Ne scriu cititorii - politisti din Turnu Magurele si Lita protejeaza infractorii.

09 Septembrie 2016, 09:08 | 9758 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Politisti din Turnu Magurele si Lita protejeaza infractorii.

De cativa ani, in zona rurala din jurul orasului  Turnu Magurele o banda de infractori actioneaza fara sa fie deranjata de oamenii legii. Furturi de animale, unelte si utilaje din gospodarii, batai si cam tot ce se poate nu se dau la o parte.

Cei mai cunoscuti infractori sunt:  Peta, Jele, Ionut Macari, baiatul lui Florica Potcovaru, Marius Piperus, toti din comuna Lita. Baietii au ajuns la apogeu si se simt intangibili. Printre ultimele fapte penale se numara o bataie sora cu moartea aplicata lui Paun Gigi( certificat medico legal). Pana acum nu au fost retinuti desi au dovedit ca sunt infractori foarte periculosi.

Politisti corupti din Turnu Magurele si Lita au fost manjiti ca sa le acorde protectie. Printre oamenii legii se numara si Ciobanu Eduard Razvan( zis Pastolache), fost sef post in comuna Lita, de 2 luni la Politia Turnu, Florea Vlad si Armeanu( Politia Lita). Edi Pastolache a spus despre Peta ca este periculos pentru ca stie sa arunce cutitul. Politistul avea pistolul la brau cand afirma asemenea prostii. Posibil ca Peta sa fie vreun super ninja. Nu avem ce sa le facem, asa spun incompetentii din Politie. Toata lumea stie, certificate medico  legale, fapte dovedite, iar infractorii nu sunt deranjati. De ce? Coruptie si incompetenta. Sunt persoane carora le este frica sa nu fie atacate de acesti infractori. Daca oamenii legii nu isi fac datoria probabil vor sa raspunda ei in fata legii in locul infractorilor.  

Revin pana cand se rezolva acest caz.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Teo pe 01 Decembrie 2016, 08:05
#21
Bai spadasinilor, bagativa mințile în cap.
sindila pe 12 Noiembrie 2016, 21:47
#20
o adunatura de tarani lita asta
ce coruptie ba taranilor? nu exista asa ceva
Hugo Boss pe 11 Septembrie 2016, 16:38
#19
Sunteți nebuni
Ăștia n-au ce sa mănânce si dau șpagă la polițiști
q pe 11 Septembrie 2016, 12:10
#18
w
Comentariul nr.17 - Mare dreptate ai frate!
Un prieten pe 11 Septembrie 2016, 09:54
#17
Tarani
Ba cum puneti botul la toate prostiile...astia de va dati zmei si spuneti ca l.ai vazut pe peta fara permis...iesiti in fata si dati declaratii la politie si se rezolva cu el. Dar aveti c*raj? Nu. Ca va e frica de peta, un uscat de 2 bani. Anonim din Lita, pun pariu ca il lingi in dos pe Armeanu cand vorbesti cu el.
nu inteleg... pe 11 Septembrie 2016, 09:18
#16
mare e gradina doamne...
Orice politist aflat in misiune, poate sa foloseasca pistolul din dotare. Cei care nu sunt capabili pentru functia ce o exercita, sa demisioneze.
Haoleanu. pe 11 Septembrie 2016, 06:50
#15
Ghici, ghicitoarea mea...
Cine este sef peste "Satra nostra" liteana? Este unul din Turnu Magurele, seful lumii interlope, falsificator de acte si criminal. Este nepotul lui Constantin papusarul, ti**n romanizat si bucatar la spital si progenitura unei c*rve, foste informatoare a Sec*ritatii si sefa de cadre la Spitalul municipal.
cavab pe 11 Septembrie 2016, 00:30
#14
Bai nebunilor #Peta asta conduce fara permis cu masina in stare de ebrietate ssi da c7 cutitu
Bai aveti grija ca peta da cu masina peste voi
Catalin pe 10 Septembrie 2016, 18:28
#13
Bai nene
Bai nene ăsta sunt romani romani nu sunt romi ca romii nu se baga la măgarii de doi bani va pup dații așa tot înainte românașiII
Anonim Lita pe 10 Septembrie 2016, 13:03
#12
Corupție
Armeanule deja te vinzi pentru bani ?

Peta circula cu masina fără permis, Marius Piperus circula cu masina în stări grave de ebrietate, restu din ei fura fără jena, politia este degeaba în Lița, credeam ca dacă avem un polițist tânăr se aplica legile corect, dar așa zis polițist Armeanu, a ajuns mai infractor ca infractorii...Păcat ca nimeni nu face dreptate
Columbo pe 10 Septembrie 2016, 09:55
#11
Vrăjeală aiureala
Ba sunteți nebuni visați cai verzi p pereți a fost o bătaie si ii ridicați pastia de zici ca sunt mafia siciliana . Scotienilor aveți fuste pe voi și va dați bărbați pe net

E bine pe 10 Septembrie 2016, 00:02
#10
Daa
Toata lita stie cu ce se ocupa smecherasii astia, numai politia cica nu cunoaste nimic, niste incompetenti care mananca banii nostri ai tuturor degeaba...
trotil pe 09 Septembrie 2016, 23:58
#9
halal
Politistii stau si joaca poker la Gigi kent pe batatura.... Hotu hotilor!!!!! La segarcea,sefului de post ii cad pantalonii de pe el de la atâta stres la cati bani a pierdut.....!!! Zici ca e ultimul pitic!!! Pana nu ies toti militienii la pensie nu dormim linistiti in case....!!!!
Gigo pe 09 Septembrie 2016, 22:06
#8
Hotiiii
Silvica este seful hotilor, le da ponturi, ii ajuta ii tranaporta cu masina si le vinde produsele furate de acesti derbedei + motorina furata de la ferma lui Dragnea...
Y pe 09 Septembrie 2016, 18:21
#7
Y
Nu sunt Domnule Adevărate
Cerebel pe 09 Septembrie 2016, 18:16
#6
Mimi biciclista
Aia cu masina fara numere își face de cap de mult timp .E o smechera din Segarcea Deal care merge cu scuter si cu masina aia si se lauda ca are politia la degetul mic pentru ca are pile la Buc*resti unde are neamuri in avocatura si nu da doi bani pe nimeni .E bine ca a dat-o la televizor si sa dea Dumnezeu sa ajunga unde stau infractorii !
Ionel (din Lita) pe 09 Septembrie 2016, 15:16
#5
Politisti corupti
Politisti din Lita primesc bani "spaga" de la acesti infratori pentru ai scapa de dosare....politisti sunt protejeati si de la centru (Alexandria).
Chitu pe 09 Septembrie 2016, 14:53
#4
Mașini fara numere de înmatriculare
In Segarcea circula mașini fara numere de înmatriculare aparținand unor șoferi asa ziși profesioniști .au apărut fotografii pe internet si la TV si se așteaptă soluția organelor de control : pușcărie sau mușamalizare .
Rares pe 09 Septembrie 2016, 14:06
#3
Opinia Publica:))
Sunt Romani ??sau sunt cetateni Romani de etnie RROMA?adica mai pe romaneste"TIGANI"smile))
ee pe 09 Septembrie 2016, 09:50
#2
au mai fost
Au mai fost feciori de lele prin lita de-a lungul timpului, si acum stau capre in puscarii, le vine randul si astor cutitasi...doar politia lita e mai slaba ca cea din balta-sarata...
Mircea L. pe 09 Septembrie 2016, 09:42
#1
Care sint infractorii si care polițiștii ?
Da,da,daa,iar milițienii astia iau peste 3.000 de lei pe lună.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.