Sa muriti in chinuri si miros de puiernita. Sa se aleaga praful de familiile voastre.

06 August 2016, 00:45 | 8345 vizualizări | 46 comentarii
Car Universal
Sa muriti in chinuri si miros de puiernita. Sa se aleaga praful de familiile voastre.

De cateva saptamani, turnenii pur si simplu sunt intoxicati cu mirosul de la puiernita dintre Magurele si Ciuperceni. Nici in casa nu poti sa mai stai.

Tinand cont ca toate autoritatile sunt la curent cu ceea ce se intampla, turnenilor le ramane doar sansa unui denunt la DNA. Sa plateasca cei ce ne conduc pentru ca nu isi fac datoria. Aici este coruptie pana in maduva oaselor. Arabul este protejat de coruptii din institutiile statului. Click aici pentru a sesiza o fapta de coruptie procurorilor DNA. Pana atunci  sa se lege toate blestemele de cei care nu isi fac datoria. 

Citeşte şi
Comentarii (46) Adaugă comentariu
franchestain pe 13 August 2016, 10:40
#46
adevarata problema frate nui nici franchestain si nici dom Ilie
ci indiferenta PSDista dupa ce cîstiga alegerile.Si nui nici petru prima oara nici petru ultima,da ceia cei mai rau frate,îi ca votantu nu distinge ntre *bine* si *rau* or între *rau cel mai mare* si *raul cel mai mic*.Cred ca la toamna,cu tot mirosu urît mirositor care lati inhalat juma de vara (si stai ca vaz ca nu sa terminat docamdat),cu toata foamea si lipsa de loc*ri de munca,cu toate promisiunile nendeplinite din partea PSD si cu toata nesimtirea PSDista locala,tot cu penali o sa voteze prostu frate,calfel nu sar mai numi prost si sar termina cu categoria asta petru toadauna.

Voi,telermanenilor,din ce categorie faceti parte?

Concluzie : unii chiar casi merita soarta. Amin!
Ilie de la scularie pe 12 August 2016, 07:17
#45
@ Nu Contează
Dragi tovarăși, și naș Floreo, ne-am adunat aici un grup de tovarăși cetățeni ca să infierăm cu mânie proletară derapajele unor elemente antisociale care au deraiat de la linia partidului și proferează un limbaj radical diferit de limbajul de lemn cu care am fost dresați încă din fragedă pruncie. Mein Idioten Kamerad, poate atâta este nivelul tău, și atunci este explicabilă indignarea proletară față de ceva pe care mintea ta colhoznic nu pricepe. După ce că voi prin votul vostru ați perpetuat ciuma roșie în județ și oraș, mai aveți c*rajul și tupeul să puneți pumnul în gură celor care nu accepta ce-ați făcut voi cu orașul ăsta! Ăsta chiar e tupeu de borfaș.
Valeriu Gagiulescu. pe 12 August 2016, 06:20
#44
lui fleachestain- ayatollah.
Te-am infuriat rau de tot daca ai inceput sa-i insulti pe TOTI TELEORMANENII. Zici ca ma cunosti, ca iti sunt dator o bere( EU NU SUNT DATOR NIMANUI, DIN CONTRA, LE-AM DAT SI LA CUNOSCUTI SI LA NECUNOSCUTI!), dar habar nu ai CA EU NU SUNT TELEORMANEAN! ASTA NU INSEAMNA CA MI-E RUSINE CA TELEORMANUL M-A INFIAT, DIN CONTRA, MA MANDRESC; RUSINE MI-ESTE NUMAI CAND MA INTREABA CUNOSCUTI DIN ALTE PARTI ALE TARII CUM DE TOLEREAZA TELEORMANENII NISTE CRETINI ANALFABETI PRECUM ilie de la scularie ( cel cu "brandul", nu celalalt care mai postaza cu acelasi nume) si franchestain. DACA VREI SA REZUMI POSTARILE VOASTRE CU UN SINGUR CUVANT, CEL MAI POTRIVIT ESTE "ZERO"!
franchestain pe 11 August 2016, 18:34
#43
Morare si tu,Gagiule caren juri pe toti cu tot neamu femenin,da nu cu niku tau ala greú
vreati sa ma convingenti ca domnu nostru Isus Hristos sa nascut în tro cusca or în trun cotet mai mare??? Apai frate,mai trebe sa c*rga multa apa pe Dîmbovita ca san ghit tînpenia asta tipic telermaneana,ca boú traeste ca un cîne or ca o gaina,ca cusca si cu cotet mai mari ca boú,io nam vazut frate nici în desene-animale cînd eramm bididiu.

