Tanar cercetat pentru săvârșirea infractiunii de punere în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

18 August 2016, 10:33 | 4317 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Tanar cercetat pentru săvârșirii infractiunii de punere în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Pe DN 1, în afara localității Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un conducător auto, constatând în urma verificărilor faptul că autovehiculul condus de acesta este neînmatriculat, fiind radiat din circulatie în decembrie 2015.

Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în județul Teleorman, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de punere în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat (art. 334 alin. 1 Cod Penal).

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Observator pe 19 August 2016, 23:17
#2
Pentru Politie rutiera Turnu Magurele
In Turnu Magurele circula o Dacia alba berlina,cu numar de inmatriculare B 20 FFW care nu are RCA,ITP sau rovigneta.Asta pe langa faptul ca este un pericol pentru circulatie,fiind mancata de coroziune.Daca exista Politie rutiera in Turnu Magurele,rog sa se autosesizeze si sa aplice legea,altfel voi fi nevoit sa apelez la facebook si sa reclam acest lucru la organele ierahice superioare.
redmoto.com pe 18 August 2016, 15:42
#1
Asta e poliție rutieră?
În loc să verifice actele și valabilitatea permiselor,asigurărilor,rovinetei sau pe cei obișnuiți cu alcoolul,ei se țin de tot felul de șicane și cibuc*ri.Sunt anumite categorii(rromii,prietenii polițiștilor+cei care dau o șpăguță)care nu sunt,,vizibili,,de către organele de control din Circulația Rutieră.Au rămas cu aceleași obiceiuri de MILIȚIENI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.