Scandalos. Unde s-a ajuns?! Rugaminte adresata primarului din Turnu Magurele.

12 August 2016, 09:19 | 7159 vizualizări | 35 comentarii
Car Universal
Rugaminte adresata primarului din Turnu Magurele.

"D. Primar, va rog rezolvati urgent problema haitelor de caini din incinta Casei de Cultura." - cititor turnucustiri.ro

Casa de Cultura a ajuns adapost pentru cainii maidanezi. S-ar putea ca Primaria sa fi pus la cale culturalizarea maidanezilor. Atat timp cat cladirea este lasata in paragina, toti vagabonzii o sa-si gaseasca culcus in ceea ce era un simbol al municipiului. Il doare in cot pe primar de situatia dezastruoasa in care a ajuns Casa de Cultura. 

Citeste si: Dănuţ Cuclea ar reabilita Casa de Cultură doar dacă ar fi casă de petreceri sau pentru întâlniri amoroase.

Citeşte şi
Comentarii (35) Adaugă comentariu
franchestain pe 17 August 2016, 10:54
#35
se vede ca nai oglinda n casa,moi brat,da poti sa te uiti ìn alea de la masina
tiam mai zis: ios tot ce misca si scrie pe saitu asta bestial,da orcum esti prea prost si no sa pricepi esentialu nicdaca til desenez. Dormi n pace,tont etern.Amin!
Ilie de la scularie pe 17 August 2016, 08:26
#34
@Liviu Olteanu
1) Mein Liebe Idioten Kamerad, eu n-am nevoie sa postez sub alte semnaturi ca sa te fac idiot.

2) Faptul ca mie mi-sa terminat bateria telefonului in timpul postarii si am preferat sa apuc sa-ti mai spun cate una este doar o intamplare. Ceea ce aberezi acolo e alta gasca-n alta traista.

3) Ca te-a trimis statul roman in Anglia .... probabil s-o aduci acasa pe proasta lui Ponta s-o faca ministru. Probabil ca tipa nu stia sa treaca singura strada.

4) Minti cu atata nerusinare încat la inceput am crezut ca plagiatorul Ponta s-a apucat sa-si posteze gogosile pe aici. Voi mintiti si cand expirati.