Deci,boú telermanean traeste ca cînele în cusca si ca gaina n cotet,deci are loc în cusca sin cotet si de iesle si de loc den tors,pesevenchiu bou telermanean.

Bine frate ca domnu nostru Isus Hristos se nascu la Ierusalem si nun Telermanu boilor în cusca si cotet.

Gagiule,noi 2 stim bine cine esti,mierai dator o bere dinainte ca team scos ca nu esti io,dami pari destul de las ca te legi de mine cualt nume,ca io tea stept sa pui botu cu preferatu tau,ala greú,sati arat artileria mea grea,da tot asa,la adresa potacului,nu despre neamu lui (mai ales al femenin) cum obijnuiti voi,potaci educati,culturali si gramaticali.Aratami cai tupeu frate.Amin!

Nu Conteaza. pe 11 August 2016, 17:55
#42
AJUNGE, NU NE MAI INTOXICATI!
Cineva ( unul, sau mai multi) s-au chitit pe glume nesarate si-au pus ochii pe doi prosti- asa zisii ilie de la scularie si franchestain- si-i intarata, iar ei turbeaza ca doi caini je**si si ne deranjeaza si pe noi, cetateni care, daca accesam acest site, vrem sa mai citim si stiri, nu tampenii!Stimate domn care cheltui banii pentru acest site, nu-ti bate joc de ei, chiar daca nu provin din munca cinstita si nu mai publica toate cacanariile! Strainii cred ca acesta este nivelul de cultura al "telectualitatii" turnmagurene.
Un Magurean pe 11 August 2016, 13:20
#41
In atentia localnicilor
Mirosul de fapt provine si datorita cetatenilor care s-au legat de instalatia de apa pluviala.Raspunsul agentiei de mediu pentru primarie este:,,Cu alte cuvinte, la fermă miroase, dar nu atât de puternic încât să fie declarat principalul vinovat cel ce administrează această afacere, lucru ce reiese şi din răspunsul APM oferit Primăriei Turnu Măgurele în adresa nr. 9963/08.08.2016:,,
franchestain pe 11 August 2016, 12:52
#40
salutarile mele tovarase Vasile Roaita
Amin!
Ayatollah pe 11 August 2016, 07:36
#39
Lui Valeriu Gagiulescu
D-le Gagiulescu, vorbiti excelent cocineza! De necrezut cat de bine vorbiti limba ratanilor, mai ales dupa nesfarsitele si ritualicele as zice randuri de bere. Acum ce facem, ne apucam de construit si o cocina?
Valeriu Gagiulescu. pe 10 August 2016, 17:51
#38
lui fleachestain- ayatollah.
Cea mai sc*rta si demna replica pentru doua lepre cu testele pline cu ganiati este sa-i bagi in pizdele mamelor lor, doua scroafe( sau numai una) care-au nascut boi.De ce sa nu incapa boul in cotet, faci cotetul mai mare?!.
franchestain pe 10 August 2016, 14:39
#37
mars la lant PSDisto-slugoiule ca vazusi ca prea te bagai în sama si urcara vizionarile
ai potat pacilea cu tot felu de nume si ne dai noua lecti de morala,tu lachistule care înca nai cerut scuze redactiei care tia demostrat ferplei total si tea lasat sa faci pe cretinu pun sait care nui pe placu tau,da participi pe el.

Vati dus la pulernita 5 fraeri cocliti ca sai aratati patronului neputinta popoulara de sa kakat pe ei toti de rîs,cu gaini cu tot.

Or vati dus otrepelor PSDisto-comuniste sal asigurati pe patron de spriginu Partidului Ciuma ca reconpensa petru voturile date si careo sa vina? Ca vaz ca continua sa miroasa mirosu urît mirositor devreme ce se vaita lumea.Si se zice bou-belti :

Mars la cusca cîine draqneo-comunist! nu *MARS IN CUSCA, BOULE!*,ca noi în prostia noastra nam vazut pînacus bou în cusca pupan-kur-istule iliesco-draqneo-comunist.

