Clanul Sima, protejat de politistul Pintoiu - ne scriu cititorii.

10 August 2016, 00:14 | 8835 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Politia Turnu Magurele.

Ce se mai întâmplă prin tară... Politia Rutiera Turnu Magurele asigura protectia prietenilor. Clanul Sima care se ocupa cu fier vechi are asigurata protecția în oraş. Nimeni nu are voie să oprească autoturismele conduse de clanul Sima. De ce oare polițişti din Turnu Măgurele nu au voie sa opreasca aceste autoturisme??? Oare conducerea IGPR nu cunoaşte aceste aspecte sau nu vrea să sa bage în treburile domnului Pintoiu?!!!

Mai nou, acest polițist Pintoiu a terminat de curând unele reparati la casa personala cu ajutorul clanului Sima. La Politia Turnu Magurele s-a "brevetat" o noua metoda de protejare a "prietenilor stiu de ce": sunt date in consemn "anumite" numere de masini, care nu sunt oprite in trafic! Bravos natiune!

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
vlad pe 16 August 2016, 09:49
#18
cetatean tr
Sa nu uitam de politistul Paduraru de la rutiera care circula cu autoturismul numai. Beat.
Cojac. pe 15 August 2016, 17:40
#17
Intrebare incuietoare.
CE LEGATURI DE RUDENIE EXISTA INTRE CLANUL SIMA SI FRANCHESTAIN??
Cornel pe 14 August 2016, 21:13
#16
Pintoiu spagarul
Pintoiu protejeaza clanul si apaga PE care ia dato de fata cu prietenul meu CE mai zice ? SPAGARULE nu te mai saturi
Stelian. pe 14 August 2016, 18:07
#15
Propunere.
Schimbati fotografia, in loc de cladrea Politiei, aratati casa clanului Sima. Eu nu am auzit de ei si nu stiu unde stau.
colo pe 14 August 2016, 13:22
#14
!!!!!!!
Daca pintoiu a băgat hoti la puscarie înseamnă ca Dan Rusanu este erou National la cati a băgat !!!! El va scăpat de toti hotii din zona Turnu k sa stiti si voi.!!!!! Faceti.i statuie !!!!!!
TICU. pe 13 August 2016, 19:37
#13
E o gluma ??
Pintoiu subcomisar? Te pomenesti ca are si facultate? O fi inscris si la doctorat? DAR O FI STIIND SA SCRIE, A VAZUT CINEVA CUM SCRIE??? MA INDOIESC!! ZICE UNUL CA A BAGAT MULTI TIGANI LA PUSCARIE, DAR NU SPUNE PE CATI I-A "SCUTIT" DE PUSCARIE. PAI DACA SI-AR FACE DATORIA, NUMAI DIN ZONA "CASA VICTOR"- G-uri AR GASI ATATIA CLIENTI CA SA AJUNGA CHESTOR!
info corecta pe 13 August 2016, 11:23
#12
Despre subcomisarul Pintoiu Victor
Este un bun politist. Isi face datoria. Este... cum se spune la romani... cu sange in instalatie! A bagat la puscarie multi cetateni de etnie rroma. Si cand era ofiter de cercetare penala si acum, cand conduce biroul rutier! Nestiutorii vorbesc aiurea. Articolul asta... ca si cele precedente... baliverne! Fata de comisarul Banu Daniel, care se imbolnaveste si isi ia liber pe fiecare saptamana, asta fiind si motivul schimbarii sale, Pintoiu Victor, subcomisar, chiar munceste! Asa ca... mai usor cu criticile! Intai informati-va corect si apoi publicati ceva!
Nr10 pe 13 August 2016, 08:28
#11
Incompetentul
jos cu el de la circulatie
007 pe 13 August 2016, 08:23
#10
Cms
Zici că e un pui opărit
OCHIUL, TIMPANUL SI .....MUTUL. pe 13 August 2016, 06:20
#9
