Jupanul a prins un peste foarte mare. Ipostaza "Liviu Dragnea pescar" a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti.

30 August 2016, 10:23 | 4783 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet.

"Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Rețeta? 90% răbdare, 10% luptă. Apoi îl eliberezi pur si simplu!", a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar.

Imediat, un internaut a postat o fotografie in care in loc de peste apare Elena Udrea, iar Liviu Dragnea a comentat: "Doamne ferește".
In fata incredulitatii internautilor, dintre care unii se intrebau daca peste a luat cu suspendare, aluzie la condamnarea definitiva pronuntata in cazul liderului PSD, Liviu Dragnea a mai publicat doua fotografii, una in care afirma ca peste era sa ii scape din brate si alta cu cantarul, pentru a dovedi greutatea capturii.
"Aveți dreptate, m-am chinuit mult până am reușit să fac poza! Nu numai că era alunecos, dar și destul de greu\uD83D\uDE04 Uitați, aici era să îmi scape!", a scris el.

Seful PSD a descris si modul in care a prins pestele:

"Am făcut o montură cu 3 boabe de porumb artificiale și un mic pop-up(știti, montura în care nu se pune momeala pe cârlig)".

Un internaut i-a reprosat tinuta ca "scoasa din cutie":

"Prea ca scos din cutie vă prezentaţi la poza cu peștele. Până și ceasul e asortat cu tricoul, pantalonii scurți, așa cum îi stă bine unui social-democrat de caviar. :) Nici șapca nu arată ca a unui pescar răbdător, care a transpirat luptându-se cu dihania.

Ar trebui să vă concediaţi consilierul de imagine, dacă vă permite să vă imortalizaţi în ipostaze lipsite de autentic, în dezacord total cu electoratul pe care se presupune că-l reprezentaţi".

Liviu Dragnea a raspuns si la aceasta observatie: "Tot ce pot să spun este că cine caută dinadins hibe și nu reușește să le găsească, le inventează. Sunt pescar începător, încă nu am apucat să îmi cumpăr echipament și nici nu am avut în gând să pun asta pe Facebook, doar că m-am bucurat prea tare când l-am prins și nu m-am mai gândit la cum sunt îmbracat".

Un alt comentator a postat un bac:

"Prinde Liviu peștele care împlinește o dorință :
- ce dorință vrei dle dragă?
- vreau ca ponta să fie transformat în cea mai bună gagică din Guvern !
- hm, e imposibil dle dragă, nu vezi ce urât e?
- atunci vreau să nu fiu arestat în viitor de DNA!
- ia adu-l pe ponta incoace !"

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
ILIE DE LA SCULARIE. pe 02 Septembrie 2016, 06:20
#8
Eu i le-as ierta pe toate daca...
.... ar reusi sa prinda si un peste neamt!
noi pe 31 August 2016, 16:24
#7
premonitie
Să-ți dea Dumnezeu haine vărgate dacă ai furat din banii publici!
Eu pe 31 August 2016, 00:36
#6
Seaca
E la Seaca !!! Probabil e prins cu plasa in baltile proprietate!!!wink
Misu Periculosu pe 30 August 2016, 22:51
#5
Cam ce miroase a peste...
Ar fi interesant de aflat prin comparatie, daca si la Catalina era la fel de alunecoasa.
peste pe 30 August 2016, 22:35
#4
penalul
Stati linistiti candva va manca la gamela .
Domide pe 30 August 2016, 16:48
#3
Dacă ăsta e pescar,eu sunt cosmonaut
A CONFISCAT un braț al Dunării,închizându-l într-un mod haiducesc,ilegal,un fost loc al multor pescari plătitori de permise de pescuit.Un asemenea pește,prins într-un asemenea loc,poate să prindă și soacră-mea,care are 78 de ani.Hoțul ăsta a luat și ultima zonă de relaxare a pensionarilor care îl votează în continuare ca proștii.
puiu pe 30 August 2016, 12:53
#2
permis
Ar fi interesant daca ar posta si un scan cu permisul de pescuit.Say o fi pescuit in cada.Oricum acollo. unde o sa mearga c*rand II trebuie alt permis si va manca gătit la cazan.
Stan pe 30 August 2016, 11:54
#1
premoniție...
Dungile alea de pe pantalonii sc*rți se vor lungi pe verticală, până hăăăt pe la gât....!

Da, da...i-ar sta mai bine și chiar ar fi corect.

Și cu bonetă...vărgată!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.