5) In rest ce sa-ti mai spun? Ai incercat tu o chestie patriotarda, dar bai amaratule, inanite de orice asigura-te ca stapanesti fenomenul.
Liviu Olteanu. pe 16 August 2016, 17:41
#33
Trei, Doamne, dar... doar unul!
S-a-ncrucisat ilie de la scularie cu fleachestain si s-a nascut o putica si-au botezat-o mitica. Cine-i tatal, cine-i mama mi-e indefinitiv si ma doare-n cot. Pana una alta, am s-o iau "metodic" si voi folosi un pic stilul lui fleacu si va priveste daca n-o sa pricepeti nimic.-!- la postarea 30 nu ti-ai terminat eseul:-2-n-am postat niciodata mihai covaci, acum vreo doi ani eram plecat in Anglia, trimis de statul roman;-3- singurul pseudonim pe care l-am mai folosit a fost ILIE DE LA SCULARIE: la vremea respectiva am explicat ca nu este chiar pseudonim: numele meu de botez este Ilie, numele de familie cuprinde patru litere din cuvantul scularie, am lucrat la scularie la Combinat si am indicat si perioada.Acum deduceti ca L.O. este un pseudonim, pe care-l voi mai folosi ca sa nu-i stric "brandul" sifiliticului de idls.Punct!
Mitica de la Liga pe 16 August 2016, 09:45
#32
Pentru Liviu Olteanu
Hai ca te-a aplecat Ilie, ce mai! Ti-a dat la temelie, nu te mai da de cocos ca te-a facut de maro. Mai degraba tu esti rudimentar, repeti aiurea niste teorii pe care le-ai invatat la scoala comunista de istorie. Daca tot vorbesti despre corifei, citeste-i pe Djuvata, pe Giurastii tata si fiu, pe Xenopol... Apoi mai vorbim. S, di sa
Ilie de la scularie pe 16 August 2016, 08:21
#31
LO
Ca politician a fost mediocru. Si Carol II a impulsionat cultura, el insusi fiind un erudit dar ca om politic a fost un zero. Sfatul meu este ca arunci cand incerci sa faci pe doctul asigura-te ca nu sunt prin jur hiene care stapanesc cu adevarat domeniul, si te mesteca ca pe un biscuite. Mergi mai bine in parc la table si sah. Istoria rste o palarie prea mare pentru tine, crede-ma.
Ilie de la scularie pe 16 August 2016, 08:15
#30
@ Mein Liebe Idioten Kamerad Liviu Olteanu
Amaratule, eu nu sunt Ponta sa plagiez. Eu am indicat sursa unde poti citi si lumina. Secundo: Lozincile si sloganurile nu tin ascunse lacunele morale ale poporului roman. Turpitudinea si mercantilismul specific balcanic dainuie si azi. Bun, si? CB a avut rolul sau important in cultura noastra. Dar ca
Liviu Olteanu. pe 16 August 2016, 06:03
#29
Raspuns la intrebarea lui ilie d.l.s.
-In evidenta cauta sa iasa, cu orice pret si cu orice ocazie cel care a pus intrebarea si sosia sa babanu fleachestain!- Din graba cu care ai vrut sa raspunzi la intrebarile mele nu ti-ai mai corectat "operele" si ai facut niste greseli gramaticale impardonabile. In plus, ai uitat sa raspunzi la intrebari! Daca tot te-ai apucat sa copiezi din Nicolae Iorga, ar fi trebuit sa scrii mai multe despre Constantin Brancoveanu si despre rolul lui in cultura romaneasca. Si-apoi Iorga nu a fost singurul corifeu al istriografiei romanesti. OBSERVATIE IMPORTANTA: DIN TOATE POSTARILE TALE REZULTA CA AI O SPOIALA DE CULTURA CU SCLIPICI, DAR NU PREA MAI CITESTI SI NIVELUL ACESTEI CULTURI NU SE RIDICA LA NIVELUL CELEI A UNUI ABSOLVENT DE LICEU CARE A LUAT BAC-ul LA LIMITA INFERIOARA.ESTI OM IN VARSTA, IAR DACA PE UNII VARSTA II FACE MAI INTELEPTI, PE ALTII, CA TINE, II PROSTESTE. MAI FA DRACULUI SI TU PAUZA!
franchestain pe 16 August 2016, 02:55
#28
Liviule nene,mai acus 2 ani potai cu *Mihai Covaci* acelas catren si te luai în bîza cu dom Ilie
http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/7074-ioan-niculae-patronul-combinatului-chimic-din-tr-magurele-anunta-apocalipsa-pentru-industria-romaneasca

Cred ca tiai dat sama ca *prostia i insondabila* cînd teai uitat în oglinda,nui asa pesevenchiule? Cît despre rautate,nu noi cerem redactiei interzicerea ta pe saitu asta bestial,democratule care te deranjeaza antiPSDistii.

Ce coincidenta frate,2 potaci potînd acelas catren banal a lu Teodoreanu de care na auzit nici profesori universitari.Alceva mai sti,bre,or doar atîta poti? Amin!
franchestain pe 16 August 2016, 02:16
#27
Liviule nene
hai sa ne avem ca fratii chiar de nam citit *Barbatii*.Stii prea bine ca Sorescu nui mai bun ca Eminescu si ca *Pasarea maiastra*,Maria Tanase a noastra,trecu cu dificultate *testu* la Sec*ritate cînd o *sifona* cu zor avocatu-scriitor,încarnat de moldoveanu Pastorel Teodoreanu.Facui frate vro greseala la *Cultura generala*? Hai ca nu te mai retin,mai citeste si

Amin!

