Liviu Dragnea tocmai l-a detronat pe Ponta: acum el este regele cretinilor.

28 Septembrie 2016, 07:20 | 3763 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea tocmai l-a detronat pe Ponta: acum el este regele cretinilor.

Liviu Dragnea s-a uitat la confruntarea televizată dintre Clinton și Trump și a avut pe Facebook acest comentariu impecabil în imbecilitatea lui:

“Cei doi candidați din SUA au vorbit mult despre aceleași ținte pe care le vizăm și noi prin programul de guvernare al PSD: cât mai mulți cetățeni în clasa de mijloc, locuri de muncă bine plătite, apărarea capitalului autohton”

1. Vă dați seama căt de prost e ăsta? și 2. Vă dați seama cât de proști sunt securiștii din România dacă acest cretin a ajuns omul lor de încredere în cel mai mare partid la ora actuală, PCR?

Se zvârcolește Ceaușescu în mormânt când vede că la conducerea PCR au ajuns imbecili mai mari decât el. Și tare mi-e că în decembrie nici n-o să mai iasă la vot, bietul de el, de rușine să nu-i bată obrazul americanii.

sursa: kmkz.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
franchestain pe 02 Octombrie 2016, 01:35
#12
ai nevoe de traducator în româna mamutule pîrît?
acus ceva timp potai cu Codin,dupaia cu Corin sacus cu Codrin.Ce mai urmeaza farizeule? Cobin,Covin si Cobrin?

Mon fr(ai)ere,tio repet în codat: la rascoala din ´89 aveam 8 ani; am trait 2 etape n carcera de copii,departe de Telerman (slava Domnului),traiesc cîteodat în capitala n Turnu Magurele lake sfoegit,ca cautam la stirile din tro zi pe net sa vaz beleaua dacolo siam dat peste turnucustiri si uiteasa valesareti voi cu mine si io cu voi,ca sunteti asa de prosti 99% din voi ca nui mai vine unuia sa va bandoneze agariciule.

Mintiti ca spurcati cas fi X si Y dupacolo,da mai trebe sa c*rga multa apa pe Dîmbovita ca sa junga la nivelu meu alde X si Y,ca daca cascasi bine ochi,cred ca vazusi ca cînd apare o stire or comentari de înat nivel,ridic si io nivelu,iar cînd îs de 2 bani comentarile,ca ala tale,cobor si io nivelu mon fr(ai)ere.Ios ca liftu lake flausat: urc si cobor,cobor si urc,da nivelu,cam de unde fata de un prost ca tine.Pasol na turbinca avortonule cu zeci de nume.Amin!
CODRIN. pe 01 Octombrie 2016, 06:20
#11
lui fleachestain- bembeleu- ayatollah.
Sigur ca te sbati pentru binele teleormanenilor, nimeni nu-ti contesta "vitejia" de las ascuns in balariile anonimatului si care latra la luna CA CAteaua popii. Numai ca tu te comporti aidoma cretinului cazut in privata din fundul c*rtii si,desi i-a ajuns cacatul pana la gura, el striga "jos comunismul" facandu-se ca noi nu stim ca EL ESTE UN FOST COMUNIST SECURIST!
franchestain pe 30 Septembrie 2016, 13:04
#10
neica Codrine vezi cît esti de *javra tînpita*? io te laud si tu ma gicnesti?
nuti permit io javro PSDista sai gicnesti pe telermaneni cu *javre tînpite* (ioi fac doar *tînpiti*,da din sinpatie ca sai stimulez ordinarule),tie care vrei sa intoxici mintile la oameni pe saitu asta bestial ca nar mai fi alta alternativa decît penalu PSD.Îi clar ca esti un mîncator de hîndel sun profitor si escroc PSDisto-draqneo-comunist.La orce chestie n viata asta ai o alta varianta *javra tînpita*: la viata ai moartea,la sanatate ai boala,la bogatie ai saracia,saracio de animal ce esti.Io te laud si tu ma lovesti pe la spate ca comunisti idiotule pervers.Ai sictir tu, nu noi oameni normali care ne sbatem petru binele la toti înputitule gegos.Amin!
Nineta Patraulea. pe 30 Septembrie 2016, 12:05
#9
Eroare.
Regele cretinilor este franchestain! Or mai fi si alti cretini, dar ei sunt simpli membrii ai familiei "regale"!
CODRIN. pe 30 Septembrie 2016, 06:24
#8
Babanului de FLEAChestain.
Bai, lepadatura, mare cretin esti tu: eu te laud si tu ma jignesti!! HAI SICTIR!
franchestain pe 29 Septembrie 2016, 22:07
#7
tînpitule Codrin (pleonasm permis),tu vezi mai putini oti în cel mai mare partid din Tara???
mai putini oti între cei mai multi politici din Tara???

