RECORD NAȚIONAL în TELEORMAN, județul lui LIVIU DRAGNEA.

12 Septembrie 2016, 23:33 | 3984 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
RECORD NAȚIONAL în TELEORMAN, județul lui LIVIU DRAGNEA.

# În trimestrul II 2016, numărul mediu de pensionari a fost de 5260 mii persoane, în scădere cu 13 mii persoane faţă de trimestrul precedent, informează Institutul Național de Statistică.
# Pensia medie lunară a fost de 943 lei, mai mare cu 0,3% faţă de trimestrul precedent…
# Pensia medie de asigurări sociale de stat a fost de 931 lei, iar raportul dintre pensia medie
nominala netă de asigurări sociale de stat pentru limită de vârstă cu stagiu complet de cotizare.
# Indicele pensiei medii reale faţă de trimestrul precedent, calculat ca raport între indicele pensiei nominale pentru calculul pensiei reale şi indicele preţurilor de consum a fost de 100.2%.

# Raportul pe total dintre numărul mediu de pensionari de asigurări sociale de stat şi cel al salariaţilor a fost de 9 la 10.
# Raportul prezintă variaţii semnificative în profil teritorial, de la numai 5 pensionari la 10 salariaţi în municipiul Bucureşti la 17 la 10 în judeţul Teleorman.
# Pensia medie de asigurări sociale de stat a variat cu discrepanţe semnificative în profil teritorial, ecartul dintre valoarea minimă şi cea maximă depăşind 400 de lei (748 lei în judeţul Giurgiu faţă de 1180 lei în municipiul Bucureşti).

# Pensionarii de asigurări sociale deţin ponderea majoritară (99,9%) în numărul total de pensionari.
# Pensionarii de asigurări sociale de stat reprezintă 89,0% în totalul celor de asigurări sociale.
# Pe categorii de pensii, numărul pensionarilor pentru limită de vârstă a fost preponderent (75,0%) în cadrul pensionarilor de asigurări sociale.
# Pensionarii cuprinşi în categoriile de pensii – anticipată şi anticipată parţial – au reprezentat 1,9%.

sursa: banatulazi.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
HANSA pe 13 Septembrie 2016, 16:45
#11
Pantofii cu imprimeuri florale și animale.
Ne-a placut sau nu, Scoala o frecventam nu neaparat ca pe o obligatie ci ca pe o forma de respect mai intai pentru parintii nostri, aceasta insemnand unica noastra indatorire fata de familie si de ce nu, fata de societate, mai ales ca vedeam cu ochii nostri cum creste in jurul nostru bunastarea intregului neam romanesc prin munca tuturor si prin stiinta aplicata de elita Romaniei.
franchestain pe 13 Septembrie 2016, 16:01
#10
te bagi n sama ca kiloti n vagin ILIE cu (maju)scule
întelegi dacus cît esti de batut în troaca capiata care vede numa conspiratie si prostie din partea la redactia dupa saitu asta bestial??? De ce mai potezi si pierzi vremea pacilea daca consideri cas numa minciuni si articole prostesti,eminentule comentator??? Masoarati cuvintele prost educatule nainte sa gicnesti redactori care lucreaza ca sa va desteptati voi,morti vii,din ipnotizarea PSDista.Neamuri proaste rau de tot pacilea frate. Amin!
Alegătorul alergător ! pe 13 Septembrie 2016, 14:32
#9
Inteligența este punctul nostru forte.
Cei 60 000 de strategi si generali ai nostri au venit cu o doctrina militara pe cat de interesanta pe atat de eficienta!



In cazul unui atac, inamicul se va astepta sa ripostam. In schimb noi il vom lua prin surprindere cu o predare in masa.



Acolo unde e necesar, se va impune si dezertarea la inamic, antrenamentele cuprinzand si acest aspect, in caz ca va fi nevoie.



Astfel dusmanul va avea de transportat si hranit zeci, daca nu chiar sute de mii de prizonieri. Asta inseamna ca isi va epuiza resursele, iar soldatii lui vor fi demoralizati prin contagiune cu ai nostri, astfel ca in final ne vor lasa in pace.



Prin urmare, vom castiga razboiul fara sa tragem un foc de arma si mai ales fara sa moara nimeni, doar cu puterea inteligentei nostre.

