Posibila răsturnare de situaţie în desemnarea candidatilor PNL la Teleorman.

14 Octombrie 2016, 18:50 | 4348 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea.

Claudiu Daniel Cracea este posibil sa ocupe poziția a doua pe lista de la Camera Deputaților. Într-un protocol nescris, locul unu pe lista revine fostului PNL, iar locul doi fostului PDL.

După cum se știe Eugen Pirvulescu, președintele PNL Teleorman a acceptat ca pe locul ce revine PNL sa fie Mara Calistra, persoana apropiata de Alina Gorghiu și consilier personal al prim-ministrului Dacian Cioloș. Pe locul doi pentru PDL-ul vechi, Eugen Parvulescu îl susține de Mihai Murar, fost director de deconcentrata în timpul guvernării Boc, ce provine din fostul PDL.

Tot mai multe voci susțin ca pentru a maximiza rezultatele la Teleorman pe locul doi ar trebui sa fie Claudiu Daniel Cracea, cel care a obținut la alegerile locale de la Turnu Măgurele 4200 de voturi, adică 39%. Prezenta acestuia pe lista ar putea aduce  un plus de 3000-4000, pe zona Turnu Măgurele, voturi foarte importante pentru organizatia PNL Teleorman, care se lupta sa ia un senator si doi deputati la aceste alegeri.
Lucrurile se vor transa luni când este stabilita o întâlnire la București cu persoane din conducerea partidului .

 

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
cunoscator pe 17 Octombrie 2016, 18:14
#23
lui Tiberiu Filip
Erai un pârlit de care lui Crăcea i s-a făcut milă și l-a luat sub aripa lui. Într-o zi,momit de PSD,ai început să-l denigrezi și sâ verși minciuni despre el. Caracatița roșie te-a răsplătit,oferindu-ți un loc cald în Primăria Turnu,unde tai cu succes frunze la câini. Chiar daca nu a putut înfrânge mașina de furat voturi a PSD-ului,Crăcea a fost coșmarul nopților și zilelor voastre.Un om,nevoit să facă față unei mașini care a pus în mișcare toți angajații primăriei.
bozianu pe 16 Octombrie 2016, 23:17
#22
alegerile
in alegerile trecute a venit cracea la mine cu un miliard sa pun toti ti**nii sa al voteze
Odaianu pe 16 Octombrie 2016, 22:28
#21
Pentru PSD-isti
Cum auziti de Cracea va aduceti aminte de glont si faceti spume la gura . Ba ca e golan, ba ca e dator la Bozianu, ba ca e ...... . In ultimii 10 ani a fost singurul care va dat de furca, tocmai ca nu aveti cu ce sa-l atacati,nu ati reusit sa-l cumparat, are o imagine buna in oras si, foarte important, cand iese la bataie stie sa o faca . Probabil, daca reusiti sa-l scoateti din joc, opozitia la Turnu Magurele va fi cea fost si inainte .... 2-3 consilieri ..... 1000-2000 de voturi si atat. Respect acest om.
Cetatean lucid. pe 16 Octombrie 2016, 18:06
#20
O simpla parere.
Cred ca sefii celor doua partide importante- P.S.D. si P.N.L.- ar proceda cu intelepciune daca si-ar desemna candidatii DINTRE CETATENI CARE NU LOCUIESC IN TELEORMAN. NU VREAU SA FIU GRESIT INTELES, NU CA IN TELEORMAN NU AR FI OAMENI FOATRE VALOROSI, CINSTITI SI INTEGRI, DAR CEI CARE POSEDA ASEMENEA CALITATI NU VOR SA CANDIDEZE SI NU-I NEVOIE SA ARGUMENTEZ. POATE CA ACEST JUDET AR TREBUI DESFIINTAT, DACA NU EL CEL PUTIN TURNU MAGURELE. ACEST TARG INFECT S-A TRANSFORMAT INTR-UN CUIB AL MAFIEI TRANS SI INTRAPARINICE SI AR TREBUI SA FIE CONDUS DIRECT DE GUVERN!
Ixulescu pe 16 Octombrie 2016, 10:47
#19
Lui...Varga !
Derbedeule, invata sa vorbesti ! Eu nu am spus ca ceilalti enumerati de tine au facut mai mult dar chiar pe Cracea ??? Nu vedeti ca nu e bun de nimic ? Din tot orasul ala voi nu ati gasit altul ? Iti dau o sugestie...Eu nu sunt liberal dar ce zici de Emil Bocioroaga ?
. pe 16 Octombrie 2016, 10:29
#18
.
Dragii mei concetateni,

