Înalta Curte de Casație și Justiție dispune începerea judecării pe fond în dosarul lui Liviu Dragnea.

06 Octombrie 2016, 06:44 | 3564 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Înalta Curte de Casație și Justiție dispune începerea judecării pe fond în dosarul lui Liviu Dragnea.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus începerea judecării pe fond în dosarul în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Instanța supremă a respins excepțiile și cererile formulate de Liviu Dragnea și alți patru inculpați, stabilind că probele și actele de urmărire penală efectuate de procurorii DNA au fost administrate legal, astfel încât se poate începe judecarea pe fond a dosarului.

Liviu Dragnea poate contesta decizia judecătorilor.

Liderul PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman.

În același dosar, au fost trimise în judecată și alte persoane, printre care și fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

sursa: agerpres.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Corina Sc*rtu. pe 07 Octombrie 2016, 07:06
#4
Dilema.
Daca Dragnea va fi condamnat la inchisoare cu executare:- Va trebui ori sa fie demis de la conducerea P.S.D., ori sa-si dea demisia;- P.S.D. va obtine peste 65% din voturi la alegerile parlamentare daca scapa de el!;- Se va deschide cutia Pandorei; procedeul incriminat este aplicat in TOATE partidele si, de data aceasta, Dragnea a avut grija sa stranga dovezi distrugatoare care sa-i infunde pe multi politruci ai altor partide, inclusiv P.N.L. Aceste procedee sunt similare celor cu finantarea ilegala a unor candidati la alegeri-vezi cazurile Basescu, Iohannis, Blaga, Antonescu s.a.m.d.;- Dragnea este calul troian al adversarilor social-democratiei si nu se vor putea lipsi de un asemenea agent de mare calibru!
gigi pe 06 Octombrie 2016, 18:25
#3
da
Acest nenorocit,penal,increzut,lipsit de bun simmt,o sa sfarseasca acolo unde ii este locul!
vasile de la scularie pe 06 Octombrie 2016, 11:56
#2
merita
Si spera ca..."tot cu suspendare"? Fiind deja condamnat nu se mai poate "suspenda".
OBSERVATOR pe 06 Octombrie 2016, 10:55
#1
INCEPUTUL SFIRSITULUI
CATA INCAPATANARE LA ACEST CONDAMNAT,CA SA PRICEAPA CA LUCRURILE AU INCEPUT SA SE SCHIMBE,IAR PENTRU CELE PETRECUTE IN TRECUT,ESTE IMPERIOS NECESAR,SA SE PLATEASCA ȘI SA RASPUNDA CINEVA.INCA UN AN CU SUSPENDARE?NUUU,DE DATA ASTA MERGE ACOLO UNDE II ESTE LOCUL.SI NU SINGUR,IMPREUNA CU SOTIA.CE RUSINE,O INTREAGA FAMILIE DE PENALI ISI DOREAU SA CONDUCA ROMANIA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.