Doamna Prefect are facultate la fara frecventa. Teleormanul condus de eminenti.

07 Octombrie 2016, 15:23 | 5002 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Doamna Prefect are facultate la fara frecventa. Teleormanul condus de eminenti.

Asa cum am promis, continuam seria dezvaluirilor despre studiile false si mai putin false. Este obligatoriu sa acordam atentie doamnei Daniela Carmen Dan, perfecta Teleormanului.

Daniela este nascuta in anul 1970. Dupa liceu a fost angajata secretara la Scoala Generala nr. 3 Videle 1990 - 1996.  Doamna Prefect a facut Facultatea de Drept la Universitatea Ecologica Bucuresti si a dat licenta la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza - anul 2000. Cand era la facultate Daniela lucra la Banca Agricola filiala Videle. Ulterior terminarii facultatii, doamna Prefect a facut studii post universitare si de perfectionare cat cuprinde. Din 2002 pana in 2012 a fost angajata la CJ Teleorman. In fruntea judetului este o eminenta cu facultatea terminata la 30 de ani. Cei care au facultati pe bune nu au loc de astfel de genii. Uite asa Teleormanul este condus de nulitati gen Daniela. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
vfd pe 26 Ianuarie 2017, 16:39
#15
carmen daniela dan la m.a.i.
acum carmen daniela ''cea sexy'' dan,e acum minstru sexy de interne.vad ca la mentzinut c-a secretar de stat pe raed ''salam de'' arafat.e bun acolo unde este[dar putea ramanea shi c-a secretar de stat la ministerul sanatatzii,care vrea sa-i aduca in subordinea lor,''smurd''-ul pe care-l patroneaza acesta.
pt turnean pe 10 Octombrie 2016, 20:26
#14
pt dna csf
Si domnul Paaunescu tot la stat a facut facultatea.A facut la IP Buc*resti nu la iasi si la ff.Despre dna Burghiu si alti acolti PDL aveti perfecta dreptate.
Caragiale pe 10 Octombrie 2016, 09:31
#13
Turneanul ... a vrut sa spuna, de fapt, ca ...
Prostii lor sunt mai prosti decat prostii nostri
Turneanul pe 10 Octombrie 2016, 03:23
#12
Pentru pdl-isti
Îmi place tare mult de voi când îi criticați pe cei în funcții din postura de partid de opoziție. Toți sunt analfabeți și incompetenți din punctul vostru de vedere sau funcția reprezintă o pălărie prea mare pentru ei și mă întreb de ce v-a dat jos pop**ația din funcții prin alegeri dacă voi erați așa competenți. Răspunsul l-am găsit singur după ce mi-am amintit ce figuri sinistre au ocupat funcții publice de demnitate în perioada respectivă. Acum nu o fi Dinca Nelu un guru în domeniu dar măcar a făcut facultatea la stat pe vremea împușcatului spre deosebire de Crăcea și mă apucă o lehamite așa când îmi aduc aminte de gașca lui Nițulescu a cărui acoliți din Turnu erau Georgica Paunescu,madam Burghiu directoarea poștei sau Bărbulescu directorul spitalului,brrrr ți se face pielea de găină numai când te gândești ( vorba ceea se sparie gandul).
un teleormanean pe 09 Octombrie 2016, 17:17
#11
oameni slabi
Lui Drgnea ii plac oameni mai slabi ca el in fata carora se poate impune!

Exemple- Carmen Dan,Bata Adrian,Cristescu (vice la CJ),cei 2 ciceprimari in Alexandria,Primarul de la Turnu,etc
pt sc pe 09 Octombrie 2016, 09:42
#10
ha,ha
TUV in pornografie si ISO in golanie?Cu siguranta ca masteratele sunt ln prostie!Apropo,crezi ca nutica dinca stie ce reprezintă TUV sau ISO?
Silvia Ceangîru pe 08 Octombrie 2016, 19:07
#9
vorbiti prostii
Sa stiti ca domnul director Dinca Nelu are o pregatire foarte solida, are doua facultati plus doua masterate. E un om care stie meserie si un bun manager. CFRPA scoate in fiecare an zeci de oameni calificati in diverse meserii. Va rog sa nu mai aruncati cu vorbe daca nu cunoasteti faptele. Acest om a introdus de cand este director standarde europene, avem acreditari TUV si ISO de care ne mandrim.
hop! pe 08 Octombrie 2016, 14:50
#8
fantastic!
Bai baiatule,nu stiu daca tu esti nutica dinca dar in orice caz cunosti bine speta!Retardatul asta de dinca Nelu crede ca toate femeile sun ca cele(cea) din anturajul lui.Cu siguranta alde nutica dinca or sa distrugă totul in jurul lui cum a fact si prietenul prefect de 5 zile(vedeti de ce se pricepe la prefecti!) idiotul de marin cune..Niste idioti care sustinuti de Dragnea au prosperat politic.Pavat de oras,judet,tara!Dinca Nelu prosti,lasa familiile da-si bada de linistea lor.
viorel pe 08 Octombrie 2016, 10:08
#7
dezastru
Macar cu ea a fost un pic mai liniste, dar cred ca ar fi vrut sa fie urmasa lui Nitulescu.....insa frica de DNA a potolit.o......insa nu a scapat!
gigi kent pe 08 Octombrie 2016, 00:23
#6
visa ea vreodată să ajungă prefect ....
.... sau Gîdea Adrian să fie presedinte de Consiliu județean. Noroc mare a avut și prefecta asta cu particularele astea, că nu cred că intra vreodată la stat. Vai de capul lor, nici tabla înmulțirii nu o mai știu dar au mastere peste mastere și facultăți multe facute pe bani la distanță. Halal oameni!
Tanti Angela pe 07 Octombrie 2016, 23:29
#5
Stie nasu Liviu ce calitati are coana prefect
O licentiata ca si Adi Bata.PSD e un partid plin de,,somitati,,.Rezultatele se vad cu ochiul liber.
Ciocu pe 07 Octombrie 2016, 21:33
#4
Vai steaua ei...
O rapandula ca multe altele...vai mama ei de sparta-n koor!
da ma pe 07 Octombrie 2016, 20:18
#3
dar al vostru
Cracea unde a facut facultateta si cum LOL LOL LOL LOL
Gogutza pe 07 Octombrie 2016, 17:45
#2
Are 2, ce mai vrei?
E vina ei ca a muncit in timp ce isi facea studiile? Are 2 licente, fratilor! Una la o facultate ecologica si nu s-a facut nimenit de ras, iar alta la o academie de prestigiu din tara. Altii au facut SNSPA si se dau scriitori, iar altii bioterre si se dau avocati. Bravo ei!
Nutica Dinca pe 07 Octombrie 2016, 16:14
#1
bestie sau bestiala, care-i alegerea voastra
Sunt altii si mai "dezastru" decat d-na prefect! Cel putin asta arata bine si-i frumoasa foc de-ti vine sa-i bei apa cu cana din..... ! Ce sa mai vorbim stie jupanul Dragnea ce-a ales! Cred ca miauna si toarce ca pisica cand e gadilata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.