Drama tinerilor din Turnu Magurele.

18 Octombrie 2016, 11:35 | 5567 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Drama tinerilor din Turnu Magurele.

Desi avansam din toate punctele de vedere si suntem in anul 2016, avem o grava problema referitoare la locurile de munca. Desi peste tot in lume sunt probleme pe aceasta tema, cel mai grav este pentru orasele mici si locuitorii acestora. Un exemplu foarte bun este orasul nostru, Turnu Magurele.

Sa nu ai un loc de munca este foarte greu si frustrant. Majoritatea tinerilor sunt nevoiti sa plece in alte orase mai mari si mai dezvoltate sau mai grav sa plece din țară. Lipsa locurilor de munca are multe efecte negative asupra tinerilor ceea ce ii impinge spre lucruri nu tocmai corecte. Cel mai raspandit efect al lipsei banilor sunt tineri care s-au apucat de furat din case magazine s-au masini, fetele care fac videochat sau mai grav se apuca de prostitutie doar pentru a avea bani sa isi cumpere ceva de îmbracat sau pur si simplu pentru a avea bani de " Painea cea de toate zilele"

În ziua de astazi tinerii refuza categoric întemeierea unei familii, principalul motiv fiind lipsa locurilor de munca si implicit a banilor. Sa ai un loc de munca cu un salariu minim pe economie le este foarte greu sa se descurce. Dar ce fac tinerii atunci cand nu au un loc de munca? Cum iti poti face o familie cand e foatre greu sa te întretii pe tine însuti? Cine este vinovat pentru situatia tragica a tinerilor a celor care sunt viitorul acestei tari? De ce domnii primari ai acestor orase, nu foarte dezvoltate, prefera dezvoltarea bazelor sportive in defavoarea locurilor de munca?

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
flory pe 21 Octombrie 2016, 21:24
#16
de munca este la Enculescu la conserve
Mergeti acolo sa lucrati 300 de ore pe fiecare luna fara drept sa comentati, sa fumati, fara drept de a vorbi cu familia la telefon chiar daca ati moare cineva .....asa ca nimeni nu comenteaza toti stau cu capul in jos ...no comment....ca nu se stie....
dany pe 21 Octombrie 2016, 07:07
#15
Pentru royal
Toți am fost tineri și la început e mai greu dar decât sa văd centrul plin de pensionari as fi mai mulțumit sa.vad tineri ca vin de la munca sa domine spiritul tinereții nu sa ne plece copii în alte părți sau în străinătatea orașul e terminat iar tineretul e f trist nu au nici o șansă domnule royal



Catalin Gruia. pe 21 Octombrie 2016, 06:13
#14
Adevarul care doare.
Celor mai multi tineri din Turnu Magurele-cvasimajoritatea- nu le place munca si sunt semianalfabeti. Cei care vor sa munceasca si SUNT CAPABILI sa munceasca si-au gasit servicii in alte parti! STIE CINEVA CATI TURNENI FAC NAVETA NUMAI LA ALEXANDRIA??? SI-ACOLO TOT "GUVERNARE" P.S.D. ESTE, ASA CA TERMINATI-O CU POLITIZAREA TUTUROR PROBLEMELOR.
eu pe 20 Octombrie 2016, 21:41
#13
pt.Royal!
Daca stiti matematica ca limba romana ii inteleg pe "saracii tineri" care vin sa se angajeze! Daca doar ii munciti iar la sfarsitul lunii spuneti ca nu sunt in stare de nimic,normal sa plece!De ce sa stea,.......sa lucreze gratis????? Pentru cine?????........pentru o persiana care o intereseaza doar sa castige multi bani pe "spinarea lor"!!!! Lucreaza dumneata dupa cerintele pe care le ai asupra angajatior,.........cat ai rezista???????

