Familie de hoti la Local Urban - ne scriu cititorii.

18 Octombrie 2016, 10:28 | 4654 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cauciucuri tractor.

Local Urban este locul de unde se fura tot ce vrei si ce nu vrei. Sefii dau tonul si startul la smecherii.

Cum spune si vorba populara pestele de la cap se impute. In acest an s-au furat pana si doua cauciucuri mari de tractor. Unul dintre sefi are asociatie agricola si avea nevoie urgenta de doua cauciucuri noi. Cone stie despre ce este vorba dar nu face nimic fiind si el complice. Danut Cuclea a aflat dar nu are ce sa faca pentru ca familia care a furat cauciucurile fura si voturi pentru partid. Va lasam sa ghiciti despre ce familie de hoti este vorba.  

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
007 pe 18 Octombrie 2016, 19:37
#2
primarul si subalternii
oare ce face cu banii de pe concedii d na petculescu nici bani nici concedii, probabil isi cumpara rotula alta ca aia s a invechit sper sa verificati care suneti de meserie!!!!

Nori si ploaie pe 18 Octombrie 2016, 16:52
#1
Nu e nimic nou in asfel de proceduri penale.
O asociatie agricola a avut si un fost angajat al primariei,impreuna cu ginerele fostului primar.Nu stim cum au facut asocirea sau cat de bine au ascuns acele complicitati.In c*rand se va afla si despre acele matrapazlac*ri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.