Familia Dragnea da la m.ie cretinilor din Politia Turnu Magurele.

10 Octombrie 2016, 22:37 | 4661 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Familia Dragnea da la m.ie cretinilor din Politia Turnu Magurele.

Incalcarea legii reprezinta normalitatea la Turnu Magurele. Familia Dragnea este cea mai normala din aceasta zona.

Sa parchezi masinile intr-un loc interzis din centrul orasului este cea mai buna dovada. O parte din zona de plimbare a orasului a fost transformata in parcarea hotelului Turris. Daca este interzisa circulatia, ce cauta masini acolo?! Pur si simplu acolo este circulatie in toata regula. Printul Teleormanului face viraje cu bolizii pe trotuarul din fata hotelului Turris.

Ce face Politia Turnu Magurele?! Tampitii din Politia Turnu stau aplecati in fata familiei Dragnea. Atat timp cat oamenii legii nu isi fac datoria, din diferite motive, noi consideram ca nu merita niciun respect. Adevaratele tunuri ale familiei Dragnea sunt cunoscute de toata lumea, parcarea intr-un loc interzis are valoare simbolica, insa ne arata unde s-a ajuns si cum suntem priviti de aceasta familie de hoti. Ii sfatuim pe politisti sa isi cumpere capre, oi sau struti, meseria de om al legii implica o alta atitudine. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Leonidas pe 13 Octombrie 2016, 01:35
#9
Este rusine !
Ca dnu.Cracea permite asemenea titluri de centura gen Vadim in site-ul pe care il finanteaza!.Atat de jos ati ajuns ba baieti..!?
vv pe 12 Octombrie 2016, 16:52
#8
pentru redactor site
Esti ordinar domnule. Asa ceva nu se poate scrie. Daca tot orasul ti-ar da m**e tie si matii, ce-ai zice ? Poti sa publici asta ?
Mitica P. pe 11 Octombrie 2016, 16:15
#7
Oribil titlu
Oribil titlu ati ales stimabilor. Asa ceva nu se publica... dizgratios. Puteti mai jos de atat? Mai intra si copii aici. Chiar nu va e rusine? V-ati gasit si subiect....
Sofer iesit la pensie pe 11 Octombrie 2016, 10:13
#6
Bravo tuturor turnenilor !
Asa arata orasul si judetul ala,facut si intretinut de Dragnea cu ajutorul prostilor care au votat PSD.Asta meritati și chiar mai rau decat atat.Zona Teleorman o sa ajunga ca zona Alep din Siria.
off pe 11 Octombrie 2016, 05:58
#5
un alt cretin
Auzi in decembrie a impartit amenzi rutiera...pai ba boulle rutiera trebuie sa imparta amenzi in fiecare zi...si numai parcheaza nimeni acolo...
Anghel. pe 11 Octombrie 2016, 05:46
#4
Numai acolo??
La restaurantul lui Victor si la Alimentara zilnic se incalca Codul rutier. La hotel se intampla numai la petreceri. Dar pe Praporgescu cum este? Dupa PAREREA MEA IN TURNU MAGURELE POLITIA RUTIERA TREBUIE DESFIINTATA, ACUM EA NUMAI INREGISTREAZA EVENIMENTELE GRAVE, NU LE PREVINE.
Pentru Prostia Doare pe 11 Octombrie 2016, 00:52
#3
sunt cei mai tari acesti redactori
prezinta o poza facuta pe 3 noiembrie 2012 la 14:13.

acu 4 ani
Ghvug pe 10 Octombrie 2016, 23:58
#2
Cine e comandant? Tot Ene?
Accidentul de la pasarelă? Va amintiți? Dacă Ene era polițist, cineva era în pușcărie. Un milițian a aranjat apele, iar acum infractorul e aproape scăpat.
Prostia Doare. pe 10 Octombrie 2016, 22:47
#1
Prostia Doare.
Bai baietii cum sa va explic eu asa frumos stiu destul de bine care este treaba treaba acolo, ce p**a mea implicatii familai Dragnea ca parcheaza niste cretinii pe interzis in fata hotelului sa va explic o faza Anul trecut prin decembrie au venit de la rutiera au impartit amenzi la fiecare masina lasata pe interzis nici o treaba tot acolo se parcheaza si in ziua de azi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.