IRINA pe 13 Septembrie 2016, 14:25
#8
TELEORMANUL E FRUNCEA.....PROSTIEI
AM CITIT CU ATENȚIE ȘI ARTICOLUL DAR ȘI COMENTARIILE.BUN AM ÎNȚELES RAPORTUL INS CU PRIVIRE LA STAREA POPULAȚIEI DIN TR,DAR NU AM ÎNȚELES CE LEGĂTURĂ ARE CU MUTRA DIN FOTO A LUI DRAGNEA.SĂ FIE OARE LA ORIGINEA NENOROCIRILOR CE SE PETREC ÎN TR SAU CHIAR EL E CREIERUL.DA,CAM AȘA ESTE,SUNTEM DIN NOU FRUNCEA,RELELOR ȘI NENOROCIRILOR DIN ROMÂNIA.NOI ȘI VASLUIUL.
Sa faci ce zice popa sau ce face popa?! pe 13 Septembrie 2016, 14:09
#7
Preotul care i-a cununat a facut show la nunta lor! A rupt ringul de dans in doua!
Mai fratilor,nu v-ati saturat de minciunile si hotiile acestori impostori,care ne-au adus la limita subexistentei ?! De ce ati mai iesit in strada...,sa-l dati jos pe raposatul si toti comunistii,sec*ristii...?! Nu vedeti ca tot ei sunt la putere...,ca au doar o masca...!!! Pot spune ca suntem intr-un capitalism,condus de comunisti... ! Pot spune ca am fost inainte de 89....,intr-un comunism,condus de capitaliti... !

Daca de raposatul va saturasera-ti...,acum ca mafiotii astia sunt de 27 de ani...,nu va deranjeaza ?!
Un cititor pe 13 Septembrie 2016, 13:32
#6
Pt.ilie de la scularie si pt.colly
Cifra de 5260 mii pensionari se refera la numarul pensionarilor la nivel national,nu la nivelul judetului

Teleorman!

Singurul paragraf care se refera la judetul Teleorman este

paragraful care face comparatie intre pensionari si salariati(5 pensionari la 10 salariati in Buc*resti,17

pensionari la 10 salariati in Teleorman)

Cititi cu atentie ca sa pricepeti si sa nu mai dati vina pe altii!Daca nu pricepeti,aveti bunul simt si stati in banca voastra.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 13 Septembrie 2016, 12:48
#5
Asa-i coly.- esti perspicace!
TU SPUI CHEIA PARANREZEI MELE. MAI, DRAGI TOVAROSI SI NAS' FLOREO, DE UNDE SI-O FI GASIT TURNU CU STIRI REDACTORII?? PRECIS CA SUNT DIN CEI CU DIPLOME ELIBERATE DE UNIVERSITATEA "TAVOCU"!! ( sau nu stiati ca si el are " studii universitare"? -acum este in anul III la masterat).
coly pe 13 Septembrie 2016, 11:16
#4
Grea e aritmetica asta...
"5260 mii de pensionari", dupa cum zice autorul, in traducere libera inseamna cinci milioane doua sute saizeci de mii ! Or incapea oare in judet ?
Victoria Lipan pe 13 Septembrie 2016, 10:33
#3
RECORDURI TELEORMANANE
Indiferent care ar fi eventualele diferențe dintre pensionarii anilor 1900 si cei din anii 2000,nu spunem care sint diferentele mari dintre angajatii anilor 1900 si cei din anul c*rent 2016.Un singur lucru este cert,Teleormanul este pe podiumul saraciei din Romania.Mai bine spus,in judetul Teleorman nu mai exista industrie,nu s-au creat noi loc*ri de munca,in schimb,PSD infloreste odata cu saracia.Mai gindeste cineva prin loc*rile astea?
anonim pe 13 Septembrie 2016, 10:12
#2
raspuns pt ilie
Salut! Eu citesc destul de des buletinele direct pe site-ul INS-ului si chiar daca nu-s de specialitate, pot sa-ti zic ca cel mai probabil, cei -13.000 reprezinta diferenta dintre cei care au murit si cei proaspat iesiti la pensie. Practic, pentru o vreme de-acum inainte (urmatorii 5-10 ani, ca apoi va fi dezastru), vom tot vedea genul asta de "imbunatatiri", fiindca in prezent ies mult mai putini oameni la pensie decat cei care au iesit in anii '90. Iar cei iesiti acum 20 ani la pensie, vorba ins-ului "ies masiv din sistem". Aceeasi expicatie e valabila si pt Teleorman. Practic, in TR, fiind mortalitatea dintre cele mai mari din tara, iar pop**atia activa putina, in viitor vor fi din ce in ce mai putini pensionari...
ILIE DE LA SCULARIE. pe 13 Septembrie 2016, 06:01
#1
O intrebare.
Care este explicatia faptului ca numarul de pensionari in trimestrul II/1966 A SCAZUT CU 13000(!!!) FATA DE TRIMESTRUL I ???.AU MURIT SAU S-AU REANGAJAT SI AU RENUNTAT LA PENSII, SAU, PUR SI SIMPLU ESTE O EROARE (mai sunt si altele!) IN ARTICOL? ROG RASPUNS.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.