Combinatul chimic din Slobozia va fi repornit. Chimistii turneni asteapta o minune.

19 Octombrie 2016, 09:18 | 4793 vizualizări | 11 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
A.M.C. - istul prigonit pe 26 Octombrie 2016, 12:10
#11
slobozia
Am aflat despre doi viitori angajati ai Combinatului din Slobozia ca acesta va porni. Cei doi viitori angajati ( Pavel Cristian si Pavel Bogdan ) sunt verisori primari cu Toncea Mariana Nicoleta, fosta directoare de la Interagro Zimnicea. Cei doi tineri s-au laudat la prieteni ca se muta la Slobozia si vor fi angajati acolo. Deci tot cu pile si nepotisme se merge si la acest asa zis mare patron cel mai cinstit, cel mai... etc. Noi in Turnu o sa ramanem cu buza umflata din cauza pupinc*ristilor.
Cruela pe 22 Octombrie 2016, 18:06
#10
cine sunt cei care pornesc combinatul?
nu știți cine pornește combinatul din Slobozia? Firma Popasul Trebes din Bacau, va spune ceva? Dl. Sebi care este asociat cu dl. Catalin ( fiul directorului general de la combinatul chimic din Bacau-care i-a dat pe tava dl. Niculae combinatul), va porni acest combinat . Foarte bine ca trebuie sa fie si investitori romani in aceasta tara!
Mariana Rotaru. pe 20 Octombrie 2016, 17:16
#9
Cine minte, tunetule?
In afara de cele scrise pe acest site, eu nu am auzit pe nimeni vorbind de repornirea vreunui combinat, nici al celui de la Slobozia! Ma cunosc foare bine si cu dl Claudiu Cracea si cu dl Danut Cuclea, i-am intrebat si au ras ca de o gluma proasta. PENTRU A FI REPORNITE ESTE NEVOIE DE SUME FOARTE MARI, ORI ION NICOLAE, CU AJUTORUL ORGANELOR DE STAT A FOST LASAT IN PACE PANA A TRANSFERAT IN STRAINATATE SUTE DE MILIOANE DE EURO SI NU MAI POATE FI EXECUTAT. N-AU DECAT SA-I CONFISTE TOATE PROPRIETATILE, N-AU CE SA FACA CU ELE!
tunetul pe 20 Octombrie 2016, 00:08
#8
PSD a pornit masinariia minciunii .
Sper ca cetatenii acestui oras sa nu mai fie creduli sau mai bine zis prosti la pomenile psd inainte de alegeri .Bai oameni buni voi chiar nu vedeti nici in al 12 ceas realitate din orasul vostru ?Combinatul intra in insolventa si voi chiar credeti o repornire acum in prag de iarna cu instalatile cazute,si cine mama dracului mai da aviz de functionare la bomba cu ceas .Daca si acum mai visati cai verzi pe pereti,inseamna ca suntem un neam de prosti .
vineri pe 19 Octombrie 2016, 21:47
#7
insolventa
Vieri 21 oct la Curtea de Apel Buc*resti, se judeca rec*rsul la insolventa al muncitorilor respinsi fara explicatie de catre judecatoarea de Alexandria. Doamne ajuta! In cazul in care nu se cistiga insolventa Combinatul de la Turnu va avea soarta UVCP-ului
Mariana Rotaru. pe 19 Octombrie 2016, 18:01
#6
Nu-i nevoie,fiecare sa-si puna unul.
Mi-aduc aminte de un vers dintr-o poezie :" MINUNI IN VREMEA NOASTRA NU CRED A SE MAI FACE"-------Poate stie cineva mai multe.
dan pe 19 Octombrie 2016, 14:31
#5
nu cred
Nu va mai fi deschis in veci Donau chem
Mihalcea Claudiu pe 19 Octombrie 2016, 13:44
#4
informatie
Va porni si Turnu Magurele .
Marin Culcica. pe 19 Octombrie 2016, 13:22
#3
Ce stiu eu...
In prag de iarna va fi extrem de greu sa se faca reparatii. Oamenii nu se vor intorce decat dupa ce vor fi achitate restantele in totalitate si vor exista garantii ca va putea functiona cel putin 10 ani. MAI MULT CHIAR, TOT CU IAON NICOLAE PATRON, NU MAI AVEM INCREDERE. TREBUIE ALT ACTIONAR MAJORITAR. POATE RAMANE SI NICOLAE, DAR ACTIONAR DE RANG 2,3.. INTREBARE INCUIETOARE: S-AU GASIT BANI PENTRU ACHITAREA TUTUROR DATORIILOR?
chimistul pe 19 Octombrie 2016, 11:53
#2
Sinteti de groaza !
Pai cum nu stiti cine va porni combinatul ? cel ce da declaratii in numele chemgas, Tavi Ciobanu liderul de sindicat al sindicatului liber AMONIL ! Ce am ajuns !
MAC de la ambalare pe 19 Octombrie 2016, 10:17
#1
Și cine îl pornește,Ban sau Nicoleta ?
Nu mai sunt nici paznici cu pregatire,dar meseriași cu calificare specifică posturilor necesare.Să-i căutați prin Spania,Anglia sau pe la Casa de Pensii.Este o tentativă nereușită și disperată,de diversiune a unor politicieni,pentru a mai păcăli încăodată pe foștii angajați ai decedatului combinat.A,și încă ceva,cine credeți că va mai reveni să muncescă fără bani,doar cu minciuni și promisiuni?Astea sunt doar petarde aruncate în campania deja pornită a PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.