Parlamentarii din Teleorman, rusinea tarii. Adrian Simionescu, cel mai lenes pesedist.

31 August 2016, 09:53 | 5134 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Parlamentarii din Teleorman, rusinea tarii. Adrian Simionescu, cel mai lenes pesedist.

Într-un clasament al activităţii parlametare, realizat de către Ana-Maria Ungheanu şi Ana-Maria Iatcu, în august 2016, aleşii judeţului nostru, 12 la număr, ocupă penultimul loc. Doar colegii lor din Mehedinţi au fost mai puturoşi.

Conform datelor publicate, reprezentanţii PSD din Teleorman au trândăvit cel mai mult pe banii publici. Primul loc în topul leneşilor este ocupat de deputatul Adrian Simionescu. 3,55! Nici măcar o notă de trecere. La mică distanţă se află Boboc. Valentin Boboc, un personaj aterizat în Legislativul ţării mai ceva ca un obiect misterios în mijlocul mocirlei, direct de la volanul autoturismelor lui Dragnea. Pentru că, după cum se ştie, „şofatul” a fost singura calitate care l-a propulsat în Legislativ.

Nici preşedintele PSD, Liviu Nicolae Dragnea, nu este mai de doftă. Ocupat cu jocurile politice, primul social democrat al ţării a cam dat chiulul, lăsându-şi subalternii să dicteze soarta poporului. Îl doare-n bască!

Următorul pe lista neagră este Alinutz! Alin Bucur, băiatul crescut în puf, hrănit cu icre negre şi uns cu mir! În căutarea măreţei, Alinaş nu prea a avut timp să treacă pe la Camera Deputaţilor. A fost ocupat cu pozele de grup, lângă mentorul său, Gabriel Oprea. S-a crezut un fel de Copil Minune în politică. Însă, a rămas şi fără voce şi fără susţinere. Un învins înainte de naştere. Dar vorba aia, prost să fii, noroc să ai! Şi el a avut cu carul.

Însă, Teleormanul are şi VIP-uri. Bătrânul Mohanu, după atâţia ani de viaţă în administraţia publică, şi-a dedicat întreaga activitate în folosul ţării. Nu a vrut să taie frunză la câini. Ce-i drept, nici toporişca nu-l mai ţine. În consecinţă, în cei aproape patru ani de senator, a fost cel mai activ parlamentar al judeţului Teleorman. La fel şi Cătălina! Cătălina Ştefănescu. În cazul duduiei, cuminţenia (nu a…pământului!) era de aşteptat. Doar nu ne aşteptam ca fătuca să petreacă în cluburile de noapte, în timp ce iubitul ei, Dan Şova, petrecea în Beciul Domnesc din penitenciarul Rahova. Ce se nimeresc ăştia doi! Naivi şi de…puf! (Umpluturi!)

La capitolul parlamentari liberali, Lucian Militaru a fost ca apa sfinţită. Nu a făcut nici bine, nici rău. Adică a fost mai prost (ineficient) ca Alin Bucur, dar mai bun ca fostul său partener de coaliţie, Liviu Dragnea. Trecutul de utecist şef nu se dezminte!

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 18 Septembrie 2016, 22:50
#10
dosar
Dar despre "dosarul" lui Simionescu se mai aude ceva?
Ilie de la scularie pe 02 Septembrie 2016, 07:51
#9
Nedumerire
Am și eu o întrebare: cum au ajuns ăștia parlamentari? Cine i-au validat prin vot? Veți spune că prostimea proverbială a alegătorului din Teleorman. Și sărăcia. O fi, dar oare nu suntem și noi de vină atunci când puteam să-i măturăm la vot dar am stat acasă? 90 % din cei care critică aici nu s-au dus la vot pe motiv că n-au avut cu cine vota. Ok, n-au avut, atunci să tacă. Puteau măcar să anuleze votul și tot era ceva. Nu se mai putea fura voturi. Așa au stat acasă, și prin absența lor la urne i-au ajutat pe ipochimenele astea să fie aleși.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 02 Septembrie 2016, 06:16
#8
Toti parlamentarii???
Daca ati folosit pluralul inseamna ca este vorba de toti, ceea ce este PERFECT ADEVARAT SI TREBUIE TOTI NOMINALIZATI. ALTFEL, UNII AR PUTEA CREDE CA DL CRIN ANTONESCU AR FI CEL MAI VREDNIC SI S-AR SIMTI PROFUND JIGNIT!
Valeanu Ionel pe 01 Septembrie 2016, 10:58
#7
ZI DE DOLIU NATIONAL
Dumnezeu sa-i ierte,si sa-i odihneasca,pe cei decedati in Italia,dar ipocrizia este evidenta,deoarece ar trebui decretat DOLIU NATIONAL,in fiecare zi,ptr.cei cca.250 000 de decedati anual,adica cca.650 de persoane mor zilnic,care alaturi de sporul natural negativ,si migratia fortei de munca,evidentiaza in mod clar,nepasarea,si "politica"celor alesi,care pe parc*rsul celor 26 de ani,au dus tara in metastaza fizica,si economica,favoizand vizibil,ASASINII ECONOMICI...sa nu uite de"hotul grabit"al lui Shachespeare,si Dumnezeu sa le ierte greselile!!!P.S.este o parere personala,care nu trebuie generalizata
vasile de la scularie pe 31 August 2016, 12:53
#6
penal
Dar ceva probleme cu iz pena n-au? Ce, asta nu e "activitate". Si inca banoasa...
Cristi pe 31 August 2016, 12:41
#5
Rahova scrie pe ei !!!
...acolo or fi skyjeturi?Știu că Dumnezeu lucrează la toate,acum să vedem cum lucrează și la escrocii ăștia.
Florin pe 31 August 2016, 12:13
#4
Simi
Cum sa votez un parlamentar cu probleme psihice ca Simionescu!!!! A doua oara!?!???
Mircea Sandu pe 31 August 2016, 11:14
#3
O GAȘCĂ DE HOȚI
Se ocupă numai de furat,de tot felul de combinații de furat bani din bugetul de stat,petrecerea timpului într-un mod cât mai frumos și scump.Am o întrebareraspberryE NEMERNICII ĂȘTIA ÎI ÎNTREABĂ OARE CINEVA,CUM ȘI-AU FĂCUT ASEMENEA AVERI?Ceva răspunsuri avem de pe la DNA,însă lucrurile merg cam greu.
cotoi pe 31 August 2016, 09:56
#2
dur
Cum dracu sa fie lenes Simionescu ? Îl gasiti dimineata la 8 .00 pe dunare cu skijetul lenesilor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.