Lui #5.
1-Pintoiu si alti politisti-nu numai de la circulatie- EXECUTA ORDINELE SEFILOR, NU SUNT DE CAPUL LOR! -2-Am accesat Dosar 1889/329/2015 si am constatat ca este vorba DE ARIHICUNOSCUTUL MAFIOT SI INTERLOP TAVOCU CARE, DESI A FOST PRINS DE MULTE ORI, CONTINUA SA INTOCMEASCA ACTE FALSE PENTRU MASINI STRAINE, IN SPECIAL CELE INMATRICULATE IN BULGARIE= RCA SI ITP FALSE. IN ACEST CAZ POLITIA SI-A FACUT DATORIA, DAR PARCHETUL SI JUDECATORIA, LA INTERVENTIA AVOCATULUI(ia ghiciti cine este!) L-AU LASAT LIBER.MA MIR CA NU-I RESTITUIE PERMISUL SA MAI OMOARE VREUN OM!
hamlet pe 13 August 2016, 00:12
#8
lindic
Acest pokemon lindic care se crede si mare fotbalist nu are ce cauta intr.o asemenea functie.... A uitat cand îl bătea bantu.n c*r pe valea dunarii...akm se crede mare ofiter desi a ajuns pe pile k mai toti cei reciclati din subofiteri... Degeaba te dai de grande ba lindicule k tot nu stofa de ofiter de cariera....!!!! Lasa.l pe altu in locu tau,fa.ti retragerea, k pe tn o sa te futa ti**nii in c*r.... Alifie ce esti !!!!
S R I pe 11 August 2016, 17:28
#7
Raspuns !!!!
Este vrb de cms. BANU D.
ionel pe 11 August 2016, 14:27
#6
singura solutie,o noua revolutie !!!
Acest lindic incompetent nu a dat amenda la un ti**n in viata lui k ii tremura chiloteii..!!! Poarta okelari la oki se crede mafiot,Terminator dar ziklci k e dracu in pijamale.... Am auzit k prefera sa dea amenzi la colegi ca sa isi faca norma.... E un ras care i.a mâncat locul la circulatie unuia mult mai bun,mai competent si mai educat!!! Rusine!!!!!
Microfonul istet. pe 10 August 2016, 17:41
#5
Te-aud, te-aud! (si nu tac, spun la altii)
Domnilor politisti de la circulatie, stiti cate autoturisme circula cu acte false si cine este seful filierei de falsificatori? STITI FOARTE BINE, DAR VA FACETI CA NU STITI! DAR ONOR PARCHETUL NU STIE? TURNU MAGURELE NU ESTE TURNUL CU PROSTI SI SE STIU MAI MULTE DECAT DORESC UNII!. VRETI SA ADUCEM O ECHIPA DE SCENARISTI DIN ANGLIA? FOARTE SIMPLU. VEDETI CA PE 29 AUGUST SE IMPLINESC DOI ANI DE LA UN ACCIDENT CU URMARI TRAGICE SI CRIMINALUL ESTE LIBER SI-SI VEDE DE AFACERI.

NOTA IMPORTANTA: CA SA INTELEGETI TALCUL CELOR SCRISE DE MINE, ACCESATI Dosar 1889/329/2015- judecatoria Turnu Magurelel.
By Antet pe 10 August 2016, 17:11
#4
sa traieste toata lumea ....
dar numai de clanu" Sima se stie? cati mai sunt pe langa ei. Cati gabori (Functionari Publici cu Statut Special) alearga prin ograzile oamenilor si isi iau dreptul .....cereale, vietati (bi pede sau patrupede) vin ...tuica ...facem o lista sa vedem care si cum ...si cu dovezi concrete...
OCHIUL SI TIMPANUL pe 10 August 2016, 13:59
#3
VINE SI ZIUA LUI
PINTOIULE TU CREZI CA BAIETII DE LA DGIPI FAC NANI?O SA DATI SOCOTEALA TOTI CEI CARE ATI FACUT PACT CU INFRACTORII.
Serafim pe 10 August 2016, 11:00
#2
Cineva le știe pe toate
Si complicitatea asta cu infractorii are un sfirsit.Se stiu si de catre altii astfel de fapte,e mult pina incepe cineva sa vorbeasca.Ca de ascultat se asculta in draci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.