daca Paunescu, ala chel si care umbla tot timpul baut, a scris undeva, chiar pe un site, este tragic.Omul ebste semianalfabet, o nulitate ca profesor si un sot nefericit, inselat si in final parasite de sotie.Acest om a incercat sa fie primar la Turnu Magurele. Dragi anti PSD-isti, aveti dreptul sa nu votati PSD dar si obligatia morala sa va alegeti oameni mai buni, daca aveti de unde, Se pare ca, oricat de mult v-ar deranja, cam toti oamenii cu carte si cu ceva minte s-au orientat catre PSD.
Nabucodonosor. pe 16 Octombrie 2016, 06:32
#17
Ha, ha, hai sa ne mai radem si noi.
Trecerea lui cracea pe primele loc*ri pe una din liste, va fi un mare succes al lui dragnea in "opera" sa de manip**are. In acest fel, CU SIGURANTA PNL SE VA ALEGE CU PRAFUL DE PE TOBA! cracea este o nulitate intelecuala, profesionala si politica, nascuta dintr-un fost student debedeu! grin LOL cheese
hei pe 15 Octombrie 2016, 19:57
#16
heiofiti
Mai baieti,vrbiti de cuclea si dragnea?Ei cu siguranta nuau facut pt Turneni! Sory,de furat au furat!
lala pe 15 Octombrie 2016, 19:25
#15
Vin si alegerile
prezidentiale. Eu cred ca acolo ete cel mai potrivit pentru CRACEA LOL LOL
Mogos pe 15 Octombrie 2016, 18:55
#14
Cracea
Avem încredere în dumneavoastră. Va susținem.
Varga pe 15 Octombrie 2016, 18:35
#13
Lui I-xulescu
A făcut fraiere Simionescu, Mohanu, Boboc, Almajanu ..., etc! Ești un idiot.
F-ixulescu pe 15 Octombrie 2016, 18:31
#12
Lui I-xulescu
Maestre eu fac parte din jumătatea cealaltă a orașului care crede în dl. Crăcea. Tu ești, pur și simplu cu-cle-scuze. Duțescu la pârnaie cu Dragnea , maestre!
Ixulescu pe 15 Octombrie 2016, 15:48
#11
Lasa-ne...!
Este cazul sa-ti vezi de treaba, maistre ! Esti o nulitate in politica ! Ai facut ceva pt Turnu ? Pentru ce merite te vezi in parlament? Ai incercat totul; ai dat din coate pentru a iesi in fata...Nu vezi ca turnenii nu te vor ? LASA - NE !!!
vasile de la scularie pe 15 Octombrie 2016, 12:15
#10
"a maximiza"
Verbul "a maximiza" nu exista in l. romana. Nu te lua dupa niste nascocitori care o pocesc. E suficient "pentru a mari" sansele.
PNL-ist pe 15 Octombrie 2016, 10:17
#9
O parere
De ce sa mai cheltuiți bani, doar pentru a ridica scorul partidului domnu' Cracea!? Șansele PNL la Teleorman, pentru al doilea deputat sunt 0 . Nu va băgați.
Virgil M. pe 15 Octombrie 2016, 09:28
#8
Un județ de proști,condus de hoți
Pe Tiberiu Filip,îl reprezintă cu cinste și onoare,Dragnea,Mohanu,Simionescu și Ștefăneasca.Bravo PSD-iștilor,ați reușit să transformați județul în deșert și oamenii în animale!
X pe 15 Octombrie 2016, 07:13
#7
Lui Mefisto
Poate imi spui si mie ce apucaturi are ca nu-l cunosc ? Stiu doar ca a fost "golan", dar in Pta Universitatii !
Bulangiul pe 15 Octombrie 2016, 00:38
#6
Pe ei pe mama lor.
Eu zic sa-l puneti pe primul loc si daca nu iese sa se faca anticipate, ca sa iasa si el ceva.
Tiberiu Filip pe 14 Octombrie 2016, 22:17
#5
Visele lui Claudiu
Claudiu Cracea este in spatele site-ului turnucustiri si din spatele acestui sat arunca cu noroi in oamenii mai valorosi ca el. Eu stiu ca am lucrat acolo. Ne platea prost -pe mine si pe paunescu si ne forta inventam minciuni. Este un politician ratat, care are esec dupa esec si a carui insistenta de a se face de ras deriva dintr o afectiune psihica. In pnl nu mai are nici o functie iar afirmatiile de mai sus sunt minciuni.

Iancu pe 14 Octombrie 2016, 21:54
#4
Parlament
PNL si PSD si-au dat mana la Teleorman, si-au impartit zonele . Cracea a fost scos din schema ca inc*rca treburile PSD la Turnu Magurele .
florinela pe 14 Octombrie 2016, 21:09
#3
daaaa
asa da domnu cracea

ne buc*ram ca vati incalcat cuvantul si ca ramaneti in politica. sunteti un om de cuvant. ceea ce spuneti aia faceti
Magurean pe 14 Octombrie 2016, 20:36
#2
Murar un derbedeu
prezenta lui Cracea pe lista de parlamentari ai PNL reprezinta un castig pentru partid fata de prezenta lui Mihai Murar.

Cratcea este om serios se buc*ra de credibilitate fata de golanul de Mihai Murar care este un derbedeu,afemeiat(s-a despartit de cea care ia fost sotie si cea care la adus in Teleorman-Murar dormea prin Gara de Nord fiind de fel de prin Covasna sau Harhita).

Sper ca cei din conducerea PNL vor lua o hotarare inteleapta si il vor pune pe Cracea pe locul 2 pozitie cat de cat eligibila.
MEFISTO pe 14 Octombrie 2016, 20:15
#1
VRABIA MALAI VISEAZA
Domnul Cracea viseaza cam mult cred ca se si vede in senat,oare meritati domnule cu apucaturile dumneavoastra de golan de Buc*resti ?Dute domne la tractoare ca acolo va este locul si nu mai incercati sa fiti ceea ce nu sunteti,dumnezeu nu doarme .Bai strambule care esti .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.