Procesul anului la Turnu Magurele: Mihai Florin trebuie sa plateasca 7.000 de lei primarului, Danut Cuclea.

16 Octombrie 2016, 09:35 | 5829 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Mihai Florin.

Ora estimata: 8:30
Complet: 2-C2 mixt
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea civilă în constatare şi pretenţii formulată de reclamantul Cuclea Dănuţ împotriva pârâtului Mihai Marian Florin. Constată încălcarea dreptului nepatrimonial al reclamantului Cuclea Dănuţ, la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine, de către pârâtul Mihai Marian Florin. Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 1.900 lei cheltuieli de judecată. Cu apel. Pronunţată azi, 10 octombrie 2016, în şedinţă publică.
Document: Hotarâre  846/2016  10.10.2016

Martorii lui Danut: Dan Carmen Daniela, Cristea Florentin, Filip Tiberius Bogdan şi Cone Cornel.

Avocat - Hainagiu Lusu. 

Citeste si: Danut Cuclea ii cere o jumatate de miliard lui Mihai Marian Florin. Ar fi de ras daca nu ar fi de plans.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
. pe 28 Martie 2017, 01:02
#15
.
SA DEA D-ZEU TUTUROR MARTORILOR MINCINOSI SA SE ALEAGA PRAFUL DE EI, DE FAMILIILE LOR SI DE COPIII LOR.
Vis pe 21 Octombrie 2016, 20:06
#14
Dumnezeu are grijă!
Doresc,tuturor martorilor mincinosi,o viată "frumoasă" cu multe surprize plăcute....Javre....oameni fără demnitate....sc*rsuri.....
franchestain pe 17 Octombrie 2016, 12:24
#13
"Nu te plînge ca esti strivit daca teai facut vierme."
"Cei ce lupta poa sa piarda.Cei ce nu lupta a pierdut deja."

"Una din pedepsele petru refuzu dea participa la viata politica,îi ca vei ajunge condus de fraeri."

"Ca rau sa triunfe,îi suficient ca oameni buni sa nu faca nimic."

"O Tara de oi merita un guvern de lupi."

"Cînd am plecat de aici,vam lasat saraci si prosti.Cînd am revenit,vam gasit si mai saraci si mai prosti."

De ce? Finca

"Un popor carea lege politici conrupti,impostori,oti si tradatori,nui victima ci complice."

Si finca

"Pe otii marunti îi trimitem la nchisoare,iar pe otii mari îi numim în funtii publice."

Carei morala,man trebi frate?

"Istoria nui va uita pe vinovati si vinovati suntem cu totii : uni finc am tacut ; alti finc am gresit ; cu toti finc am suportat."

Sacus lu Gica Contra,tînpitu dupa saitu asta bestial :

"Eu am dreptate,tu nu.Dar petru libertatea ta,dea nu avea dreptate,io voi lupta pîna la moarte."..."caci moarte nu exista/ si ce numesti tu moarte/ e-o viata alfel scrisa/ n sfînta firii carte.".Amin!