Trebe sa fi extrem de tînpit sa faci o asa afirmatie.Or sa fi unu din ei,adica penal si prost cu diploma si doctorat,adica cretin or codrin,acelas diavol frate.Amin!
Codrin. pe 29 Septembrie 2016, 05:54
#6
DA- Gheorghe AI DREPTATE!
NU EXISTA ALTA ALTERNATIVA, CEI DIN AUTOINTITULATA OPOZIE LIBERALA DEMOCRATA SUNT SI HOTI SI TAMPITI. CEI DIN P.S.D. MACAR SUNT MAI DESTEPTI SI MAI PUTIN HOTI! PE CINE SA VOTAM, PE CRETINUL NEBUN DE babanu franchestain???
noe pe 28 Septembrie 2016, 20:09
#5
dezastru!
Acest dragnea penal,îl sustinine pe primarul nostru Petrica Pârvu,care vrea sa,dea lovitura la parlamentare cu vinzatorul nostru decremwursti Nelu Ionel Oprea director la somaj.Ne aminti ca primarul nosstru l-a sustinut in candidatura precedenta pe penalul Simionescu a cărui prestatie a fost jalnica.Daca Oprea nelu. ajunge deputat atunci trebuie sa plecam din tara asta.Sa rămână eiincompetentii si ingamfatii.
gheorghe pe 28 Septembrie 2016, 19:54
#4
pentru 1
forte multi cred in psd.nu au alta alternativa orice a-ti spune pe acest site
Codrin. pe 28 Septembrie 2016, 17:57
#3
Mari cretini!
Voi nu vedeti barna din ochii vostri si morcovul cat parul din anusurile voastre si va fute grija de altii!! BAI, MAFIOTILOR, INCET, INCET, VA ADUNA D.N.A. PE TOTI, APOI PARCHETUL GENERAL -COMPARTIMENTUL MILITAR- II ADUNA SI PE " doctorii- savanti de renume mondial" CARE AU PUS MANA PE ACEASTA PARGHIE PUTERNICA A STATULUI SI-O SA-I MAI VEDEM IN A DOUA JUMATATE A ACESTUI SECOL! JAVRE TAMPITE!
franchestain pe 28 Septembrie 2016, 14:39
#2
ca cine mai creden PSD frate?
tot Telermanu viu or mort.La sigur si la pariu ca la cîti prosti se calca pe bataturi pacolo deja va fi minune minunata daca cîstiga alta gasca conrupta afar de Penali Sociali Demonocrati pîn la sfîrsitu secolului asta frate.Nati înteles pìnacus ca voi telermaneni aveti contract cu penali PSD pîn la finalu vieti voastre siale fiilor fiilor vostri si pînan veacu vecilor??? Amin!
Arhivarul pe 28 Septembrie 2016, 08:42
#1
SE APROPIE IGNATUL
Care mai este importanța declarațiilor unui condamnat penal?Cum mai puteți crede un astfel om?Cine mai crede în PSD?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.