Partidele care pun problemele romanilor pe portative.

15 Octombrie 2016, 09:07 | 4077 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Bianca Vasile.

In goana dupa voturi, partidele coopteaza nume consacrate din muzica doar ca sa-si asigure numarul de voturi pentru a ajunge in Parlament. Cunoscuta ca o reteta de succes in politica, cu cat e mai popular personajul, cu atat garantia voturilor este mai mare. Din pacate, cazurile din Parlament (din trecut) arata inactivitate politica, asa incat, consider ca artistii sunt foarte buni in profesia lor si ca de multe ori este nevoie de mult timp, multa munca si pregatire pentru a te face cunoscut ca un bun parlamentar. Partidele nu au fost capabile să aducă pe lângă ele profesioniști adevărați și apelează la oameni pe care romanii ii admiră, dar care nu au veleități de manageri si politicieni. Cred ca politica este un domeniu care ar trebui tratat cu seriozitate, la fel ca si alte domenii, iar partidele ar trebui sa promoveze persoane pentru care politica este o prioritate si nu o optiune.

Bianca Vasile 
Presedinte PER Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
franchestain pe 16 Octombrie 2016, 13:29
#5
"Cred ca politica este un domeniu care ar trebui tratat cu seriozitate"-de la Bianca cetire
io cred frate ca politica i o mare nselaciune si minciuna inventate do banda de escroci si conrupti care pîntrun singur cuvînt "politica" sia sigura puterea n stat,controlu absolut,inmunitatea n fata legi dupa jaf si abuzuri si viata luxoasa sin activitate si dupa retragerea din linia ntîi.Trebe eliminat frate cuvîntu asta "politica" si penali conrupti autointitulati "politici" si sa se faca conducerea cu oameni profesionisti,artisti n domenile lor,arhicunoscuti,iubiti si respetati de calicime si de fraerimea muncitoare si sa se termine odat petru toadauna cu explicatia aroganta si prepotenta "asta i politica,ba,nui tractor,nai cum san telegi tu vrodat în viata ta de sclav anal fabet asa ceva".

Asta nseamna frate "politica" ; escrokerie,minciuna,jaf,abuzuri,discriminare sociala,delicventa dusa pîn la crima,îndobitocire intentionata a prostimi,subminarea economiei nationale si a vointei popwlare si las lista deschisa so conpleteze vrunu cu capu mai capos si mai capatînos ca io.Amin!
Eue pe 15 Octombrie 2016, 20:13
#4
Scuze pentru eroare!
Verde... ecologist..., ambele cuvinte ma duc cu gandul la natura si de aici a aparut confuzia.
Bianca Vasile pe 15 Octombrie 2016, 16:04
#3
PER: Partidul Ecologist Roman
Remus Cernea nu este in Partidul Ecologist Roman. Nu a fost NICIODATA! El a fost la Partidul Verde si a candidat pe listele PSD. Apoi a devenit independent.
Alegatorul pacalit pe 15 Octombrie 2016, 13:03
#2
Noul parlament va arata mult mai rau
Am avut parlamentari de toata jena(Ion Dolanescu,Irina Loghin,Mitura Arghezi,deputatul auto,deputata foamei si altii).Azi,asa cum arata Parlamentul Romaniei,este nevoie si de Romica Tociu si Cornel Palade.Mult circ si mai putina paine.
Eue pe 15 Octombrie 2016, 12:46
#1
Initialele carui partid sunt PER?
Cumva Partidul Ecologist? Care l-a adus in Parlament pe ala care se lupta pentru oficializarea casatoriilor intre gay, ne baga pe gat toti dezaxatii si ponegreste Biserica Ortodoxa? N-avem nevoie de asemenea,,profesionisti"!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.