Ilie de la scularie pe 17 Octombrie 2016, 09:06
#12
Iată consecința!
Iată consecința miopiei multora. Din cauza unor copaci n-au văzut pădurea. Văd aici tot felul de propuneri, tot felul de îndemnuri la revoluții dar nimeni nu recunoaște de fapt adevărul. Din cauză că au stat acasă ciuma roșie a supraviețuit. Și-o spun în deplină cunoștință de cauză, mulți dintre cei care postează aici nici nu s-au dus la vot, pe motiv că toți sunt la fel. În concret au căzut în capcana propagandei PSD. Au fost îndemnați să stea acasă și uite ce-a ieșit! Poate că mulți își defulează aici regretul și furia pentru leapșa luată, dar...e cam tardiv. Răul a fost făcut deja. Iar acest om c*rajos a fost lăsat singur. Lașitatea este proverbială la români. Ca și fariseismul. Unde au fost colegii lui de serviciu când a avut nevoie de ei? Trebuiau să umple sala de judecată. Prin numărul lor ar fi transmis o stare de spirit completului de judecată, dar și fiori reci piticului și găștii sale. N-au fost acolo, dar mulți clevetesc aici sau pe la colțuri.
FANICA pe 16 Octombrie 2016, 20:47
#11
UN OM DE POVESTE
L am cunoscut in urma cu 30 de ani,un tanar care asculta Europa libera,si vocea Americii la munca si ne impartasea din ideile ascultate de el,un coleg care daca ii cereai ajutorul sarea sa te ajute .Apoi i am cunoscut familia,sotia,copilul .Are de ce sa fie mandru acest om in comparatie cu CUCLEA care are o familie dezbinata,traieste in concubinaj,si mai ieste si jucat pe degete de LIVIU DRAGNEA cum vrea muschiul lui .Iti doresc Florin sa reusesti ceea ce ti ai propus .Nu stiam de existenta acestui saite,pana nu ma informat o colega de servici ca se vorbeste de tine .Florin draga,banii se duc,omenia ramane vesnic .Ce va face Cuclea cu banii de la tine,nimic sunt bani castigati prin minciuna si intimidare .Tu vei ramane in istoria orasului,ca un luptator pentru dreptate,iar el ca unealta lui Dragnea in aceasta caracatita,numita La piovra de deliorman.Vei ramane omul pe care l am iubit cu toata fiinta mea .Fanica .
Ginghis Han pe 16 Octombrie 2016, 16:19
#10
Pentru dreptate și adevăr
Trebuie facut rec*rs neapărat și cerut ca procesul să se judece undeva unde penalii din psd să nu le fie comod (mă gândesc și la influențarea judecătorilor, revocarea lui Lușu ca fiind inconpatibil și departe de Turnu Magurele să fie ca la meciurile din deplasare sau teren neutru). La rejucare, pardon rejudecatere, gașca mafioto-pesedistă sigur va pierde. Poate și o promovare media a procesului politic, cu televiziuni în sala de judecata și susținerea a câtorva zeci de foști colegi din C.I.C și liderii de sindicat, membrii PNL în frunte cu Crăcea, Pârvulescu, Liviu Neagu, Bîciu, Păunescu. Hai băieți pe ei pe mama lor, nu vă lăsați. Dați dovadă civism și solidaritate nu-i așa frate frankestain și ilie de la sculărie!!!
un amic pe 16 Octombrie 2016, 15:48
#9
viata bate filmul
De cele mai multe ori viata bate filmul .Este si normal filmele sunt facute de multe ori din realitati .Ca sa vezi morala,in urma cu aproximativ 23 de ani Mihai florin il ajuta pe avocatul acuza
MIHAI MARIAN FLORIN pe 16 Octombrie 2016, 15:37
#8
Atata timp cat imi va bate inima in piept,voi fi cu cei multi si neajutorati .
Ma asteptam la acest rezultat avand in vedere,unu lasitatea umana specifica celor din regat,plus sforilor trase de cei de la psd de influentare a judecatoarei,nimic nu este nou sub soare .Singura mea parere de rau este ca nu am fost la proces sa mi expun parerile referitoare la acest proces pe care eu il numesc proces politic si de intimidare a noilor cetateni care vor avea c*rajul sa se ridice .imi este mila de Danut Cuclea ca a aceptat sa continue acest proces,sfatuit prost de colegii de partid .De aici din indepartata Mare Britanie,va doresc sa continuati,sa fiti drepti si sa relatati corect nevoile cetatenilor acestui oras,mult iubit de mine .Oamenilor politici de dreapta le doresc sa formeze un nucleu puternic in lupta cu psd care se dovedeste un cancer al societatii romanesti.Sunt plecat din tara pentru a mi ajuta copilul care este la studii in aceasta tara,plus ca eram scarbit de ce se intampla in tara pe plan economic si politic.
UN FOST COLEG DIN COMBINAT pe 16 Octombrie 2016, 14:24
#7
sa luam cu asalt primaria
bai fratilor haideti sa punem mana pe pitic si sa il castram ca asa merita slugoiul asta a lui dragnea,din 4200 care au votat cu cracea so gasii 200 sa l dea pe pitic in judecata pentru minciuna electorala .UAAAA PSDEILOR,MOARTE VOUA !
franchestain pe 16 Octombrie 2016, 13:46
#6
si multi si prosti si tînpiti si mai ales LASI
LASI-LASI-LASI-de 3 ori LASI

Noua definitie a telermaneanului,dupa "tînpit" : LAS.