Nu te forta sa replici ca te iau în cîrnat de nuti mai revii nici la autopsie,agariciule penal care nu ceri scuze unei redactii care tea respetat si publicat.Dispari hîndelule haladit cami provoci scîrba la greu.Amin!
Ayatollah pe 10 August 2016, 07:28
#36
Morare, Morare....
Morare, iti macina mintea aia .... ca o moara stricata. Bai prostule, tu pe cine plm vrei sa duci cu presul? Auzi la eu, grup de persoane fara optiuni politice care face si drege. Care grup? Ala independent si liberschimbist cu care te lauzi este nu exista decat in mintea ta aia mititica. Si n-ai nici capul prea mare banuiesc. Du-te mai amaratule la doctor, vezi ca astea sunt primele semne de delirium tremens. Du-te si te consulta pana nu e prea tarziu, cand o sa pretinzi ca esti Decebalus per Scorillo in pauzele in care nu esti Mihai Viteazu. Si hai flit ca-mi pierd aiurea timpul cu tine, in loc sa fac altceva care ar merita timpul pierdut cu un prost ingamfat ca tine.
Moraru Cosmin. pe 10 August 2016, 06:22
#35
lui fleachestain.
Ti-ai facut cateaua ayatolah si-ai pus-o sa latre la luna. Ai o "logica" de parlamentar pdl-ist, cu numarul accesarilor. Pai daca tu accesezi de 8500 de ori si comentezi de 30-40 de ori sigur ca site-ul este bestial.Prin afirmatia mea ca si tu si eu postam sub nume diferite, AM VRUT SA TE ATRAG IN CURSA SI SA TE FAC SA RECUNOSTI CA UTILIZEZI ACEASTA TEHNICA DE MANIPULARE DE NATURA FASCISTO-COMUNISTA. In ceea ce ma priveste, NU AM NEVOIE SA RECURG LA ACEASTA CACEALMA, DIN SIMPLUL MOTIV CA FAC PARTE DINTR-UN GRUP DE PRIETENI, CU OPTIUNI POLITICE DIFERITE, DAR NEALINIATI POLITIC SI CARE, IN CADRUL UNOR DISCUTII CIVILIZATE( nu la un "pahar de vorba"!), caracterizate DE RESPECT RECIPROC, NE EXPUNEM IDEILE SI CREDINTELE. CA UNELE COMENTARII CARE APAR SUB NUME DIFERITE SUNT INTRUCATVA ASEMANATOARE, ESTE NORMAL, DAR ESTE VORBA DE OAMENI DIFERITI CU NUME REALE!.CEEA CE SE CONSTATA IN HAITA CELOR ASEMENEA TIE ESTE FAPTUL CA DISCUTIILE NU MAI AU NICI O LEGATURA CU PUIERNITA!Unde dai si unde crapa
Arabu pe 10 August 2016, 02:01
#34
mirosul
Mirosul, fratii mei, vine de pa Magurele de la canalizare ca nu are sc*rgerile sifonate. Adica lucrarea lui Cuclea miroase si arata a cacat.
Ayatollah pe 09 August 2016, 22:14
#33
Costine, Costine
Tot la Biblie se spune asa:fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia cerurilor. Franchestain este un simplu om mai sarac in educatie, dar nu si in inteligenta. Am sa-ti spun o taina: dupa o noapte de betie crancena, cand matoleala era la maxim, mi s-a aratat Doamne-Doamne si m-a intrebat - Cunosti pe unul Costin Moraru? Nu Doamne, zau ca nu. Pacat, mi-a replicat Nenea, dar daca-l intalnesti, spune-i ca l-am trecut in testament. Va mosteni si el imparatia cerurilor. Acum serios, cine plm esti tu sa faci misto de altii fraiere? Nu vezi ca esti prost de puti, dar faci pe desteptul de zici ca te-a fatat ma-ta direct absolvent de Harvard, ca proasta lu' Ponta? Hai sictir!
..... pe 09 August 2016, 21:02
#32
.......
Eu zic sa mergeti sa cautati de unde vine mirosul, nu este de la ferma sigur, cine nu crede puate sa deplaseze pena acolo si sa vada daca este De la iei, eu zic sa cautati canalizarea de la oras si statie de epurarea unde varsa si ce miros iese de acolo. Este normal sa fie cineva vinovat dar ar fi bine sa aflam cine este.
franchestain pe 09 August 2016, 18:18
#31
ai dato pe fata frate Morare ca esti PSDisto-draqneo-comunist
ai recunoscut obiceiu vostru dea vota : aceiasi otreapa cu mai multe nume.Ei bine afla ca io potez doar cu franchestain si nam ce sa ascund finca ca nam ce sa pierd:am pierdut deja tot,mai mult datît nam ce sa pierd si nus farizeu ca voi,penali PSDisto-comunisti.

Importante s acesarile,nu comentarile,ca comentariu i la muchiu la fiescare,vrea-scrie,nu vrea-nu scrie.Da cînd apare peste 10.000,or peste 3.000 îi finca careva i interesat sa citeasca articolu,iar daca uni intra de mai multe ori,asta nui bai prea mare frate si nar trebui sa sari de kur în sus,finca cînd voteaza uni de mai multe ori cu Penali Sociali Demonocrati nai mai sarit ca ars si ti sa parut normal siai jubilat de buc*rie.

