Rezultatele concursului pentru ocuparea posturilor de directori de scoli. 21 de profesori au picat.

13 Octombrie 2016, 09:31 | 5280 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Rezultatele concursului pentru ocuparea posturilor de directori de scoli.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a dat publicităţii lista cu rezultatele obţinute de profesori la concursul pentru ocuparea posturilor de directori/directori adjuncţi din instituţiile de învăţământ preuniversitar.

Conform documentului, la concurs s-au înscris 143 de candidaţi. Însă, după prima probă, 21 de cadre didactice au rămas ”repetente”, 5 lucrări sunt în curs de evaluare iar doi competitori nu au dorit să se facă de râs, neprezentându-se la examen.

Cei admişi vor susţine interviul şi evaluarea CV-ului, în perioada 17 octombrie 2016 – 17 noiembrie, iar pe 18 noiembrie rezultatele concursului vor fi afişate.

Între 21-23 noiembrie, se pot depune contestaţiiile iar soluţionarea lor şi afişarea rezultatelor finale va avea loc până în 9 decembrie.

Pe 16 decembrie 2016, se va efectua validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declaraţi „admisi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare proba şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puţin 105 puncte.

Este declarat „promovat” la concurs, candidatul „admis” care a obţinut cel mai mare punctaj total. În cazul egalităţii de punctaj, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă.

Vezi aici rezultatele concursului. 

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Pruna pe 13 Octombrie 2016, 22:41
#3
Anunt
Si Catalina lu Severica DEMISIA ! Esti o tuta care demonstreaza ca totul a fost corect la examen.
Pasarin Cosmina pe 13 Octombrie 2016, 21:12
#2
Violator!
Doamna Gherghe, poate fi un fost violator director de scoala?Ia vedeti la Saligny!!!
Mihaela pe 13 Octombrie 2016, 14:15
#1
Pt.Doamna Stanimir
Da-ti demisia, nu este pentru tine scoala,mergi la padure cu Magaru.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.