Ilie de la scularie pe 15 August 2016, 20:09
#26
@Liviu Olteanu
Da' tu stii cine face tot ce poate ca sa se faca remarcat?
Liviu Olteanu. pe 15 August 2016, 17:35
#25
Unora, altora..
Daca nu se incumeta nimeni sa raspunda la mesajul( testul de cultura generala #21) mai transmit inca unul:- CINE A SCRIS URMATOARELE CATRENE, CAND SI CU CE OCAZII

-1-S-AU FOST LUPTAT CUMPLIT EROII,

PIERIND CEI BUNI SI MICI SI MARI,

CA TEFERI AU SCAPAT DOAR BOII

SI-O BUNA PARTE DIN MAGARI.

-2-IN LUME,DUPA VECHEA PRAVILA

INSCAUNATA DE URSITA

,PROSTIA ESTE INSONDABILA

IAR RAUTATEA INFINITA

.(Cui credeti ca le dedic eu?)
Ilie de la scularie pe 15 August 2016, 17:06
#24
@Liviu Olteanu
Așa că nu nici un eroism, ci doar corupție cât cuprinde. Plus că la mazilirea lui a contribuit și dușmanul lui de moarte, Constantin Cantemir, tatăl lui Dimitrie Dantemir. Martiraj? Poate din punct de vedere religios, dar din punct de vedere politic Brâncoveanu a plătit propria-i prostie de a se încrede în apropiați și în rude în contextul războiului ruso-turc din 1710, când a fost trădat de vărul său Toma Cantacuzino. Iar sultanul Ahmed III, ca să arate marilor Puteri Europene, și în special Rusiei și Austriei că este tare pe poziție, l-a executat pe CB și pe fii lui în fața ambasadorilor europeni. La asta s-a adăugat lăcomia turcilor, CB fiind poreclit altân bey, adică prințul aurului. Așa că nu mai mânca pleavă. Auzi la el capete nesupuse de domnitori români,când ăia se întreceau care mai de care să pupe papucul sultanului să capete domnia, complotând unii împotriva altora pentru tron.
Ilie de la scularie pe 15 August 2016, 16:45
#23
@Liviu Olteanu
Livache, înainte de vocea patriotului naționale ar fi mai bine dacă-ai ști un pic de istorie. Dar după spumele făcute la gură nu cred. Hai s-o luăm cu încetinitorul. Dacă ai fi citit Istoria Neamului Românesc a titanului istoriei românești Nicolae Iorga, ai fi știut că domnitorul valah ori moldovean primeau la investire pe lângă însemnele de domnie tradiționale - cuca, caftanul și topuzul, și însemnele de investire în dregătoria otomană - sandjac-ul cu trei tuyiuri, adică rangul de bey, similar cu cel al pașei cu trei tuyuri. Când ieșea de la sultan domnitorul purta uniforma de agă de spahii. Sultanul avea ca suveran al său, drept de viață și de moarte asupra lui. De fapt provinciile Valahia și Moldova purtau numele de beylic, adică erau conduse de un înalt demnitar otoman de confesiune creștină, adică un bey. Acum pricepi cum stă treaba? Nici un eroism, pur și simplu sultanul i-a luat gâtullui Brâncoveanu pârât de unchiul său Cantacuzino.
franchestain pe 15 August 2016, 14:20
#22
Liviule nenisorule,asa cum *toate drumurile duce la Roma*, asa si toate comentarile
duce la PSD,indiferent ce problema trateaza articolu,finca primaru unei localitati îi gospodaru acelei localitati frate si el îi cel care trebe sa ia masurile necesare sa resolve acele probleme ale comunitati,la fel cum fiescare cap de familie,în familia lui,face tot posibilu sa solutioneze problemele familiei lui si ia masuri de prevedere sa nu sen tîmple iar or sa se evite alte tipuri de probleme.

Si cum primaru unei urbe cîstiga funtia mpreuna cu partidu din care provine,apai frate îi datoria lor sa gaseasca mecanismele ideale ca sa se evite probleme vitoare si sa se resolve alea deja survenite.