Capisi fratelo pe unde bat cînpii? Din 10.000 sa repetat,sa zicem 2000,da 8.000 s reale frate,ca popa cum zicem noi,si dejai destul de mult la nivelu vostru de comuna.

Apro po,înca nai cerut scuze redactiei petru gicnirea adusa.Mai astept mult de la tine,omule cu bun simt si limbaj civilizat?!? Amin!
Cosmin Moraru. pe 09 August 2016, 17:31
#30
Prea iubite si stimate franchestain.
1-Nu puiernita miroase si nici puii ce-o populeaza, ci cacatii( scuzati, gainatii) pintenatilor;2- Sa nu confundam numarul accesarilor- numai noi amandoi cate avem, sub aceste nume si sub pseudonime!- cu numarul comentariilor si cu numarul celor care te admira pe tine( pe care ti le postezi singur, ca doar esti un narcisist convins!). Stii de ce sunt atatea? PENTRU CA CETATENII ASTEAPTA VESTI DESPRE MASURILE LUATE DE PATRONI SI AUTORITATI IN VEDEREA CURMARII ACESTEI SITUATII ...BESTIALE.( vezi, folosesc un cuvant-figura de stil ce-ti apartine). Ca acest site este bestial, o spui tu: poate vinzi expresia la Poroschia. Inchei cu o intrebare: CAT AI DE GAND SA MAI CONTINUI CU PORCARIILE ASTEA??? Amin!Isaia dantuieste si franchestain se prosteste!
franchestain pe 09 August 2016, 15:25
#29
fa frate Morare o sondare de pareri
daca sa se retraga Franchestain Babanu or sai interzica comentarile redactia dupa saitu asta bestial frate siai sa ramui masca ca bou la poarta 9.

Si nu uita: Franchestain îi doar 1 pacilea,asa cum Dumnezeu îi doar 1 si nea lasat 1 carte,Biblia,adica 1 asta reprezinta perfectiunea si iubirea totala si far de el nu exista viata si dragoste,si *daca dragoste nui nimic nui* frate.QED.

Io stiu deja resultatu frate finca cam puteri oculte si tiam ocupat mintea zilelea stea.Amin!
franchestain pe 09 August 2016, 15:11
#28
daca comentatori cauta frate sa afle cinei franchestain
în seamna ca chiar îs apreciat si citit sin teles chiar daca caligrafia mea nui pe placu cuiva,ca cît as fi de prost tot as întelege 2 lucruri :

1--or am ajuns hîndel în gura lumi,ceia ce ma flateaza cua devarat ca nui usor sa jungi la performanta asta

2--or îs iubit dea devaratelea sia tuncea ma simt onorat si dator fata de fani mei cu comentari care sa întreaca comentarile de pînacus.

Le cer scuze la respetabili domni care sufera dupa urma personalitati mele si sincer nu ma simt deloc onorat frate sa ma confune cu dînsi,indiferent de cît de capacitati ar fi,finca contributia lor îi 0 barat pe saitu asta cua devarat bestial desi nu bagi cu sama finca ca esti tare de troaca frate Morare siti explic de ce: la comentarea anterioara despre pulernite îs peste 10.000 de acesari,adica mai multe decît voturile date la PSDisto-comunisti de la voi,iar aci peste 3.500.Ti se par putine în raport cu popoulatia comunei carei sub 20.000 din cen teleg io?

Dai cesarului cei al lui frate.Amin!
Ayatollah pe 09 August 2016, 10:20
#27
Morare, Morare
Franchestain doar face pe prostul amice. Tu de ce-l iei in serios? Si mai ales de te consideri mai sus ca el? Sa-ti spun eu cine are raspuns la toate intrebarile?
Moraru Cosmin. pe 09 August 2016, 06:23
#26
Ha,ha,ha,ha,ha...franchestaine!
O zisesi si p'asta si ma lasasi paf! Zici ca ce zici tu se cheama parodii? Atunci da-i inainte, cat mai des si cat mai mult si vei reusi sa indepartezi toti cititorii de acest site. Eu sunt omul care are obiceiul de a mai si cerceta si intreband mai multi cunoscuti ce parere au de "comentariile(?)"tale mi-au spus ca nu le citesc, intrucat nu inteleg nimic si ca in literatura romana nu exista un termen care sa caracterizeze acest gen "literar", care s-ar putea defini drept o forma de a "polei" o prostie naturala cu alta fabricata. Iti dau un sfat bun: DACA VREI SA CULTIVI IN CONTINUARE STILUL "MISTOCARESC" CONSULTA-I PE DOMNII VALERIU GAGIULESCU SI MIRCEA(TUTU) DRAGNEA CARE S-AU ALES CU MULTE INJURATURI DIN PARTEA UNORA CARE-I CREDEAU CA SUNT...franchestain. Dulcea si frumoasa LIMBA ROMANA SE PRETEAZA FOARTE BINE SI LA GENUL PARODIE!. INCEARCA!