Bagativa capatînile n nisip ca strutu (ca siasa s de decor doar) si lasativa ochiu maro n continuare la keremu PSD.

Vai mama voastra de abgecti care va lasati colegi la greu.Amin!
Grindina pe 16 Octombrie 2016, 13:04
#5
Imi asum responsabilitatea
Ar trebui ajutat să plateasca aceasta suma dl Cracea Claudiu.Un om de mare caracter care a pierdut alegerile la limită, cu acesti hoti,dar care poate o sa castige alegerile parlamentare.Ii uram succes !
Mama lui proces verbal pe 16 Octombrie 2016, 13:00
#4
Asta se mai poate numi justiție?
Așa credea și Ceaușescu,că e unic și intangibil.Dar apropos de sentința dată în proces,nu se poate face rec*rs,nu se poate cere o recuzare a completului de judecată cu strămutare a procesului în alt județ?Am o presimțire că toate aceste mizerii vor ajunge și în presa centrală și chiar pe la unele televiziuni.
tunetul pe 16 Octombrie 2016, 12:36
#3
marioneta
Continuare .singurul care sa gandit a fost cracea claudiu,ceilalti au strambat din nas si atata tot,trebuie sa i dam cezarului toate meritele ca asa se cuvine .IN alta ordine de ideii din cei cinci martori ai acuzarii trei sunt mincinosi in agitatia creata nu se mai intelegea nimic,viceprimarul,filip si cone nu au auzit nimic dar vor auzii dreptatea divina cat de c*rand .Ce sa mai zic a fost un proces razbunare si in acelasi timp cu trimitere .cine se punecu noi are de suferit doar este judetul nostru si noi suntem la putere .Dupa cum se vede treaba au dreptate,noi suntem cei care voteaza ei cei care ne conduc destinele mai mult sau mai putin .Danut Cuclea nu este decat o marioneta,atele sunt dirijate de liviu dragnea,papusarul sef .cred cu toata fiinta mea ca acest om va fi razbunat de judecata divina .Nu stati cu capetele plecate luptati pentru existenta voastra,pentru mandria de a fi roman adevarat .
oroare pe 16 Octombrie 2016, 11:41
#2
eroare
Desigur ca oamenii politicci pot sa ne umileasca zi sa ne jigneasca.Promisiunile lor electorale sunt o jignire adresata participantilor la alegeri.Oare ce,se va întâmpla daca si cetatenii orasului zTurnu Magurele l-ar da in judecata pe cuclea pt minciuni electorale?A, uitasem,ei pot minti si batjocori cetatenii!Pentru speta in cauza,cred ca instanta superiora o sa anuleze hotărârea asta care totusi mi se pare aberanta.Atunci când ai pretentia ca esti o persoana publica trebuie sa-ti asumi si risc*rile iminente.

TUNETUL pe 16 Octombrie 2016, 10:58
#1
A fi marioneta
NU ma surprinde ca sa ajuns la o asa hotarare,doar suntem in patria lui LIVIU Dragnea,si de la el in jos supusii asculta de ordinele jupanului .Va dati seama dragi turneni cu scaun la cap,cand doamna judecator a vazut toata suflarea psedista de rang inalt in sala,pur si simplu a urinat pe ea .Ce as si vrea sa scot in evidenta lipsa de solidaritate umana,nici cei din combinat nu au fost aproape de acest om si nici colegii de partid .Sin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.