Da n primu rînd,primaru si partidu lui trebe sasi ìndeplineasca promisiunile electorale,ceia cei destul de improbabil tinînd cont de ce na facut pînacus PSDu.Daia frate toate comentarile noastre pare cas pe lînga articol,da de fapt îs la obiect,finca toate drumurile duce la Roma si la PSDu mincinos,indiferent la ofu poporului si conrupt-penal demostrat deja.Panimaiesi brat seiceac? Amin!
Liviu Olteanu. pe 15 August 2016, 13:53
#21
In memoriam.
La 15 august 1714 CONSTANTIN BRANCOVEANU si cei patru fii ai sai sunt decapitati la Constantinopol.

BRANCOVENE CONSTANTINE,

DE CE-TI TAIE TURCII CAPUL

DE CINCI ORI LA RAND,

O DATA PENTRU FIECARE COPIL AL AL TAU

SI ODATA PENTRU TINE?

SULTANUL ARE IN PALAT UN COS DE HARTII PENTRU CAPETELE



DOMNILOR ROMANI

CARE NICIODATA NU SE NIMERESC SUPUSE.

DAR,UITE, TRUNCHIUL DE PE CARE AU FOST RETEZATA

MANDRIA TA DE GHIAUR A RAMAS IN PICIOARE,

CA UN STALP DE PRIDVOR INSTRAINAT

LA ISTAMBUL.

Nota. Daca tot vorbim de fosta Casa de cultura, cine isi mai aminteste cine a recitat aceasta tulburatoare poezie pe scena ei, la ce data, cum se numeste poezia si cine este autorul ei?
Ilie de la scularie pe 15 August 2016, 13:00
#20
@ Liviu Olteanu.
Azi, fiindcă e o zi sfântă te iert, dar mâine îți promit că te bărbieresc fără spumă..... Și eu mă țin de cuvânt mereu.
VALI pe 15 August 2016, 12:16
#19
Praf si pulbere in TR
TOATE RELELE DE CARE AVEM PARTE,DE PESTE 20 DE ANI,DUC INVARIABIL LA DRAGNEA ȘI PARTIDUL ROȘU,ADUCĂTOR DE MIZERIE ȘI SĂRĂCIE.OF,OFFF,LIVIULE,DACĂ AR DUREA PROSTIA,TE-AM AUZI ȘI DIN FUNDUL PĂMÂNTULUI.CÂND AI SOMNUL AGITAT,MUNTEANU-ȚI ESTE ALIAT!HAI CĂ A IEȘIT BINE,NU?
L.O. pe 15 August 2016, 06:10
#18
O intrebare serioasa.
COMENTARIILE LUI ilie de la scularie SI franchestin AU VREO LEGATURA CU ARTICOLELE RESPECTIVE SI SE POATE DESPRINDE VREO CONCLUZIE DIN ELE?????

Propunere pentru Redactie: Sa se infiinteze inca doua rubrici in site:- "LOC DE DAT CU CAPUL";-"BALAMUCUL VESEL DE LA TURNU" SI TOATE "OPERELE" ACESTOR DOI COIRIFEI AI CULTURII TELEORMANENE SA FIE PUBLICATE IN ELE, INDIFERENT DE ARTICOLELE LA CARE SE REFERA. ORICUM, NU AU NICI O LEGATURA CU ELE!!.
franchestain pe 15 August 2016, 02:12
#17
uiitate n oglinda Liviule nene,ca poate vezi alt prost afar de tine
ca io nus doar aia care crezi tu,pîrîtule,ci toata redactia si personalu *turnucustiri*st si toti comentatori dupa saitu asta bestial si patronu lui,ca sa vezi cît esti de prost lache.

Ios toata lumea implicata pacilea,chiar si tu,da esti atît de prost ca nu tia trecut prin troaca capiata ca ios defapt tu.Cît despre anal fabet,apai mias dori ca toti Români mei telermaneni sa fie anal fabeti ca mine,chiar si tu prostule cu diploma,si garantat co sa va fie marfa,nu ca cum sunteti acus,fara chiloti-n kur,cu paiengeni în gît datîta foame si umiliti ca niste animale.