(Nota:la 3335 accesari foarte putine comentarii- iata "bestialitatea" acestui site!)
franchestain pe 08 August 2016, 21:42
#25
lea promis gainile ca pîn la alegerile de penali parlamentari
nu se mai gînieteaza pe ele frate si no sa mai miroasa mirosu urît mirositor de la beleaua de pulernita.Mi sa facut pielea de gaina doar cît ma gîndesc la hîndelu ei frate, dar mite sal mai si miros.Amin!

Ilie de la scularie pe 08 August 2016, 11:27
#24
@Moraru Cosmin
Ați procedat exact ca ..... Ce credeați voi că rezolvați cu asta? Că or să-și ceară ăia iertare în genunchi? Că or să remedieze situația? Mă lași cu din astea? Dacă trebuia să faceți ceva sesizați în grup Garda de Mediu. Eu am făcut-o, am depus sesizare în scris, dar de acolo mi s-a replicat că trebuie peste 30 de sesizări pentru a lua act și a se deplasa acolo. Dacă tot trebuie protestat, nu în fața puierniței trebuie protestat, ci în fața sediului Gărzii de Mediu din Alexandria. Dacă se va face asta, atunci și presa va intra în horă, poate, dacă nu sigur va apare și în presa audio-tv centrală evenimentul, așa că Garda de Mediu va trebui să ia măsuri. Dacă nu .... mergem peste prefect. Cumva sub presiunea opiniei publice pesediștii din deconcentrate vor trebui să ia măsuri. Vin alegerile, or această problemă le poate dăuna dacă este exploatată electoral cum trebuie.
Pandele pe 08 August 2016, 03:17
#23
Mita electorala
Patronul puiernitei este acoperit. Vin alegerile in c*rand si toate gainile zapacite vor fi gatuite si facute pachet electoral, pardon, pachet de ajutor social pentru votacii PSD de o anume etnie.
franchestain pe 08 August 2016, 00:00
#22
si io te iubesc nespus frate Morare simi pare rau ca cazusi de ridicol singur singurel
am ramas masca cînd am vazut frate cît mult bun simt si limbaj civilizat a emanat comentarea ta,mai ales la adresa redactiei.Apro po,ca om bine educat cred car trebui sa ceri scuze redactiei dupa saitu asta bestial frate care (cred cai bagat cu sama ca tia publicat injurile fara cenzura) informeaza corect si publica corect toate potarile la toti fraeri,deci face ceia ce trebe sa faca presa libera si inpartiala.Cît despre telermaneni,ei stie ca ce fac io cu ei îi parodie si len veseleste putin amaraciunea,cas amarîti la blana,si nui gicnesc cu rautate ci doar sa le bag ambît sasi scimbe viata lor si viata Tarii mele si parodia asta apare cînd îmi pica careva n laba,ca tine frate,satuncea devine pacaliciu meu petro clipa sil fac nocaut din 3-4 comentari sii mai fac sa rîza si sa uite de probleme,dar frate parodia pleaca de la niscai adevar,calfel nar avea farmec si nu sar asorta bine cu penalu Draqnea si Partidu Ciuma cares cireasa de pe tort.Dumnezeu sa te vegheze orunde frate.Amin!
Moraru Cosmin. pe 07 August 2016, 17:43
#21
Idiotului de franchestain.
Iti fac precizarea ca nu sunt teleormanean, asa ca nu ma simt atins de marlaniile tale. Daca teleormanenii( turnenii) iti accepta idioteniile, e treaba lor, dar imbecili sunt cei din redactie care ti le publica!. Desi sunt un om cu mult bun simt, cu un comportament si un limbaj civilizat, imi ies din caracter si TE BAG IN PIZDA MATII DE SECATURA!dACA NU LOCUIESTI IN ORAS, CE TE... GRIJA DE ALTII?! MARS IN CUSCA, BOULE!
franchestain pe 07 August 2016, 14:18
#20
alooo frate,vati prins cu Cosmin Moraru?
ca commentariu lui parcar fi o *sifonare* la Sec*ritate frate,ca sen teapa unu doar cît citeste primele versuri din poesia lui PSDisto-comunista.Que dites-vu de sa.me fraires? Amin!
franchestain pe 07 August 2016, 14:05
#19
ma dresez iar cu frate Morare ca sa evit iar cacofobia cu Cosmin
stii cam cum vine cu resolvarea voastra de la pulernita frate? ca corect se zice *pulernita* finca ca vine de la francezu *poul* care se citeste *pul* daca cumva nu stiati si caren seamna *gaina* n româneste,deci corect se zice *pulernita* sin seamna locu un se creste *pouli*,adica cum va spusei *gaini*.

