Exclusiv: Turnu Magurele trebuie retrogradat la gradul de oras.

29 Iulie 2016, 09:51 | 4676 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Cititi maine pe turnucustiri.ro cum Turnu Magurele este umflat sa fie municipiu. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
un om pe 20 August 2016, 18:08
#8
istoria se repeta
Dupa asa zisa criza indesata pe gat de marii bancheri in plan mondial nici urbea noastra nu va fi scutita de valul care vine si se apropie de romania, priviti orasul Detroit ce a fost si ce a ajuns, daca nu vom gandi cand votam, la fel ajungem.
AVEM CE AM VOTAT pe 17 August 2016, 20:29
#7
DE CE NE LAMENTAM ???
"VORBIM DISCUTII"....Daca doreati o schimbare, din anul 1989 si pana acum, nu votati de fiecare data, aceeasi "grupare politica"...

NE MERITAM SOARTA....
franchestain pe 04 August 2016, 13:58
#6
sunteti 15.000 de fraeri si 25.200 de votanti,ca sa vezi minune
Amin!
Gica pe 01 August 2016, 12:14
#5
La anul si la multi ani!
Mai suntem maxim 15000,de unde 20-25000?restul sunt plecati
un magurean pe 29 Iulie 2016, 18:05
#4
ce am votat ăsta este rezultatul
înainte de alegerii se asfalta se turna se plomba primarul era ca titirezul au trecut alegeriile au adormit 3ani numai fac nimic nerevedem în 2020 pînă atunci pace si liniste somn usor d-le cuclea

Caraiman Aga pe 29 Iulie 2016, 17:13
#3
!!!
Interesul autoritati locale este ca Tr.Magurele sa aiba rang de municipiu di cvarii considerente.Unul este indemnizatile,altul sumele distribuite dela guvern.Un alt punct sensibileste norma consilierilor locali.Si nu in ultimul rind,taxele si impozitele locale.Cu certitudine oraselul nostru la acest moment se cifreaza sub 20.000 de locuitori.Trist este ca orasul imbatrineste la propriu,scolile nu mai au copii,sigur in sc*rt timp se vor inchide parte din ele.Pacat ca am avut concetateni la nivel inalt de decizie,insa ei au fost cu ochii pe acumulare in propiul interes,recte furat pentru ei si familiile lor,iar pentru oras nimic.SA VA FIE RUSINE DOMNILOR FOSTI SI ACTUALI PARLAMENTARI,SEFI DE PARTID,FOSSTI MINISTRI SI VICE PRIM MINISTRU!!! vO SPUN IN NUMELE CETATENILOR ACESTUI MINUNAT ORAS FARA PERSPECTIVA .
franchestain pe 29 Iulie 2016, 11:47
#2
deci îi comuna frate, nu?
satuncea toti sunteti tarani, adica votanti PSDisto-comunisti,adica culeserati ceati semanat frate. Sa fiti sanatosi care mare nevoe de voi ciuma PSDista. Amin !
Bălan pe 29 Iulie 2016, 11:10
#1
O LOCALITATE FĂRĂ NICIUN VIITOR
Orașul Turnu Măgurele este demult o localitate unde sărăcia,mizeria și hoția sunt pe primul plan.Lipsa loc*rilor de muncă a dus la o depop**are masivă și implicit la o situație economică și financiară mult sub standardele unei vieți normale și civilizate.Așadar,titlul de municipiu,este unul mult forțat și uzitat de către autoritățile care conduc destinele acestor meleaguri de peste 20 de ani.Orașul rămâne unul trist și parcă pustiu,îndreptându-se către un faliment așteptat și mult dorit de către unele persoane din PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.