Liviu Dragnea minte de ingheata apele Teleormanului. Teldrumul are plantatie de cafea in Brazilia?!

27 August 2016, 09:02 | 4908 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Teldrumul are plantatie de cafea in Brazilia?!

Liviu Dragnea a ieşit la atac. Şeful PSD îşi mitraliază adversarii şi spune că nu va ceda presiunii din partea adversarilor. Dragnea a vorbit despre presupusa avere din Brazilia şi a devoalat ce vor să îi facă adversarii săi. De asemenea, Dragnea crede că i se vor fabrica noi dosare penale care să-l facă să cedeze.

"Mă aştept şi la presiuni împotriva mea, la dosare. Un ONG şi un site vor să vadă ce am eu în brazilia, plantaţii. Nu am absolut nimic în Brazilia. Tot ce am, e în declaraţia de avere. ", a spus Dragnea la RTV.

"Nu am plantaţie de cafea în Brazilia sau în altă parte a lumii. Nu am proprietăţi sau afaceri în afară de cele trecute în declaraţia de avere. Poate că mi-aş fi dorit să am. ANI m-a verificat trei ani de zile pe mine şi pe familia mea.Nu ştiu de unde a apărut informaţia. M-am supărat. În Brazilia e un început de criză economică.", a spus Dragnea la Antena 3.

Şeful PSD îl acuză voalat pe KLaus Iohannis. Acesta crede că şeful statului se află în spatele încercării de denigrare a sa. "Cred că e ceva combinat. Dacă există un laborator, nu este izolat. Înseamnă că presiuni vin de la Cotroceni. Domnul Iohannis poate da porunci şi se ocupă alţii.", a mai spus Dragnea.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Nae Dulău pe 29 August 2016, 11:00
#7
Fănico,nu te-ai trezit??
De ce vorbim numai de Dragnea?Păi,pentru că de la el pornesc toate rele care li se-ntâmplă celeor ce trăiesc în Teleorman-Turnu Măgurele,și nu numai.Dacă îi tot dați cu Iohanis și alții,înseamnă că nu trăiți în lumea reală,cea a vieții din Teleorman.Dacă vreți știri cu alți politicieni,citiți presa centrală.
Bardul de pe Magurele. pe 28 August 2016, 13:35
#6
Imnul presedintelui voiajor.
Pe-al nostru neamt e scris "vacanta",

Vacanta-n Prier si-n Gerar,

Pe schi si-n slapi are prestanta,

Discret, prin Cotroceni mai rar.

Acel ce la birou se teme,

Ca-si pune timpul pe butuci,

Vacanta cere-n orice vreme,

Vom fi, vom fi iar singuri cuci.

A-mpachetat, a luat in mana,

Bagajul greu de voiajor,

Vacanta e a lui stapana,

Domn- Mersul Avioanelor.

In cartea "Pasi cu pasi"arata,

Cum strabatut-a-n lung si lat,

Din Palm-ul Beach, Madeira toata.

h Nu-i dus, etern va fi plecat. NOTA SPECIALA: AM PLAGIAT SI RECUNOSC! DAR PE CINE? SPUNETI VOI!
Fanica Visan. pe 28 August 2016, 07:05
#5
Criticilor mei.
Ca nu sunteti de acord cu ce-am scris eu este ceva normal si democratic, dar a interpreta spusele mele drept pledoarie pentru dragnea, este o mare eroare!. Eu ma asteptam ca unii dintre dvs sa se intrebe de ce discutam numai de dragnea si pe altii ii ocolim?! De exemplu, dl klaus iohannis, care, prin plimbarile si vacantele sale, mai mult prin strainatate (prin ROMANIA nu prea am auzit sa se duca, decat la agape la Sibiu), se dovedeste a fi mai mult cetatean "global" decat roman. PE CE BANI, PE MEDITATII? Acum cativa ani circula zicala " Nastase sase case", dar nenea iohannase pe ce bani a cumparat atatea case? Zice ca pe bani din meditatii, dar la FISC nu prea figureaza ca platitor de impozite din acest gen de activitati!VREAU SA FIU CLAR INTELEASA: NU SUNT DE PARTEA CUIVA, NU FAC PARTE DIN GASCA NIMANUI( sa-i ia dracul pe toti escrocii!), DAR INTREB NUMAI DE CE NU VORBIM DESPRE TOTI, DE CE NU VEDEM DECAT PAIUL DIN OCHII ALTORA SI NU SI BARNELE DIN OCHII NOSTRI???!!
Pago-Pago pe 27 August 2016, 21:53
#4
Chiar așa?
Lasa matale drepturile în pace și intreaba-te (dacă chiar așa ar fi)de unde ar avea jupanu' banii să cumpere așa ceva,ca doar e bugetar!Sau i-a dat socru-so banii după patlageni.Ii puneți mâna la c*r,ii votați si pe urma plângeți ca vai mama noastră de Teleorman.



Nae Dulău pe 27 August 2016, 20:53
#3
Fănicooo,tu găndești când vorbești???
Din anul 1996,ocupă doar funcții publice,este BUGETAR.De unde are atâția bani?Tot de la Petrache?Hai las-o baltă că râd și c*rcile de noi.Tot ce există,în afara celor scrise în Declaratia de Avere,este pe numele unor interpuși,deci averea este în mare parte ascunsă de ochii lumii.Numai că autoritățile ststului(Fiscul,ANAF,SRI,DNA)stiu bine ce are și cum au fost făcute.
ion pe 27 August 2016, 18:41
#2
pentru NESIMTIT
un nesimtit.in acte nu are nimic dar stapaneste tot prin intermediari tip colegi de facultate sau pitis.cred ca are ocii albastrii de nu l-au luat pina acum. cum speranta moare ultima inca speram sa fie demascat si sa mearga acolo unde ii este locul.

Fanica Visan. pe 27 August 2016, 11:51
#1
Asa, si care-i problema?
Poate sa aiba si-n Statele Unite si-n insulele Pago-Pago, TREBUIE VAZUT DACA SE RESPECTA LEGISLATIA INTERNA SI EXTERNA IN VIGOARE! Oricine, nu numai dragnea are aceste drepturi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.