LOVITURĂ FINALĂ pentru PSD? Liviu Dragnea, următorul dosar de CORUPŢIE.

08 Septembrie 2016, 09:40 | 3453 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
LOVITURĂ FINALĂ pentru PSD? Liviu Dragnea, următorul dosar de CORUPŢIE.

Preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, i s-ar pregăti un nou dosar penal care ar putea provoca un adevărat cutremur în principalul partid de stânga din România.

Comisarul.ro anunţă un cutremur pentru şeful PSD, Liviu Dragnea. Redăm integral postarea jurnaliştilor de la comisarul.ro:

Urmează Dragnea. Capitolul Brazilia. PSD va fi decapitat. Celui mai mare buboi al acestei țări i se va da cep-ul final. Surpriză, taman când niște băieți de prin Israel își găsiseră în Dragnea și Firea marionetele perfecte...

Anul trecut, în luna august, Liviu Dragnea confirma că şi-a petrecut concediul de odihnă şi în Brazilia. Întrebat dacă deține o casă acolo, președintele interimar al PSD a răspuns atunci:"Am fost şi în Brazilia. Am auzit că a fost o problemă naţională. Merg de nouă ani. Nu am niciun hotel, din păcate. Nu am nicio casă. Din păcate, nu am reuşit în anii aceştia. Poate în următorii zece ani o să reuşesc. Am mai fost în Europa şi în ţară", a declarat Dragnea.

Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat, tot anul trecut, în luna octombrie, că Liviu Dragnea avea împreună cu Radu Mazăre o casă de vacanţă în Brazilia.

Redăm mai jos declaraţiile făcute de Niţulescu, preluate de pe realitatea.net:

Băi, zice..hai sa mergem pana in Brazilia, facem o vizita. Eu zic..era prin februarie, pai de ce sa mergem, ce sa cautam, e frumos, dar unde mergem? Mergem ca am eu acolo cu Mazare o chestie misto in Brazilia.

Rareş Bogdan: Şi v-a spus haideţi cu mine in Brazilia ca am eu ceva acolo?

Teodor Niţulescu: Pai se duceau an de an domnule, de 2 ori pe an, de 3 ori pe an...Evident, pai cum, aveau, cumparasera(....) facusera o casa mare de vacanta, adica era o chestie, na, se ducea cu oameni din Tel Drum acolo, cu prieteni aproiati(...).

Parcursul vacanţei lui Liviu Dragnea, redat de Evenimentul Zilei pe 4 august, 2015

„Acesta își petrece vacanța în Brazilia”, au declarat atunci, pentru Evenimentul zilei, surse politice, precizând că Dragnea se va întoarce în jurul datei de 15 august.
Conform surselor EVZ, Dragnea plecase spre Lisabona, de pe Otopeni, cu o cursă TAP, care a avut ora de decolare la ora 5.00. Din Portugalia, Dragnea s-a îmbarcat într- o cursă spre Brazilia, destinația finală fiind Fortaleza -centrul regiunii Ceara.

Nu era prima dată când Liviu Dragnea își petrecea vacanța la Fortaleza, unde, EVZ a devzăluit, încă de atunci, că şeful PSD ar avea o proprietate. În 2013, pe vremea când Dragnea era vicepremier, portalul teleorman24.ro informa despre faptul că acesta și-ar fi petrecut vacanța în Brazilia, el făcând parte din „Grupul de prietenie cu Brazilia”. Şi în 2010 au fost voci din PSD care au afirmat că Radu Mazăre l-ar fi luat și pe Liviu Dragnea în vacanța de iarnă, pe care fostul edil al Constanței și-a petrecut-o la Fortaleza.

Cel de al cincelea oraş ca mărime al Braziliei, Fortaleza are 2,3 milioane de locuitori, şi a fost construit pe ţârmul Oceanului Atlantic. Metropola modernă, locuitorii din Fortaleza trăiesc în primul rând din turism şi din comerţ. Aspectul oraşului este determinat de litoral şi de zgârie nori, potrivit site-urilor de turism.

sursa: evz.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Nicuta. pe 10 Septembrie 2016, 06:29
#6
Eroare, ilie de la scularie.
Eroarea iti apartine: DACA IN HOTARAREA, RAMASA DEFINITIVA, NU SE INTERZICE EXERCITAREA ANUMITOR DREPTURI, ATUNCI INDIVIDUL POATE AJUNGE SI PROCUROR GENERAL! Ori lui Dragnea nu i-au fost interzise, SI NU-I VOR FI INTERZISE NICIODATA! CHIAR SUNTETI ATAT DE NAIVI SI NU VA DATI SEAMA DE CIRCUL ORDINAR CARE NI SE SEVESTE???!!!VOI II DATI INAINTE CU P.S.D. SI EU VA INTREB: MAI EXISTA PARTID SOCIAL DEMOCRAT IN ROMANIA? ( INTREBARE VALABILA SI PENTRU PARIDUL NATIONAL LIBERAL) DAR DEMOCRATIE EXISTA IN ROMANIA? SAU "LIBERTATEA" DE A BATE CAMPII PE ACEST SITE ANONIM INSEAMNA DEMOCRATIE SI LIBERTATE??? DACA L-AM INTREBA PE BASESCU NE-AR RASPUNDE: HA, HA, HA, HA... tongue rolleye raspberry zipper LOL
Oprica pe 08 Septembrie 2016, 18:06
#5
Era si timpul.
Numai că formularea e greșită, nu e,,lovitura,, ci putina dreptate.
Ilie de la sculărie pe 08 Septembrie 2016, 17:40
#4
Vorbim discuții
Dacă nici după o condamnare definitivă acest penal nu si-a pierdut orice funcție confom legii, atunci vorbim discuții. Legea partidelor politice, legea statutului functionarilor publici interzice persoanelor cu cazier accesul ori rămânerea în funcții publice. Si uite că Dragnea ne sfidează împreună cu PSD. Cine-i de vina?
Tipograf pe 08 Septembrie 2016, 14:58
#3
De unde are țărănoiul ăsta atâția bani???
Lovitura finală trebuie aplicată și celor din jurul lui,celor ce l-au ajutat să fure în halul ăsta.Nu pleacă Liviuță singur,în mod sigur mai trage mulți după el.Hai lingăilor,acum e vremea denunțurilor.
Tudosie pe 08 Septembrie 2016, 11:43
#2
DRAGNEA, 1,000 de ani de ocna grea!!!!
Nenorocitul de Dragnea l-a pus primar in amaratul Rosiori de Vede si pe bolnavul psihic hot, Cristian DUICA!!!!D.N.A., rade-tii aveti suport pop**ar maxim!!!!Tot P.S.D. TR, trebuie anchetat!Huideo, hotilor!!!
VALU pe 08 Septembrie 2016, 10:51
#1
Eu cred ca Hora d-abia începe.
Vor mai urma si altele, si pe buna dreptate. De peste 20 de ani ne fură și ne sfidează. Acum a venit si randul lui.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.