Sacus revin la gainile noastre: stii cam cum vine cu resolvarea venita de la voi? cumva cam cum comentai io acum cam cinci comentari cînd comentai de cam cum ar fi zis Cocosila lu Preda din romanu *Gorobeti* :

*O resolvai,ba,problema popoulara a popoulatiei cu pulernita de gaini românesti de la Arab,da nu va spui ceam si cum am resolvat,pen ca sunteti neste prosti,ba, si nu stiti sa va tineti gura.*

Ca cam asa vaz io resolvarea la pulernita ca cînd sar fi dus Cocosila cu Gorobete,Dumitru,Tugurlan si Iocan la Ciuciuperceniu vostru la pulernita,nu la Poiana (lu Iocan), siati resolvat doar Ciu-ciu si va ramus Perceniu frate;de ce?*pen ca sunteti neste prosti,ba,daia,ba*.Hapy end,ba.Amin!
mu.e psd pe 07 August 2016, 14:01
#18
abc
sa il luam pe dragnea sa il bagam cu gura in tot cacatul care se deverseaza de la puiernita dupa magurele
aaaa pe 07 August 2016, 13:19
#17
pt un magurean
unde boule la 300-400 metri de puiernita? In camp? Daca lucrezi acolo esti invatat cu mirosul..... mai bine ma abtin....
franchestain pe 07 August 2016, 12:40
#16
ma dresez la tine cu *Morare* ca *Cosmin* prea suna ca cacofobie frate
ia zi,bre,ultimu pret la bijuteria aia de masina ca poate vo cumpara amarîtu vostru de penal Draqnea Întîiu de Telerman ca la ce salariu de hîndel are ca politician,nar putea lua alceva decît minunatia voastra,mai ales c are si placa cu TR,adica T(înpiti) R(ecunoscuti) si mai ales ca contine si LUP asa cum îs el si Penali Sociali Demonocrati,Partidu Ciuma Român.

Îti dai cu sama frate ce bine iar sta la penal în tro Dacie nationala pre-istorica cu motor românesc,nu francez,cu matricola LUP de TR,adica pe plan judetean LUP de Tînpiti Recunoscuti,iar pe plan national LUP de Toate Resursele?

Ar fi frate idolu de necontestat la prostime,la batrînime si la toti locuitori cimitirelor din saraca Tara mea bogata si siar asigura fara discutie cîstigarea tuturor alegerilor dacus pîn la sfîrsitu vieti lui de penal or de LUP de TR.

Fati frate pomana si mai lasa din pret si Partidu ti va fi recunoscator pe veci sio sati dea poate si vrun post daca nu de consilier local,macar unu de primar.Amin!
Fanica Visan. pe 07 August 2016, 12:09
#15
Interesanta treaba.
Locuiesc pe strada Victoriei intr-unul din bloc*rile M...spre strada. La noi nu se simte mirosul de ganiati de pasari, intrucat mirosul ce vine de la haita de caini pe care-i creste interlopul Tavocu este cu mult mai puternic. Daca in aceasta zona s-ar arunca Ziklon B, NOI N-AM PATI NIMIC! PE CEI DE LA MEDIU, SANEPID, VETERINARI, II DOARE IN PARTEA SIMILARA CU CEA PE CARE SCOT GAINILE OUL= TARTITE!. PENTRU EI, IMPORTANTE SUNT SALARIILE SI "ATENTIILE".
franchestain pe 07 August 2016, 11:34
#14
Morare,cred ca sa gînietat si mai rau pe ele de rìs gainile alea cînd vazura
ce personalitati le vizitara si cu ce masina pre-istorica impresionara despre care ai uitat sa dai detali de cîti cm3 de motor are,ce putere de motor,cîte viteze,cîti km reali,cîte usi,cîti litri de ulei de motor,cîti litri de ulei de cutie,servo-directie or nu,ce înaltime,lungime,latime,ce tractiune,ce greutate,cìti litri de porbagaj,ce referinta de cauciuc*ri,cîte roti are,ce sistem de frînare,aierbaguri or nu,benzina or motorina,cîti amperi de baterie,pompa de ingectie rotativa or lineala,turbo or nu,ce radio si echipament audio,sistem ABS or nu,închidere centralizata or la laba,ce tip de suspensii,cîti litri de reservor,geamuri electrice or iar la laba,oglinzi electrice or tot la laba,viteza minima si maxima,tapiterie de piele or textila,cîte centuri de siguranta,calculator de bord or nu,GPS or nu,ce culoare,metalizata or nu,RAR or nu,asigurarre or nu si ce companie.

