Senzational!! DOI POLIȚIȘTI DIN TURNU MĂGURELE AU REFUZAT MITĂ DE 400 DE EURO.

10 Octombrie 2016, 14:08 | 8262 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Politia Turnu Magurele.

Duminică, 9 octombrie 2016, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a lui Ș.D. în timp ce oferea unui agent de poliție suma de 400 euro, în scopul de a nu lua măsurile legale ce se impuneau față de o rudă a acestuia, respectiv înregistrarea unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, în aceeași zi, la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman au fost preluate și înregistrate denunțurile formulate de către doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Teleorman – Poliția Mun. Turnu Măgurele – Biroul Rutier, privind faptul că o rudă a unei persoane pe care o depistaseră în trafic conducând un vehicul sub influența alcoolului le-a promis oferirea unor sume de bani pentru a nu fi luate împotriva conducătorului auto măsurile legale ce se impuneau, respectiv întocmirea unui dosar penal.

Faţă de persoana în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Anonim E pe 17 Octombrie 2016, 00:21
#8
Este
Au fost putini 400 i-au jignit

I-auzi Florin pe 10 Octombrie 2016, 22:24
#7
Sau citeste Florin
Cica: nu ai fost la scoala dupa cum scri!!!, doamneee proasta lume....pe de alta parte domnii politisti ai marelui municipiu Turnu-Magurele cu toata dragostea ce le-o port au profesionalismul egal sau mai mare ca al celebrilor jandarmi din Tr.Magurele...uitati-va la Ghena...sau stixu'...cand vad ti**ni pateaza instantaneu chiloteii, asta nu inseamna ca fratii Vargau sunt buni de altceva in afara de ciuguleala cum zic ei..
Vasile pe 10 Octombrie 2016, 21:47
#6
Dorm in post
Daca va duceti noaptea dupa stația electrică ai vedeti cand dorm acolo in fiecare seara,sunt obosiți de unde fac ziua treaba acasa
Florin pe 10 Octombrie 2016, 21:17
#5
Pt Andreea
Nu prea ai fost pe la scoala, dupa cum scri!!! Cate clase ai? Cate are trenu'!
Andreea pe 10 Octombrie 2016, 20:16
#4
Minciuni adevarate
Mai terminati ma draq cu aberatiile astea.Ei iti baga mana in buzunar cu japca si nu accepta 400 de euro.Ba din contra la Tr Mag toti sunt spagari si cersetori.Daca nu vin zilnic cu bani acasa ii da nevestele afara sa doarma pe pres in fata usi
marin pe 10 Octombrie 2016, 17:32
#3
o
standard e 1000 de coco ce draq sa faca cu aia de seminte
sigur pe 10 Octombrie 2016, 17:08
#2
e
Sigur e vreo cioara, acum doua zile rutiera era de vorba cu Macica, acum ori era tzzziganu beat, ori vroia sa il scape pe altul...problema cu politaii tineri e ca la inceput sunt fricosi...numai e ni nea Prorocu sa ii invete la mita, dar au mai ramas cativa gen Mocanu care pt paza Cargilului la calea ferata isi ia cereale cu masina...traiasca Scaietele ca e in floare spaga inTtr magurele...
Unu pe 10 Octombrie 2016, 14:46
#1
Bv
De ce nu le spuneti si numele ? Sa stim si noi despre cine este vorba .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.