Jupanul a luat iar drumul Braziliei. Cine il insoteste pe Liviu Dragnea?!

21 Iulie 2016, 09:44 | 5246 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Jupanul a luat iar drumul Braziliei.

Președintele PSD se ține cu încăpătânare de programul său din fiecare vară. După ce își termină treburile politice își ia tot și pleacă peste mări și țări. Și în acest an a ales același loc unde merge în fiecare vară să uite de grijile de acasă - în Brazilia.
Exact în acelaşi loc în care îşi petrece vacanţele de nouă ani de zile - staţiunea Fortaleza, din nord-estul ţării sud-americane.

Fortaleza este cel de al cincelea oraş ca mărime al Braziliei cu 2,3 milioane de locuitori, care a fost construit pe ţârmul Oceanului Atlantic. Oraşul trăieşte în primul rând din turism şi din comerţ. Metropola dispune de asemenea de un turism de conferinţe important. Este o metropolă modernă, unde aspectul oraşului este determinat de litoral şi de zgârie nori, potrivit site-urilor de turism.

Anul trecut la insistențele jurnaliștilor el a recunoscut escapada sud-americană: ”Am fost şi în Brazilia. Am auzit că a fost o problemă naţională. Am fost unde merg de nouă ani”.
Gurile rele susțin chiar că șeful PSD ar avea acolo o proprietate unde și-a invitat în timp mulți amici și colegi de partid:

”Pai se duceau an de an domnule, de 2 ori pe an, de 3 ori pe an...Evident, pai cum, aveau cumparasera(....)facusera o casa mare de vacanta adica era o chestie na, se ducea cu oameni din Tel Drum acolo, cu prieteni aproiati, cu Fişcuci, cu directorul cu Pitiş pai da era notorie chestiunea asta.”, susținea anul trecut la Realitatea TV fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
franchestain pe 26 Iulie 2016, 10:43
#17
dom Ilie cacus nu vreau sa man telegi gresit
da cred ca nui tocma cea mai eleganta forma de barbat sa se adreseze la o doamna, chiar daca,sa zicem,doamna nu fu atît de inspirata cînd intra n hora noastra de picior. Salutarile mele cele mai adevarate petru duneata si sarumînurile mele cele mai c*rate petru doamna Corina sio vara de basm petru toata lumea dupa saitu asta bestial frate,n especial petru redactia si tot personalu "turnucustiri" st.Amin !
Ilie de la scularie pe 26 Iulie 2016, 07:40
#16
@Corinuța căreia îi place .... măslinuța.
Chiar îmi spuneam, oare pot unii să rateze ocazia să se dea singuri în stambă ca pleampa la ora de franceză? Rămâi fată la capitolul căcărează, că la capitolul umor ești varză de Bruxelles. Tot flatulență trasă-n apă se cheamă și bălmăjeala scremută de tine. Decât să te bagi singură-n seamă pe aici mai bine ai fi atentă să nu-ți dea ciorba-n foc, că ți-o dă masculul de zaci când o veni acasă și vede farfuria goală.
franchestain pe 25 Iulie 2016, 19:14
#15
Salutarile mele dom Ilie---*Un barbat*- esti PSDist sigur frate ca prea esti prost
poti sami arati fraere undeam scris io ca venit Militia la fata locului? Am chemat Salvarea io tînpitule ca miera co mierleste betivanu ca iam dato dea trepidat ca,pîn sa aflu cai barbasu,am încercat sal calmez si sal îndepartez de doamna si sa facut cu piele de drac pe el si ncepu sami strige ca ce? voiam so pic si io? sia vrut sa ma loveasca cu capun mecla si pîn la urma iam dat cea cautat frate.Dupaia an ceput doamna sa se vaite siam aflat care era baiu cu ei doi sia tuncea am chemat Salvarea io la telefon si miam dat datele personale.Dupa vro 5 zile ma chemat Militia si ma bubuit far sami lase semne un tablagiu jmeker si ma informat ca ma retine finca betivanu ma pîrîse petru tentativa de omor,tentativa de viol si tîlharie,lache flausat.Iar doamna acus îi bine mersi,îi maritata,are si copil din casatoria da doua si suntem prieteni,ne salutam si nen trebam de sanatate cînd nen tîlnim cine stie cînd.Si nuti mai zic nimic ca esti prea nesimtit si negativist PSDisto comunist.Amin!
Corina Sc*rtu. pe 25 Iulie 2016, 17:50
#14
Chiar ma miram!
Imi ziceam: "Cum, soro draga, sa se scoata pe taraba un rahat asa de mare ca aceasta stire si ilie scularie sa rateze ocazia si sa nu infulece din el??!"
Ilie de la scularie pe 25 Iulie 2016, 15:15
#13
@Unui Barbat
Barbate, daca in locul femeii aleia era nevasta-ta, pun gatul jos ca n-ai mai fi atat de vehement si nici atat de ironic cu Franchestain. Cunosc stilul vostru. Toti se dau deontologi atat timp cat beleaua se intampla doar altora. Cand beleaua ii cade in cap face exact ca aia pe care-i ia la hei rup. Poate si mai rau.
Ilie de la scularie pe 25 Iulie 2016, 15:10
#12
@Corina Lungu
A mancat unul o,,maslina" de capra, si v-a mintit ca-i guma de mestecat. Acum stati toti cu cacareaza-n gura pe post de cingo, de ma doare retina citit ce ragaiti voi pe aici. Corinutzo mama draga, ramai fata mea la ceea ce te-a consacrat (in afara mancatului de cacat ca proasta in zi de balci), adica la cratita. Mistocareala ta papusa, nu este ironie. Si nici umor. Astea presupun ceva ce tu nu ai. Ceea ce ti-a iesit tie este cam ca o bashina trasa-n apa.
Un barbat . pe 25 Iulie 2016, 12:01
#11
Draga Babane Franchestaine.
Eu zic s-o lasi jos ca prea macane! Explicatiile pe care le dai cu cauzele condamnarii tale sunt puerile, nici Cracea nu le-ar fi dat cand se tinea cu babele de gat in campania electorala. Ma mir ca nu spui ca dama salvata de tine a dat divort de huliganul de barbatu-sau si te-a luat pe tine?!Auzi iubitule, nu era mai civilizat sa alarmezi vecinii, oamenii de pe strada (cred ca nu erati in Sahel!), venea Militia si-l umfla pe derbedeu!. Cand l-ai caftit tu pe "tovarosu'"cum de a venit asa repede? Iti dau un sfat prietenesc: ia-ti "vacanta" vreo 5-6 ani de la acest site si pleaca cu Dragnea in Brazilia, unde ar fi indicat sa ramaneti.
mu e psd pe 24 Iulie 2016, 22:58
#10
m**e psd
luamiar p**a in gura toti pupinc*risti psd
franchestain pe 24 Iulie 2016, 21:59
#9
ar fi bine deai fi *Un barbat* adevarat frate,cam fi 2 în plus saparam doamne neajutorate
Sati spuna vrun comentator avocat dupaci cam cît miar fi cazut petru tentative de omor si viol cu tîlharie,ca san telegi de ceam zis bodaproste cînd mia cazut doar 2 ani jumate petru vatamare corporala,sasta datorita la doamna ceia care stia cea fost si ceam vrut sa fac io.

*Crede si te vei mîntui* frate petru tine,ca io petru doamne si donsoare nas face doar pîrnae,cis capabil sami dau si viata petru ele,iar de nu crezi bateti doamna n fata mea siai sa te convingi tu singur.Si nu mia parut rau,ca la pîrnae am cunoscut itelectuali grei care ma respeta si majuta sacus,am rupt un jmeker greu pîrnaias siam facut viata mai usoara si la amarîti de gardieni siam învatat perfect sahu la care va fac praf cînd vrea muschi vostri frate.