Ilie de la scularie pe 19 Octombrie 2016, 14:03
#12
@Dani
De acord, dar nici tinerii nu vor implicare sau vointa de a schimba ceva. E mai simplu sa stea inerti, dar sa se planga de lipsa perspectivelor.
Ygrecescu pe 19 Octombrie 2016, 08:33
#11
Ixulescu..... gaborul
Da' matale ai avut creierul in priza cand scrii prostiile alea? Auzi chestie ce spune Ixulescu! Ca bietii magistrati, politisti sau militari merita lefurile sau pensiile alea chiar nesimtite. Ti se pare normal gabore, tu sa iei 30000 lei pensie si amaratul ala de a inghitit gaze cu nemiluita pe estacade in combinat, si care nu sar de 70 ani de viata iau doar 15000? Ce ati facut voi sa meritati salariile si pensiile astea? Noaptea stati prin baruri sau la c*rve, ori va trageti de sireturi cu ti**nii. Daca te duci sa faci o plangere, mai bine te lasi pagubas. Aia va mai trebuia, SRL-uri, ca-n rest.... Burtosilor, v-ati umflat ca broscoii, de plezneste pielea pe voi de huzur, daca e sa fugiti dupa un hot va scuipati plamanii dupa 50 m de alergat. Si voi meritati banii aia? Ca si judecatorii, manjiti si corupti. Platim de ne uscam daune pentru ca ei sunt corupti sau asculta de ordin. Stii de ce aveti voi banii astia? Pentru ca statul se teme de poporul pe care l-a jefuit. De aia gabore!
royal pe 19 Octombrie 2016, 02:04
#10
pantru 8
io te cred fratele meu da la mine a venit numai putori. cu ochii pe furat asta e viata.mai mult ai pazesc pe ei decat sa ma concentrez pa afacere
dani pe 18 Octombrie 2016, 23:30
#9
Pentru royal
Domnule royal presupun ca ești pensionar și ai o gândire putreda tinerii din ziua de azi nu au șansa ta de acu 50 de ani de a mu
..... pe 18 Octombrie 2016, 20:03
#8
Royal nu toti tinerii sunt la fel
Asa cum doua persoane nu sunt identice la aspect fizic la fel sunt si la caracter sau la gandire.. nu toti cauta sa aiba ciubuc mare... unii pur si simplu cauta orice loc de munca doar sa aiba de unde lua bani de o paine
Ixulescu pe 18 Octombrie 2016, 17:45
#7
Sa...analizam putin, dle Musat !
Ti-as pune o intrebare...Dta ce ai muncit la viata d-tale ? Ai avut un serviciu...Dupa revolutie mai puteai lucra si la privati in timpul liber...Puteai sa-ti faci si un SRL ? Eee...acesti domni politisti, militari, magistrati, nu au avut acest drept ! Au avut dreptul la un singur loc de munca si o raspundere foarte mare ! Pai ti se pare normal sa fii la fel ca ei...? Inteleg sa te ridici impotriva pensiilor parlamentarilor ! Acolo ai dreptate ! Mai gandeste putin inainte de a scrie...prostii !
royal pe 18 Octombrie 2016, 17:17
#6
numai putori
numai putori tineri din oras au venit la angajat si dupa cateva zile au plecat ca nu le esea ciubuc mare. tot cu aia batrani faci treaba ca sunt mai responsabili. mai lasatima cu tinerii din orasul asta

niste lichiele
Silvica strungaru pe 18 Octombrie 2016, 17:09
#5
Au,ce gluma buna!
Unde sa fie loc*ri de munca,de cine facute si cand?Pai acum v-ati trezit ca e groasa treaba?Tocmai acum cand orasul e in faliment si nu mai exista forta de munca calificata?Tinerii care inca mai locuiesc in TURNU MAGURELE,sa se orienteze si sa voteze altfel decat au facut-o pana acum.Daca lucrurile vor ramane lafel, vor ramane in continuare saraci si cu visele neimplinite.
franchestain pe 18 Octombrie 2016, 16:28
#4
pai undes alea 1.000.000 de munci PSDiste frate???
ca doar leati dat si votu si botu la Penali Sociali Demonocrati.

Iar va traso Penali peste tot? pîn toate gaurile salte (ga)oaze?

Atentie frate la doamnele si la donsoarele care va mai ramus pîn casa si nu vi lea luat cioroi dupacolosa ca sar putea sa vi le ia Penali ca sa fie tacîmu complet.

)0% dupacolo chiar ca sio merita la blana frate.Amin!
Orasean pe 18 Octombrie 2016, 16:00
#3
loc de munca
Și tineri care au firme pune ANAFU pe ei cu amenzi sa ii desființeze sa rămână numai Dragnea Oare el nu se gândește ca tineri se uita la domnu Gadea în farfurie și la proc*rorul Badoi cum mănâncă fripturi la Restaurant și la tineri de abia le da părinți de un suc dar miroase și ei fripta ele din farfuriile celor mari

A distrus orașul Gadea nu a făcut nimic bun în oraș doar se ospătari cu prietenul lui de suflet Badoi Petrica Iulian care are lucrarea de licență plagiata și se răzbuna pe cine nu_i place de el
unu pe 18 Octombrie 2016, 15:53
#2
Mergeti ando Spania
Daca vreti loc*ri de munca LOL LOL .

Ca aici nu mai ai loc de Cuclisti.
Musat T. pe 18 Octombrie 2016, 14:48
#1
pensiile speciale
Pensiile speciale trebuie desfiintate, pensia speciala trebuie sa dispara. Militarii, politistii, magistratii primesc lefuri consistente pentru meseria pe care o practica. Nu se face nimeni politist ca sa ia pensie speciala. De ce credeti ca politistul, sau judecatorul trebuie sa aiba zeci de mii de lei pensie, iar agricultorii care s-au chinuit pentru ca toti sa avem ce manca sa aiba 390 lei pensie. Sistemul de calcul trebuie sa fie unitar pentru toti contribuabilii. In tara in care unii sunt "mai speciali" decat ceilalti nu putem vorbi de democrație. Pentru pensiile speciale ar trebui să existe si sisteme de contribuții speciale şi/sau suplimentare). Daca vrei o pensie mai mare trebuie sa contribui suplimentar (fond de pensii private, spre exemplu).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.