Ca conclusie finala : teai dus vaca si teai întors bou si se gînietara si mai rau pe ele de rîs gainile alea.Amin!
Moraru Cosmin. pe 07 August 2016, 06:25
#13
Cum am procedat eu.
Ieri-6 august 2016-impreuna cu 4 cunoscuti, ne-am urcat in autoturismul Dacia 1300 cu numarul de inmatriculare TR 35 LUP, an fabricatie 1978 si am mers la vestita, de pe acum, puiernita(de care, pana acum, habar nu aveam ca exista) si ne-am exprimat indignarea si protestul fata de situatia mizerabila creata. NI S-AU DAT EXPLICATII TEHNICE SI MASURILE CE SE IAU PENTRU REMEDIERE. NU LE EXPUN AICI, NUMAI ASA DIN AMBITIE: DACA TURNU CU STIRI ESTE PRIMUL CARE A SEMNALAT CAZUL, ESTE DE DATORIA REDACTIEI SA PROCEDEZE CA NOI SI SA SPUNA CETATENILOR. PANA ACUM N-A FACUT-O SI NICI UN REDACTOR N-A FOST ACOLO!!!!! DE CE DOMNULE CRACEA? DACA ERA CAMPANIE ELECTORALA ADUNAI TOATE BABELE DE PE MAGURELE, IL PUNEAI PE franchestain PE POST DE MAGAR CONDUCATOR DE TURMA SI PROTESTAU IMPOTRIVA GAINILOR CRIPTO- SECURISTO- COMUNISTE CARE OTRAVESC POPORUL UNIC MUNCITOR.
Maya pe 06 August 2016, 20:55
#12
Luați masuri
M-am născut în Turnu și deși sunt plecata de 10ani ma întorc mereu cu placere pe meleagurile mele natale. M-a cuprinde tristețea de fiecare data când am văzut cum se adâncește orașul și și mai tare sa simt acest miros zilele acestea, un miros într-adevăr extraordinar de puternic, care poate afecta sănătatea locuitorilor din acest încă frumușel oraș. Ce ma întristează cel mai tare nu este neapărat ceea ce se întâmplă în oraș, intrucat în majoritatea orașelor mici se întâmplă cam același lucru, ci felul oamenilor de a reacționa, frustrarea pe care au ajuns sa o simtă și lipsa de reacție pe care o au. Se folosesc cuvinte tot mai urate și mai grele, dar nu exista o uniune clara astfel încât sa se ia masuri. Daca toată Conducerea județului este corupta, faceți o lista, adunați semnături, mergeți cu o plângere la garda de mediu, Buc*reștiul este aproape. Cereți o audienta, încercați orice, nu va complaceti în frustrare, deznădejde și cuvinte urate, nu asta este soluția. O zi buna și succes.
franchestain pe 06 August 2016, 20:20
#11
*Un Măgurean* = *Un cetatean suparat* de la articolu trecut despre mirosu de la pulernite
cacus bag cu sama frate ca tia stupara PSDisto-comunisti toate gaurile,chiar si palea din nas devreme ce toata lumea miroase mirosu de pulernite numa tu de la 400 de metri nu mirosi mirosu de hîndel pe care la semnalat mai toti comentatori sin articolu de dinainte,vazut de peste 10.000 de turneani,adica de peste juma de popoulatie de comuna din ceam citit io pînacus.

Nu te forta frate sa ma gicnesti ca nam chef sa intru n hora cu toti fraeri acus pe prafu asta.Or vuar mon frer,adica : Pa-pa fraeru meu.Amin!