Prostule pîrît,dacas fi doar alea cîteva persoane care crezi tu,si tot as fi mai destept ca tine,fraere,ca pot sa ma transform în multi si or îs destept la blana or îs caz de doctor sicopat,ca suna a sindrom de personalitate multipla,lache, satuncea mas afla la Spitalu 9,nu slobod pîntre sarmani mei Români.

Asa ca cauta sa te uiti mai des în oglinda si sa ne spui si noua cinstit ce prost vezi în ea.Ádio ba,mascalzone.Amin!
Ilie de la scularie pe 14 August 2016, 21:55
#16
@Liviu Olteanu
Mein Idioten Kamerad, din tot delirul debitat de tine se poate deduce ideea smucită că Dragnea&co; au rămas PDL-iști. Băi prostul p..lii, Dragnea a părăsit PD când acesta era încă de stânga, nu trecuse într-o noapte la liberalismul poPULAr. Pricepi acum de ce-ți spun că mănânci căcat? Dragnea și ai lui au trecut la PDSR cu toată echipa de priculici, și s-a făcut șeful organizației Teleorman. Tu nu vezi că înc*rci borcanele și cronologia faptelor? Asta pe lângă faptul că bați câmpii despre persoanele implicate aici? Băi idiotule, nu vezi că ești praf? Nu te încearcă ridicolul? Ce știi tu băi prăpăditule despre noi: Nimic. Doar delirul tău despre ceea ce crezi despre noi. Se pare că frustrarea la tine a născut monștri. Și ăia te bântuie amărâtule. Du-te și te tratează până nu ajungi ca amărâtul ăla care vorbește incoerent prin parc. Ascultă sfatul unui om cu scaun la cap, tratează-te până nu ajungi la balamuc. De acolo nu te mai scoate nimeni.
Liviu Olteanu. pe 14 August 2016, 18:03
#15
Criticilor analfabeti.
Vali, ilie de la scularie, fleachestain si alti cacaciosi analfabeti, paraziti care traiesc bine din furturi, minciuni si evaziune fiscala, sunteti O SINGURA PERSOANA, CARE SCRIE ARTICOLELE SI APOI LE... COMENTEAZA. EU NU V-AM CONTRAZIS IN PRIVINTA FONDULUI PROBLEMELOR EXPUSE, CI AM FACUT NUMAI CORECTURILE DE RIGOARE: DRAGNEA & Co sunt si au ramas PDL-isti! DE ACEEA AM INTREBAT
franchestain pe 14 August 2016, 14:03
#14
am spuso sio repet: PSD a condus si a avut majoritatea n parlament cel putin 20 de ani din ultimi 26
întrebare întrebatoare petru votaci PSD: va trebue facultati frate si doctorate si masterate n saraca Tara mea bogata san telegeti ce partid îi vinovat de desastru numit România daca PSD a condus sia facut legea (sio mai face înca cu voia duneavoastra) peste 20 de ani ?

PSD îi partidu derivat direct din fostu PCR (cunoscut ca conrupt si antidemocratic) dupa cea purtat diverse nume ca FSN si PDSR,dai aceiasi Marie cu alta palarie.PDu sa nascut cu parte majoritara din frustatii FSNisto-comunisti,da partidele istorice,PNL si PNTCD,a suferit mici infiltratii frate de poolitroci comunisti (ca sa le compromita imaginea),în marea lor majoritate avînd membri anticomunisti si disidenti politici.De aceia vedem frate,noi astia care mai avem înca luneta buna,ca conrupti cercetati penal si condamnati penal deja,provin 90% aproape de la PSD si sateliti lui îmbuibati de doctrina de stînga,decît din partidele istorice frate.

