Foto Au măturat pe centru ca să nu primească amendă pentru mâncat seminţe!

17 August 2016, 17:35 | 4788 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Au măturat pe centru ca să nu primească amendă pentru mâncat seminţe!

Prinşi că făceau mizerie, chiar în centrul oraşului, în faţa Teatrului de Stat din Arad, mai mulţi tineri din Sud-Estul ţării au fost puşi de poliţiştii locali să dea cu mătura. Înţelegerea a fost reciproc avantajoasă şi acceptată cu bucurie de făptaşi, care au scăpat, astfel, de o amendă usturătoare.

„Foarte bine, e foarte frumos, e fain! „Nu mi-e ruşine, dacă am dat cu mătura. Foarte bine, e foarte frumos, e fain! Ca să nu luăm amendă, am facut curat toţi, pe rând”, a spus Nicuşor din judeţul Galaţi, unul dintre cei care au mâncat seminţe în faţa teatrului din Arad. Tinerii, care au venit în judeţul Arad din Olt, Teleorman şi Galaţi, pentru a munci într-o fabrică din Ineu, au fost văzuţi de poliţiştii locali că scuipau coji de seminţe chiar în faţa Teatrului şi a statuii Sfintei Treimi. Poliţiştii locali le-au spus tinerilor că având în vedere că au făcut curăţenie, vor primi avertisment. Conform HCLM 162 sancţiunea e de la 1.501 la 2.000 în asemenea cazuri. Poliţiştii locali au fost, însă, îngăduitori cu ei şi, pentru că au acceptat să facă curăţenie şi să strângă mizeria pe care au făcut-o, i-au iertat şi le-au dat doar un avertisment. Descurcăreţi din fire, tinerii au făcut repede rost şi de mătură şi de făraş, de la hotelul aflat în apropiere şi în doar un minut locul a fost curăţat lună şi bec. În astfel de situaţii, în care poliţiştii constată că cineva aruncă resturi de alimente în spaţii publice, amenzile pot ajunge, de la 1.500 la 2.000 de lei!

sursa: aradon.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
gicu pe 23 August 2016, 23:29
#4
ha ha ha
nu mai aveti nici o stire din turnu d-l cracanel ?

vasile de la scularie pe 18 August 2016, 12:00
#3
c*rat
Era sa ma sperii, noroc cu fotografia care m-a lamurit. Nu se intampla in T.Magurele...
DORADO pe 18 August 2016, 06:17
#2
ESTE BINE SA APLICE ACEASTA METODA
SA SE PROCEDEZE SI LA TURNU MAGURELE LA FEL...

DE CE NU SE APLICA AMENZI PENTRU CEI CARE NU PASTREAZA CURATENIA?
anghel pe 17 August 2016, 21:26
#1
g
Turnu arde si pe voi va intereseaza ce e in Arad
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.