buc*resti cu primarii, Blaga si Gorghiu?
Miki pe 21 Octombrie 2016, 15:28
#15
Atat
Nu, Parlamentul nu este hotel sau restaurant, clar! Dar ce o fi, nea xyz, Parlamentul, o adunatura de inculti si parveniti, care-si cauta doar interesul propriu si expansiunea de forta?!?

Daca nu esti membru de partid, de unde stii in ce stadiu se afla domnul deputat?! Sau ti se spune ce sa zici
Uuu pe 21 Octombrie 2016, 13:23
#14
Raspuns
Nu a plecat niciodata din PNL . Si nici echipa ! Sunt minciunile celor care vor sa scape de ei !
Miky pe 21 Octombrie 2016, 13:02
#13
Pt xyz
Nu, Parlamentul nu este hotel sau restaurant, clar! Dar ce o fi, nea xyz, Parlamentul, o adunatura de inculti si parveniti, care-si cauta doar interesul propriu si expansiunea de forta?!?

Daca nu esti membru de partid, de unde stii in ce stadiu se afla domnul deputat?! Sau ti se spune ce sa zici
Miky pe 21 Octombrie 2016, 12:18
#12
Pt xyz
Astea nu-s parerile dumitale, xyz! Daca chiar nu esti membru de partid, sigur ti s-a sugerat ce sa scrii! De unde stii dumneata, nea xyz, in ce situatie e daca NU esti membru de partid?! L-ai vazut, v-ati intalnit?! Domnul deputat Marin Almajanu poate sa mearga sa-si "cumpere singur o paine", se desc*rca singur, comunica, vorbeste, gandeste. Sunt socat de evolutia partidului si de atitudinea unor oameni vechi in acest partid, cum pleaca capul si lasa sa se faca toate mizeriile astea inpotriva omului care i-a hranit. Pe multi din partid care nu s-au pliat i-au exclus, le erau incomozi! S-a "innoit" partidul cu oameni "cu valoare"! De ce crezi, domnule/doamna, ca "fraierii" de care zici dumneata ar vota parlamentari cu IQ sub limita admisa?
xyz pe 21 Octombrie 2016, 09:32
#11
pt Miky
Prietene ti se pare normal sa trimiti un om in parlament daca acesta nu poate sa mearga sa-si cumpere singur o paine? Voi politicienii, pt ca tu sigur esti unul ajutat de almajanu, va ganditi numai la interesele materiale proprii! Tu crezi ca parlamentul este cumva restaurant sau hotel unde mergi sa bei si sa mananci? Cand nu poti merge la serviciu, pt ca parlamentul este locul de munca al deputatului sau senatorului, iti iei concediu medical! Dar in politica vad ca nu conteaza daca poti sau nu, pui pe lista pe oricine pt ca de.....fraierii oricum voteaza.....

P.S. nu sunt membru de partid wink
Miky pe 20 Octombrie 2016, 21:59
#10
Rusine sa va fie!
Nu va e rusine sa discreditati un om pentru interesul vostru?!?! Toti astia care comentati impotriva lui ati trait pe spinarea lui, acum l-ati tradat si vreti sa-i si distrugeti imaginea! Nimeni nu o sa se ridice la valoarea lui!!! O sa va bata Dumnezeu!
gheorghhe pe 20 Octombrie 2016, 17:41
#9
nesimtire
dl Almajanu este capabil sa faca, campanie? Si apoi, este capabil sa ne reprezinte in parlament zi de zi? Sa tina disc*rsuri? Sunt nesimtiti cei din jurul lui, care il inc*rajeaza in asemenea activitati solicitante pt sanatatea lui! nu-i vor decat banii!

Nu are nicio vina Pirvulescu ca s-a imbolnavit Almajanu!Si din cate se vorbeste, Almajanu il pregatea pe Pirvulescu pt o eventuala preluare a conducerii! sunt sigur ca cei din jurul lui latra cel mai tare....dupa bani!
remember pe 20 Octombrie 2016, 16:25
#8
prefectul de 5 zile!
Domnule Almajanu,poate ne spuneti si noua unde este acolitul dvoastra,prefectul de5 zile Marin Cune.Ai stabilit cu Dragnea care va fi urmatoarrea evolutie,a acestui golan ratardat.Inca mai lucreaza intr-o institutie publica?Lasati-l fratilor sa plimbe cteaua prinKatanga, ca e singurul lucru pe care-l stie!
votant pe 20 Octombrie 2016, 15:21
#7
un lucru normal
din cate stiu deputatul Almajanu de cand a suferit acel accident, in urma cu ub an si jumatate, daca nu ma insel, nu a mai putut merge in parlament. Si atunci care este logica in al pune pe lista pt alegerile parlamentare de anul acesta? Un deputat sau senator trebuie sa mearga in parlament si sa sustina proiecte de legi pt bunul mers al tarii, din cauza asta sunt alesi de noi pt a ne reprezenta nu doar ca sa stea acasa sau sa doarma pe banii publici. Prin decizia luata de la centru PNL incepe sa semene cu un partid normal!
*** pe 20 Octombrie 2016, 13:42
#6
omul lui dragnea
foare bine ca nu mai este pe lista! asta era omul lui dragnea! a distrus pnl-ul pt interesul propriu, pt functii calde si bani primiti de la mustacios!!!!

eu pe 20 Octombrie 2016, 12:56
#5
atentie!
Almajanu,nu a facut nimic fara sa aibe un beneficiu,pentru PNL.El a,distrus PNL-ul din Teleorman prin aliante cu Dragnea.Nu stiu ce a,facutsau ce face Parvulescu dar sper sa nu fie duplicitar ca acest Almajanu!A distrus cu influenta lui politica multe destine.Are grija Dumnezeu de toate!Ce zici domnule almajan,ti-a dat ce meriti?

Un primar PNL pe 20 Octombrie 2016, 12:02
#4
Sarpele
Domnul Almajanu a tinut la "piept" un sarpe. Sunt surprins, cunoscand personajul Pirvulescu, ca nu a anuntat ca .... ca dl. Almajanu a murit.Un individ fara scrupule.
ciomu pe 20 Octombrie 2016, 11:54
#3
Pirvulescu
Pirvulescu asta are si fata de calau.
ooo pe 20 Octombrie 2016, 11:26
#2
intrebare?
Acest almajanu,nu trecuse laALDE cu toata echipa.? Mascat. e la PNL!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.