Informare meteo - FARA COD emisa la 18.09.2016 10:30. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ, răcire accentuată.

18 Septembrie 2016, 11:24 | 4655 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Informare meteo.

In vigoare de duminica 18.09 ora 18 pana marti 20.09 ora 18
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ, răcire accentuată;

INFORMARE METEOROLOGICÃ


În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã. Vor fi averse, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindinã.
Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminicã, 18 septembrie şi pe parcursul nopţii de duminicã spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţãrii.
Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp, cu precãdere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.
Temperaturile vor scãdea accentuat în toate regiunile, astfel cã pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceastã datã în toatã ţara.

În cursul zilei de luni, 19 septembrie, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica-Bucuresti

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.