Autoturism căutat de autoritățile spaniole, indisponibilizat de polițiștii de frontieră.

11 August 2016, 17:09 | 5267 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Autoturism căutat de autoritățile spaniole, indisponibilizat de polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I — I.T.P.F. Timișoara au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile spaniole.

În data de 9.08.2016, ora 22,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice de control, la volanul unui autoturism marca Skoda înmatriculat în Spania, V. Teodor, cetățean român în vârstă de 32 de ani din județul Teleorman.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile spaniole din data de 21.03.2016.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități.

Drept urmare, autoturismul] n valoare de 7000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Chiorete. pe 21 August 2016, 06:10
#3
Haoleo, Berete!
Pai tu cate afaceri nec*rate facusi cu Tavocu? Uitasi de cate ori te trase in piept? Masinile pe care le scoti la vanzare in strada sunt c*rate?
Gogu pe 18 August 2016, 15:29
#2
Încă una
Mai e o masina (se pare că un Audi A5 sau A6) furata din Spania acum vreo doi ani și dosită de țigani în casă de pe strada Traian 65
Berete. pe 11 August 2016, 17:38
#1
Adevarul.
Acest autoturism era destinat sa ajunga la Tavocu, care urma sa-i intocmeasca acte false, sa-l inmatriculeze in Bulgaria si apoi sa-l vanda unui rom din Crangu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.