Pentru desteptii de la Politia Rutiera Turnu Magurele.

19 Iulie 2016, 08:58 | 5417 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ce indicator rutier lipseste din fotografie?

Ce indicator rutier lipseste din fotografie? Click pe imagine pentru a mari, daca nu mergeti la fata locului. In urma unui articol publicat pe acest site, la intersectia de la ANL-uri s-a montat un indicator esential. Asteptam ca, in cateva zile, Politia si Primaria sa studieze cazul si sa-l rezolve. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
. pe 28 Martie 2017, 01:41
#10
.
D-LE SCHIOPU,SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE VA CONSIDERA, CAND ITI VA FI LUMEA MAI DRAGA,PENTRU NEDREPTATILE PE CARE LE-AI FACUT SI LE FACI IMPREUNA CU D-NA PRESEDINTA CARE TE ACOPERA. IAR BANII PE CARE TE LAUZI CA-I OBTII PRIN MINCIUNI,SA-I DAI PE MEDICAMENTE SI SA CULEGI CEEA CE AI SEMANAT,IMPREUNA CU TOTI CEI CARE S-AU BUCURAT DE RAUL FACUT ALTORA....
DISCUTII AVOCATESTI pe 24 Iulie 2016, 08:59
#9
santajistului v.iorga
Repede, repede rec*rgeti la jigniri pe aici. Stii drăgutule, pasionat de viata tuturor,că atunci cand insulti pe cineva te caracterizezi pe tine si,din pacate pentru oamenii de bun simt, astia ca tine sunteti cam multi! Ca-l urmaresti si inregistrezi/fotografiezi pe unul sau pe altul, ca doar ai postat despre foarte multe persoane pe aici, dovedeste ca esti un santajist ordinar! Genul asta de mizerii te caracterizeaza crezand ca esti destept, naivul de tine. Daca, in inteligenta ta, iti vei spune numele pe aici cu aceeasi usurinta cu care denigrezi ce nu pricepi, vai de viata ta... mai esti si infractor dar asta e greu de inteles, pentru tine.

PS Vezi ca avocatul schiopu are procese si prin alte localitati, fa-i reclama si pe acolo,gasesti tu o modalitate pentru ca el este ocupat sa faca bani in timpul asta si tu il ajuti, ca o entitate neinteleasa ce esti !
ilie de la scularie. pe 23 Iulie 2016, 17:23
#8
Barfe si calomnii.
La Politia rutiera din satul nostru, de cand este Pintoiu sef, treburile merg extraordinar si nemaipomenit de.....(completarea s-o faca cititorii). Imi spunea azi cineva ca un cunoscut de-al lui circula de vreo trei ani cu autoturismul fara RCA si ITP, uneori si " luat in freza" si nu l-a deranjat nimeni. La Politia Turnu Magurele s-a " brevetat" o noua metoda de protejare a "prietenilor stiu de ce": sunt date in consemn "anumite" numere de masini, care nu sunt oprite in trafic! Bravos natiune!
Valentin Iorga. pe 22 Iulie 2016, 19:47
#7
Schiopule (si la minte si la cap)
Ca esti analfabet- "avocatul lui taticu"- stiam de mult, dar ca esti si foarte prost m-ai convins acum!.Afirmatiile mele cu popasurile de la taverna lui Victor sunt sustinute si CU NISTE POZE: 1) CAND IESI CU CAFELUTA DE LA ALIMENTATARA; 2) CU MASINA .....MED (doar este a cabinetului medical al lui taticu') PARCATA IN FATA CARCIUMII IN ZONA INTERZISA: 3) CU TINE SI CU CLIENTII LA MASA. LA "UNA MICA": 4) VIDEO-AUDIO, CU DISCUTII AVOCATESTI. ( NUMAI CA ACESTEA NU LE MAI DIFUZAM AICI CI VOR AJUNGE " UNDE TREBUIE".
Ceva serios pe 22 Iulie 2016, 09:39
#6
v.iorga
Cum se numeste cel ce moare de grija altuia ? Asa cum recunosti, indirect, e greu sa fi mare avocat...Daca ai avea ocupatie si ai face ceva util pentru tine, poate n-ai avea atata timp liber sa-l monitorizezi pe unul sau pe altul.... Pacat ca genul asta de deseuri umane xista, respira si consuma ... de la altii, bineinteles, cand furand cand mintind ... Mai bine ii denigram pe aceia la care nu vom ajunge niciodata,!



Vai de capul tau, crapi de invidie sau te sufoci cu propria mizerie....daca nu-ti plasezi rodul gandirii tale profunde sau maxime pe aici !

P.S.Cu ceva efort sper sa intelegi si tu ce zic dar viata pe care o duci oricum n-ai cum s-o schimbi! Succesuri!
Valentin Iorga. pe 21 Iulie 2016, 18:13
#5
Halal stire.
Daca vreti sa scrieti ceva serios despre modul cum isi fac politistii turneni datoria prezentati cateva poze insotite de text despre intersectia str. Mihai Bravu- str. David Praporgescu (mosia lui Victor Iosif)= parcari in intersectii si pe trecerea de pietoni, circulatie pe sens invers si multe altele. Printre cei care sfideaza prevederile Codului rutier si opresc sa-si ia cafeluta chiar pe zebra, sunt si politisti si dl."mare avocat"-mafiotul Marius Schiopu, care de multe ori da consultatii in carciuma "la un coniac" si apoi pleaca cu masina.
sula pe 20 Iulie 2016, 12:44
#4
indicator
Lipseste un dobitoc ca tine, care sa stea in mijlocul intersectiei si sa le arate soferilor din ce parte rasare soarele, sau din ce parte bate vantul, sau pe ce trotuar stau valutistii!
franchestain pe 19 Iulie 2016, 21:35
#3
din ce vaz io frate
lipseste unu de parcare interzisa peo parte de sosea peo luna or peo juma de luna.Si mai lipseste frate si linia de stop vopsita pe sosea si *Stop* scris pe sosea naintea la linia de stop.Da cum îi vorba deo comuna si cum îs o grama de anal fabeti pacolo,asta conteaza mai putin frate ca doar vorbim de Telerman judet penal cu multi tînpiti care abar are de semne de circulat.Amin!
Mama ta pe 19 Iulie 2016, 11:42
#2
Prost copil
Prost copil te-a mai facut mama ta.mai bine lasa-te de meseria asta ca te depaseste.... Intersectia din imagine este din colt de la sf vineri( biserica) ca poate crezi nebunule ca este dupa joi, si ca Noi astia de la tr mag am inventat zilele saptamanii. Vai p... Ta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.