stelica 13 pe 06 August 2016, 18:46
#10
turnu
Da da pai daca toti votam psd si acum me plingem asta Meritam
Marin Culcica. pe 06 August 2016, 17:37
#9
Majoritatea aveti dreptate, dar...
..dar o afirmati prea zgomotos si necivilizat. Ziceti: hai sa ne unim, sa mergem la puiernita sa protestam, sa blocam soseaua sa dam P.S.D.-ul jos si dracul stie ce sa mai facem, dar cine va opreste pe cei revoltati sa va duceti la fata locului si sa protestati in mod civilizat, cu niste banere, cu ceva lozinci de genul " ole, ole, Ceausescu unde e, sa taie gainile si sa puna imbuibatii sa manance gainatii?!". Dragi tovarosi, nas' Pantilica si nasa Reto, prea viteji si anonimi, cati vreti sa ne strangem ca sa facem un miting? Daca, de exemplu va duceti NUMAI TREI INSI, va leaga cineva? A doua zi puteti scrie pe acest site ca ati fost peste 3000 de participanti, ca au venit jandarmii si v-au batut, v-au arestat, etc. Pana la urma au iesit afara cativa cocosi-liderii de sindicat si s-au angajat ca pana la rezolvarea situatiei, intra in greva foamei si, asfel, nu se vor mai gainata!.

Acum sa las glumele nesarate la o parte:

-DE CE NU SE FACE CE ZICE ilie de la scularie?

D pe 06 August 2016, 15:55
#8
Revolta
La toată lumea vine mirosul dar nimeni nu mișca un deget .lăsați politica si haideți sa facem ceva .
Luli pe 06 August 2016, 14:17
#7
ciudat..!
Oameni buni, oare aerul urât mirositor ocolește locuințele diriguitorilor?
M&M pe 06 August 2016, 14:04
#6
UN ORAS CONDUS DE INCAPABILI
SA MOARA IN CHINURI CEI CE STIU DESPRE ACESTE FAPTE SI NU FAC NIMIC.SINTEM TRATATI CA NISTE SLUGI,NISTE NEGRI PE PLANTATIILE LUI dragnea.DUMNEZEU SA-I BATA SI SA LE DEA CEEA CE MERITA.
Dan pe 06 August 2016, 13:50
#5
alah alhbar
hai sa-i punem si noi niste chiftele molotov daca mui..ti astia nu fac nimic...
Un Măgurean pe 06 August 2016, 11:38
#4
Nu mai bateți câmpii
Dacă patronul,,puierniței,, era membru PSD, sigur nu aveați c*raj să vă legați de el! De a lui Daciu de ce nu ziceți nimic? Pentru că e PSD-ist! Stațiile de desecare, balta de la Botu Calului, canalizările și subsolurile bloc*rilor, nu degajă miros? Degajă pentru că de două luni nu a plouat, dar toate depind de PSD...în orașul acesta, cine nu e cu PSD, încearcă PSD să îl elimine! locuiesc la 300-400 de metrii de fermă, dar la mine nu ajunge mirosul. Mie îmi miroase doar javrele de la PSD, PNL și PD. care se bat pentru,,ciolan,, cu știri care miros a rahat! Se pare că de la partidele astea s-a împuțit orașul...!
Pentru EU pe 06 August 2016, 08:22
#3
NE sfideaza,ce facem..
Pentru tine EU toate articolele sint rahat,tu esti o javra de om care nu intelegi ca zeci de mii,de oameni nu pot sa mai traiasca sa respire de mirosul insuportabil .CE facem ca nu vor sa ia masuri,ne unim sa mergem peste ei sau doar scriem articole si . mirosim .Toate institutiile de protectie a locuitorilor ar trebui sa verifice si sa se autosesizeze ca traiesc din banii nostri RUSINE...
ilie de la scularie. pe 06 August 2016, 06:16
#2
Are dreptate #Eu, in plus...
..eu imi pun intrebarea de ce pana acum nu a fost poluat aerul? Intrucat ma pricep putin stiu ca asemenea obiective sunt prevazute prin proiect cu instalatii de epurare si neutralizare a dejectiilor. Ce s-a intamplat, s-au defectat si daca da, ce se intrprinde pentru remedieri, etc?? De ce un redactor nu se deplaseaza la fata locului, insotit de 1,2,3,.consilieri locali sa faca cercetari si sa ne spuna si noua? Macar daca ne este sortit sa murim sufocati, sa nu murim prosti!Daca mirosul vine de la puernita, trebuie desfiintata puernita? Dupa asemenea teorie tampita, acest site trebuie desfiintat din cauza porcariilor si cretinismelor scrise de unii alienati mintali. Ca nu exista Consiliu local, Politie, Parchet, Justitie, autoritati sanitar-veterinare si de mediu,partide politice ci doar gasti de mafioti, este un lucru evident si arhicunoscut dar vina ne apartine noua, cetatenilor( inclusiv unora ca mine care am scris pe buletinele de vot NICI UNUL).Dle consilier Cracea,VA ASCULTAM!!
Eu pe 06 August 2016, 01:20
#1
Articol rathat
Ce treaba are dna cu puiernita!!????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.