SFIDARE PÂNĂ LA CAPĂT! Firea a muncit PREA MULT | Şi-a luat concediu de ODIHNĂ! LA FEL A PROCEDAT SI CUCLEA!

15 Iulie 2016, 16:44 | 4172 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
SFIDARE PÂNĂ LA CAPĂT!

Potrivit unor surse oficiale, primarul Gabriela Firea ar fi în concediu timp de şapte zile lucrătoare, însă, deşi este în vacanţă, continuă să transmită comunicate de presă, pe pagina sa de Facebook, dar şi prin biroul de presă al PMB.

Atribuţiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, singurul care o poate suplini, întrucât celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, înainte ca primarul Gabriela Firea să stabilească atribuţiile fiecăruia.

La Turnu Magurele, primarul Cuclea, procedeaza la fel. A terminat treaba! A castigat alegerile! Intra in concediu!
Campania electorala s-a terminat, odata cu ea si lucrarile de amenajare a parcarilor, toaletarea pomilor, taiatul vegetatiei si toate celelalte lucrarile administrative. Lucrarile de modernizare a strazilor Progresului(decopertata in campanie) si Viitorului(inceputa decopertarea), din cartierul Magurele, s-au sistat, ramanand in acelasi stadiu si la o luna si jumatate de la sfarsitul campaniei.
Concediu placut domnule Cuclea!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
cutit pe 23 Iulie 2016, 01:23
#8
ionela cu**a
Cuclea suge degetul mare de la piciorul drept luí dragnea si ionela suge de la cuclea ca cutit este prostul orasului ti o meriti cutit fraerule ca esti increzut si baiatul nu prea seamana cu el
argentin pe 22 Iulie 2016, 02:43
#7
PROSTIA SE PLATESTE
Inaintea alegerilor,se intreceau in a saluta oamenii,si cerseau voturile, iar acum, ne vor mai saluta dupa 4ani...

Ne meritam soarta...
Moraru Cosmin. pe 19 Iulie 2016, 06:05
#6
Unui #3.
SI CE MA MAI DOARE DE PNL!! SI NU BURTA, CI SUFLETUL PENTRU ACEST PARTID, AFLAT IN COMA PROFUNDA.IN FOND, NU-I DE MIRARE, ASA SE-NTAMPLA CAND SE CASATORESTE CINEVA CU-O CURVA SI-SI PUNE NAS UN IDIOT!
Bătrînul Gepeto pe 17 Iulie 2016, 11:26
#5
Așadar,ăla MIC a plecat în concediu
Dar cu cine?Cu Ionela sau cu părinții?Că nu cred că l-au lăsat singur,că se sesizează Protecția Copilului,adică Bombonica.Aaaa,dacă a plecat în tabără,atunci e în sigurață.Era bine să-l ia și pe Mihalcea,că tare se mai potrivesc la minte.
Nica pe 17 Iulie 2016, 10:01
#4
Hahaha!
Câta prostie!!!
Unul pe 16 Iulie 2016, 18:06
#3
Morarului
Cat te mai doare pe tine burta de PNL, psd-istule! Nu-ti place site-ul, de ce intri? Esti masochist ?
Moraru. pe 16 Iulie 2016, 05:51
#2
Turnul boilor.
Redactorii mercenari ai acestui site nu se lasa pana cand nu vor distruge P.N.L.! Sa credem ca primarii acestui partid terorist si antinational nu-si mai iau concediu si muncesc zi si noapte?! Cata imbecilitate!
Podaru pe 15 Iulie 2016, 18:15
#1
Gata,viitorul vostru se mai amană încă 4 ani
Păi voi ce credeați,că o să c*rgă lapte și miere?Aveți ce ați votat și ceea ce metitați.Peste alți 4 ani,orașul va arăta și mai rău,și mai depop**at,în schimb,vor veni cu alte minciuni și promisiuni deșarte în campania electorală.Voi nu trebuie decat să puneți botul încăodată și să votați PSD.Dacă veți mai avea pe cine vota din partea PSD.Nu că nu ar mai fi destui spălați pe creieri,dar mulți vor fi pe la răcoare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.