Desteaptate române! si: Traiasca România noastra libera de comunism! Amin!
Mihaela pe 14 August 2016, 13:57
#13
”Scandalos ! Unde s-a ajuns”?!
Cel mai scandalos lucru din această poveste este că un cetățean ca Dan Cuclea a obținut atâtea voturi,și,implicit încrederea majorității ceetățenilor,în majoritate adormiți,de promisiunile și minciunile PSD.Se vede clar și fără putință de tăgadă,priceperea și rezultatul în urma calificării lui de Ing.Metalurgist.Păi după o conducere de 16 ani a unui profesor de sport,ce așteptări aveați?Oare ce viitori conducători va mai impune Dragnea și Mohanu?Să sperăm că nu consilierii sau șoferii lor.
VALI pe 14 August 2016, 11:45
#12
CAND MERGI PRIN BEZNĂ,E BINE SĂ MAI APRINZI LUMINA
DOMNULE ILIE,SUNTEȚI MULT PREA BLAND CU LIVIU O.SUNT DESTULE ȚAȚE PRIN TURNU CARE ÎNGROAȘE RANDURILE PSD,NUMAI CA LIVIU E O MUSCĂ AȘEZATĂ ÎN SPATELE UNUI PATRUPED CARE TOCMAI S-A UȘURAT.ȘI CE SĂ MAI COMENTĂM AIUREA,TOCMAI CE SPUNEAM,E BINE SĂ MAI APRINZI LUMINA ATUNCI CAND ORBECĂI PRIN BEZNĂ.DAR CAND NU E VIZIUNE ȘI SCANTEIE SĂ PUNĂ CREIERUL LA TREABĂ,PROSTUL FACE PE ZIARISTUL.UN ZIARIST DE CLIK.
Ilie de la scularie pe 14 August 2016, 09:06
#11
@Liviu Olteanu
Faci tu ce faci și te bagi singur în seamă ca proasta-n zi de bâlci. Dacă ar trebui să gândească cineva, apoi să știi că tu trebuie să-ți bagi creierul în priză. De ce este Vali un cațavenc? Că spune adevărul, sau fiindcă tu nu-ți poți înfrâna frustrările? Ești atât de previzibil încât citesc în tine ca într-o carte deschisă. Cred că tu n-ai mai apucat ori ai fost măturat de la ciolan de alți lupi tineri din fostul PDL, și atunci este explicabilă frustrarea. Dar Mein Idioten Kamerad, nu Videanu, Pârvulescu sau Crăcea au călărit orașul timp de mai bine de 20 ani ci mafia PSD-istă condusă de Dragnea. Au încercat turnenii o alternativă la PSD? Nu! Și atunci ce dracului te bagi în seamă? Du-te mai bine și joacă table sau șah (dar și acolo se cere creier băgat în priză) și nu-ți mai grohăi propriile frustrări cu titlu de pilde către turneni. Iar dacă cineva spune adevărul hop și tu să dai cu mucii de perete. Și bineînțeles să te lauzi cu isprava făcută, așa cum îi stă bine prostului.
Liviu Olteanu. pe 14 August 2016, 05:59
#10
Domnule Vali.
Am crezut, dupa ce ti-am citit primul comentariu, ca esti un cetatean mai constient decat multi altii care bat apa-n piua pe acest site, pe strada si in viata de zi cu zi, dar apoi mi-am dat seama ca esti asemenea lor, un catavenc obisnuit. Cel mai bun lucru pe care-l ai de facut este sa taci, sa citesti si sa rationezi!. S-a pus o intrebare simpla si directa: care P.S.D.? Dta trebuia sa citezi cativa psd-isti( cel putin 50, autori ai dezastrului din targ), care poarta vina DIRECTA A SITUATIEI