Am vizitat Dragnealand: clișeele nu sunt reale.

21 Septembrie 2016, 22:57 | 4993 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Am vizitat Dragnealand: clișeele nu sunt reale.

Coreea de Nord este departe, iar Cuba nu mai este ce a fost și nici Belarus nu este ceea ce pare. Așa că, varianta cea mai la îndemână pentru a vedea cum arată un teritoriu organizat în cel mai comunist mod posibil mi se părea Teleorman, județ cunoscut în lumea interlopă sub numele de "Dragnealand".

Credeam că acolo 1989 nu a venit și acolo încă este Republica Socialistă România. M-am luat după clișeele larg răspândite în societate și am vrut să vizitez și eu "Dragnealand - the largest communist theme park in Europe". Spre surprinderea mea, lucrurile nu stau așa cum știm cu toții că arată Teleorman. Cei care vă așteptați să găsiți în Dragnealand toate clișeele pe care le știm de pe Facebook, o să fiți dezamăgiți. Așa cum am fost și eu.

Așadar, iată lista cu clișeele spulberate de vizita mea în Teleorman:
- la intrarea în județ nu este niciun poster de 100m pe 100m cu Liviu Dragnea
- Nu sunt steaguri ale PSD pe stâlpi
- Pe fabrici nu scrie "Trăiască Partidul Social Democrat părinte în frunte cu Liviu Dragnea cel mai iubit fiu al județului nostru"
- Oamenii nu se salută cu "Mândri că suntem români"
- Pe bonul fiscal nu există sub TVA nicio "taxă pentru Dragnea" (folosită pentru plata casei lui și a cheltuielilor personale) și nici "donație pentru PSD"
- Am văzut oameni cu pungi pe stradă, dar niciuna nu era pungă inscripționată "PSD - tu înainte de toate" de la ultima campanie
- La florărie este permisă vânzarea și a altor buchete în afară de cele de câte trei trandafiri
- Dacă nu găsești loc de parcare nu poți spune că îl cunoști personal pe Dragnea și oricine se sperie de tine și își mută mașina ca să îți lase locul
- La intrarea în biserici nu există calendare cu Dragnea îmbrăcat într-o robă albă, cu aureolă, îngerași pe umeri și norișori pe fundal

Mai mult, aici >>stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cetatean REVOLTAT. pe 22 Septembrie 2016, 17:50
#2
Pana cand...
.... vom mai suporta bataia de joc la care suntem supusi de catre cei 10 consilieri care nu traiesc decat pentru propriile interese??Acest site mizerabil, care ne serveste numai imbecilitati, trece sub tacere faptul ca, prin votul UNANIM al celor 19 martori... la caratul apei, pretul unui metru cub de apa IMPUTITA livrata de APA SERV a fost majorat cu circa 25%!!!, IN TIMP CE CALITATEA EI ESTE CU MULT SUB STANDARDELE IN VIGOARE. CEREM IN MOD IMPERATIV PUNCTUL DE VEDERE AL ASA ZISILOR CONSILIERI AI ASA ZISULUI p.n.l.
Flori D. pe 22 Septembrie 2016, 09:49
#1
HAZ DE NECAZ la români
Da,e adevărat,niciuna din toate cele ce le-ați prezentat mai sus,dar,slugărnicie,prostie,sărăcie,mizerie și minciună ca în Teleorman,numai prin Vaslui,poate.Toate astea pot fi cu ușurință oglinda celor ce ne-au condus și încă ne mai conduc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.