Ca sa vezi cît de *înc*rcates caile Domnului* un patron facut varza de nevastasa si contabilu cu care se cuplase,san surat dupa pîrnae cu proc*roarea care la pitit,ca san telegi frate cît de nc*rcatai si iubirea asta.

*Crede si te vei mîntui*,doar atît.Amin!
Un barbat . pe 24 Iulie 2016, 11:00
#8
francestaine, nici chiar asa!
Sunt indivizi care cand vad o pisica amarata cu codita de soricel si-nchipuie ca este ditamai vulpoiul corupto-cripto- comunist care a plagiat coada vreunui crocodil si sar la el sa-i taie capul.

Acum si tu, dintr-un borfas bataus, detinut de drept comun, te transformasi intr-un don QUIJOTTE SUPERMAN. Vezi sa nu te ia IOHANNIS consilier.
Robert pe 23 Iulie 2016, 13:50
#7
Ce aproape e izolarea
Să vedeți când va lua drumul Rahovei.Ce plansete.ce jale.Din partea slugilor,bineinteles.
mu e dragnea pe 23 Iulie 2016, 13:33
#6
...
sa ramana acolo ori sa vina cu picioarele in fata asa sai asute dxumnezeu

franchestain pe 22 Iulie 2016, 17:32
#5
sarumîna scunpa donsoara or doamna Corina,dan astia 9 ani
io statui vro cîtiva la pirnae,nun Brasilia,dintre care 2 jumate i facui petro scunpa doamna care parea ca la 4 dimineata cineva voia so violeze,ca striga *Lasama,lasama,nu,esti nebun? nu,nu* si lam facut pe bulangiu de chirugie plastica,da rezulta pîn la urma ca era barbasu cu care venea de la o nunta sin drum spre casa i se pusese pata pe doamna lui son calice n drum frate si cum vazui punu care tragea la 4 dimineata do doamna care nu voia sa puie botu,lam electrocutat frate pe betivan si pînan final am luat 2 jumate petru vatamare corporala,finca ca doamna a declarat corect ce sen tîmplase cu toate ca barbasu declarase ca io vrusesem so violez cica sio forta si pe ea sa macuze la fel.Ma vizitat doamna la puscarie si mia multamit plîngînd si mia cerut iertare ca datorita mie a avut c*raju pîn la urma sa se desparta dun betivan frate careo maltrata sio batjocorea în truna.

Ti se pare scunpa doamna ca eram pîn Brasilia cu penali?

Îti doresc o vara placuta alaturi de familie!Amin!
Neymar pe 22 Iulie 2016, 11:30
#4
VIAȚĂ FRUMOASĂ PE BANII PROȘTILOR!
Acum,hai să-l lăsăm să-și facă și vacanța asta,că ce e la c*ru lui,numai el știe.Sau poate nici nu visează încă.Ce dracu lege mai e și în țara asta,atunci când nu te-ntreabă nimeni de unde ai banii și cum i-ai făcut?Când vreun sărac reușește să-șicumpere un amărât de Logan,știe și Fiscul,și Primăria,și ANI și SRI.În schimb,cand un hoț dovedit face același lucru de 9 ani si nu dă socoteală nimănui,nicio instituție nu-l întreabă de unde-s banii.Proștii rămân tot proști,iar hoții își văd liniștiți de....furat.
Dănuţ cuclea pe 21 Iulie 2016, 20:09
#3
Zis coyu
Jupâne,du-te la căldură că vine "răcoarea" !
Corina Lungu. pe 21 Iulie 2016, 13:41
#2
Va spun eu.
Printre cei care il insotesc in Prazilia sa faca plaja la nudisti se afla Claudiu Cracea, ilie cacareaza de la scularie si babanu franchestain balaoachesu. In fond, ce ne intereseaza pe noi, fiecare cu p***da masii si cu banii lui. Regretabil este ca se mai intorc!
Pitis Petre pe 21 Iulie 2016, 12:49
#1
Pentru prostii din TM
Pe Danut Koiu nu l-am luat,pentru ca ii este frica de ZIKA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.