MIZERABILE IN CARE NE AFLAM SI A UNUI NUMAR EGAL DE PNL-isti, CAPABILI SA NE SUIE PE CELE MAI INALTE CULMI ALE CIVILIZATIEI SI PROGRESULUI, DAR PE CARE PROSTII DE ALEGATORI NU I-AU VOTAT. Dar toti il aratati pe dragnea, ca si cand el NU AR FI ACELASI KAKOKCRAT, FOST SI RAMAS COLEG DE NARAVURI CU BASESCU, BERCEANU, NITULESCU, VIDEANU, PARVULESCU, CRACEA, ETC, ETC si care este tot atat de social-democrat cat sunt eu de participant la "intrecerile sportive si amicale" din parculetul TUDORICA.
VALI pe 13 August 2016, 11:34
#9
DOMNULE ...LIVIU
CUM CARE PSD?CEL AL CAROR OAMENI CONDUC DE PESTE 20 DE ANI INTERESELE SI DESTINELE ACESTORI MELEAGURI TELEORMONENE.CE PARTID A INITIAT POMENILE SI MOMELILE ELECTORALE?CE OAMENI AU FACUT SA SE INMULTEASCA ASISTATII SOCIALI(PUTUROSII CARORA NU LI S-A DAT O SANSA LA UN LOC DE MUNCA)?CE PARTID A MANIPULAT SI MANIPULEAZA, IN CONTINUARE,CU MINCIUNI SI PROMISIUNI NEREALIZABILE,ELECTORATUL SARACIT SI UMILIT?CE PARTID A SPUS IN CAMPANIA TRECUTA CA VA FACE 1.000.000 DE LOCURI DE MUNCA?AM VAZUT CU TOTII CEEA CE AU REALIZAT,PROSPERITATE ȘI AVANTAJE FINANCIARE SI PROFESIONALE NUMAI PENTRU EI.
franchestain pe 13 August 2016, 09:17
#8
singura arma a prostului îi votu frate
da se pare ca nare ochire buna, trage numa pe lînga si nici nu vrea sa schimbe linia de ochire or instructorii. Amin!
Valerian pe 13 August 2016, 09:07
#7
Asa si?
Asa si? Oare cati dintre cei care se vaita aici s-au dus la vot? Aici vin toti si se vaite ca orasul e asa cum e. Dar hai sa fim seriosi, celor care se vaita aici de mizeria din oras daca li se pune intrebarea - ati fost la vot, stiti care va fi raspunsul? Nu, ca n-am avut cu cine vota. Si uite asa au perpetuat mafia PSD la putere in oras. Auzi la ei, nu au cu cine! Ca toti sunt la fel, ca nu merita niciunul. Au incercat alternativa sa faca diferenta? NU! Au preluat unul din sloganurile PSD, lansate in electorat cu scopul demobilizarii lui. Turnenii au stat acasa, votacii PSD nu. Acum ei isi freaca mainile de fericire si ne f..t cu ea indoita, iar restul stau si se lamenteaza. Lor trebuie sa le,,multumim" pentru situatia in care se afla orasul nu PSD-istilor. Puteau sa-i mature de la putere prin vot, dar au stat acasa. Bun, daca e asa, atunci ciocul mai mic si joc de glezne ca n-aveti dreptul sa deschideti gura despre subiect. Doar cei care au votat au dreptul sa critice.
LICA. pe 13 August 2016, 06:02
#6
MINCIUNA STA CU CONSILIERII LA MASA
IN MOD OFICIAL EXISTA O REZERVATIE CONSTRUITA SPECIAL PENTRU CAINII COMUNITARI ADUNATI DE PE STRAZI, CARE A COSTAT MULTI BANI, IAR PENTRU HRANA CAINILOR DIN EA SE RAPORTEAZA CHELTUIELI INSEMNATE- TOTUL PE HARTIE!!IAR LA ACESTE MINCIUNI TOTI CONSILIERII, INDIFERENT DIN CE PARTID FAC PARTE, SUNT SOLIDARI SI COMPLICI! ASUPRA PROBLEMEI CASEI DE CULTURA SI A MENIRII EI, VOI REVENI.
