Bataie de joc: Premiile de la Parada Europei se acorda teoretic. Practic, elevii au luat teapa.

20 Iulie 2016, 08:36 | 5017 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Bataie de joc: Premiile de la Parada Europei se acorda teoretic. Practic, elevii au luat teapa.

Elevii liceelor ce au câştigat premii la pomposul eveniment ”Parada Europei” au fost informaţi că trebuie să-şi facă alte planuri pentru vacanţă. Au fost înştiinţaţi printr-un SMS, că doar nu s-or coborî organizatorii să-i cheme, într-un cadru oficial, şi să le explice motivele bătăii de joc. Este sub demnitatea lor, doar sunt şmecheri peste destinele noastre! Raţiunea pentru care elevii au rămas cu buza umflată, se zice că ar fi legea achiziţiilor publice, ce nu mai permite ”plocoanele”.

În ediţiile anterioare ale cotidianului Informaţia de Teleorman, relatam cum organizatorii i-au umilit, la propriu, pe elevii angrenaţi în acest spetacol, cum mulţi dintre ei, în timpul repetiţiilor, au ajuns la camera de gardă, cu lipotimie şi insolaţie. Nesemnificativ pentru mai marii CJ Teleorman. Interesul a fost mai presus de orice, iar atragerea de susţinători la alegerile din 5 iunie, vitală.

În toată această încrengătură cineva s-a ferit să spună adevărul. Cum alegerile băteau la uşă, un anunţ de genul ”totul a fost voluntar, iar premiile vor consta în diplome de participare” ar fi produs o mare stare de nemulţumire şi, implicit, destule voturi pierdute. Concret, modificările la lege au apărut în Monitorul Oficial pe 26 mai 2016. Asta înseamnă că organizatorii ştiau, cu două săptămâni înainte de eveniment, că legea le interzice să mai acorde premii. Şi totuşi, nimeni nu a avut curajul să ia taurul de coarne şi să spună cum stau lucrurile. Nici măcar preşedintele Gâdea, care a preferat laşitatea în locul bărbăţiei.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Vasile cel Tanar pe 23 Iulie 2016, 12:18
#10
Organizatori EVENIMENTE
ISJ TR, impreuna cu Asociatia Accept, organizaeaza PARADA GAY-LESBY!!!
Inspectoare Scolara (fosta) pe 23 Iulie 2016, 10:59
#9
Gherghe vrem explicatii!!!
Sa raspunda organizatoarea de evenimente (pe cand nunti, botezuri, pomeni???) Vali Gherghe, pentru ce aceasta bataie de joc???!!!Trei luni nu s-au facut ore, copii au fost scos masiv de la c*rsuri, numai ca madama sa isi pastreze scaunul remunerat cu mai bine de 6,000 ron net lunar!!!Rezultatele se vad, in rezultatele de la BAC!!!!Demisia-"Doamna Generala"!!!
Mitroi Teodor pe 20 Iulie 2016, 22:15
#8
parada gay
Aviz epidemiologic trebuie numai la cei pasivi. Cei activi, nu, deoarece folosesc prezervativ. La cea de-a doua întrebare (bună întrebare) trebuie neapărat îndeplinită această condiție, așa că vă sugerez să o trimiteți 2-3 zile în Bulgaria spre exemplu cu Bac-ul pe la Zimnicea că-i mai ieftin sau Bechet.
Buli pe 20 Iulie 2016, 22:04
#7
parada gay
Ne trebuie și aviz epidemiologic? Mai am încă o întrebare: dacă am peste 50 ani dar nevasta nu e plecată din țară cum procedez în cazul ăsta?
Mitroi Teodor pe 20 Iulie 2016, 17:23
#6
parada gay
De recuzită ne ocupăm noi, e vorba de un șort minuscul și semitransparent, care se poartă în față sau în spate după preferință. Despre câini, aici să nu vă fie frică, toți sunt educați, vaccinați și de rasă. Avem dogi germani, dobermani, ciobanești caucazieni, ciuoaua și doar doi pechinezi toți blînzi și foarte prietenoși!
Buli pe 20 Iulie 2016, 17:13
#5
parada gay
Mie mi-e cam frică de câini, puteți să ne spuneți ce fel de câini sunt? Și încă o întrebare, venim îmbrăcați de acasă sau ne puneți la dispoziție recuzita?
Mitroi Teodor pe 20 Iulie 2016, 14:54
#4
parada gay
Dacă aveți peste 50 de ani și aveți nevasta plecată din țară sau sunteți gay, puteți veni cu mare drag. Avem studente destule, sunt și câini, o să fie o distracție pe cinste!
Păunescu George pe 20 Iulie 2016, 14:49
#3
parada gay
Au voie și profesorii să se înscrie?
Mitroi Teodor pe 20 Iulie 2016, 11:42
#2
parada gay
Propun înființarea "Paradei Gay-Lesbi" la care vor participa toți elevii de liceu. Vor fi invitate și sudente de la Buc*rești cu câini. Premiile constau in prezervative mărimea XXL.
Mihai Tanase pe 20 Iulie 2016, 09:55
#1
Găselnița lui Dragnea s-a fâsâit
Lăsați copiii să învețe și nu-i mai zăpăciți cu tot felul de activități ce nu au legături cu realitatea.De ce nu se face o paradă a tinerilor șomeri,iar premiile să fie câteva loc*ri de muncă din cele 1.000.000 promise.Tinerii absolvenți plecă unde văd cu ochii pentru o bucată pâine,iar PSD-ului îi arde de tot felul de tâmpenii.Până când întindeți coarda cu minciunile și circul ăsta ieftin?Voi,PSD,chiar credeți la nesfârșit în naivitatea oamenilor?Ia încercați să,,mințiți,, copiii și cu munca,nu numai cu pomana și spectacolele fără nicio finalitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.