justitiarul pe 12 August 2016, 23:55
#5
A cui sa fie vina?
Treziti-va?Voi credeti ca asa numitul primar citeste ce scrieti voi aici?Asa cum el a iesit in campanie sa cerseasca voturi,exact la fel ar trebui sa faceti voi ducandu-va peste el in primarie si nu o singura data,ci pana rezolva problemele,altfel nu aveti absolut nici o sansa, nu-l intereseaza de voi si nici de oras!Eram copil când mergeam s-o ajut pe bibliotecara Casei de cultura sa facă inventarul,am facut revelioane acolo,iar de concerte nu mai zic...,Hruscă cu Seicaru,Savoy si toata pleiada muzicii romanesti...,ce timpuri...
Ovidiu pe 12 August 2016, 23:27
#4
Primăria
Primăria din oraş,are adresă de mail.Ăia din primărie,nu stau să citească ce scriu "pseudonimele",pe acest site.
LIVIU. pe 12 August 2016, 17:31
#3
Draga VALI.
DE ACORD CU TINE APROAPE IN TOTALITATE, BA CHIAR LA CEEA CE SEMNALEZI TU SI LA NEMULTUMIRILE TALE AS PUTEA SA MAI ADAUG DE CEL PUTIN DE TREI ORI MAI MULTE, DAR LAS-O BALTA CU ACEST PSD!. DACA VINA AR PURTA-O NUMAI PSD (de fapt, care psd?????) AR FI FOARTE SIMPLU DE REZOLVAT PROBLEMA. DAR VINA O POARTA CU ACEEASI "ONOARE" TOTI TREPADUSII,ZISI POLITICI( aiurea politici, niste nulitati si niste hamesiti dupa imbogatiri rapide si fara munca!),CARE S-AU PERINDAT LA CONDUCEREA ACESTUI AMARAT "MUNCIPIU"( vorba raposatului), PRECUM SI NOI, CETATENII BUNI DE GURA SI LASI, CARE NE AFISAM VITEJIA, CINSTEA SI CIVISMUL PRIN POSTARI ANONIME big surprise grrr
Marincea pe 12 August 2016, 15:23
#2
ORASUL E PLIN DE CAINI FARA STAPAN
Seara si noaptea haitele de caini latra si zgomotul e infernal.Tomberoanele pline de gunoi neridicat la timp,ofera mincare cainilor si pisicilor,iar mizeria din jurul lor genereaza un focar de infectie și mirosuri groaznice.Nu e suficienta poluarea de la puiernita din Magurele?Domnule Primar,de ce nu va faceti datoria,de ce nu respectati legea?V-ati obisnuit sa ascundeti mereu murdaria sub pres si sa nu raspundeti,OFICIAL,la intrebarile si problemele cetatenilor.Rusine sa va fie!
VALI pe 12 August 2016, 10:39
#1
CRUNTĂ NESIMȚIRE ȘI REA VOINȚĂ
CONDUCĂTORILOR NOȘTRI LE PLAC DIN CE ÎN CE MAI MULT MIZERIA,SĂRĂCIA,ÎNCĂLCAREA LEGIILOR,SUFERINȚA NOASTRĂ ȘI INDIFERENȚA FAȚĂ DE PROBLEMELE CARE NE MACINĂ DE ATÂTA VREME.DACĂ URMĂRIM CU ATENȚIE TOATE PROBLEMELE CETĂȚENILOR,CONSTATĂM,FĂRĂ PREA MULT EFORT,CĂ ORAȘUL NOSTRU NU ESTE CONDUS SAU NU SE VREA CONDUS.CHIAR NU RĂSPUNDE NIMENI PENTRU NEAPLICAREA UNOR LEGI.ASTA DOREȘTE PSD,HAOS,MIZERIE ȘI SĂRĂCIE LUCIE ȘI CREȘTEREA NUMĂRULUI DE ASISTAȚI SOCIAL.ASTA NUMAI PENTRU VOTURI ȘI PENTRU O MASIVĂ DEPOPULARE.TOATE ASTEA POARTĂ UN NUME,DRAGNEA LIVIU ȘI PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.