Gigant european in comertul cu fertilizatori vine la Turnu Magurele - Fostele sere de legume - posibila locatie pentru o investitie in domeniul ingrasamintelor chimice.

06 Iulie 2016, 01:38 | 6204 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fostele sere de legume - posibila locatie pentru o investitie in domeniul ingrasamintelor chimice. sursa: Google maps

LOVITURA DURA PENTRU COMERCIANTII DE INGRASAMINTE CHIMICE DIN TELEORMAN

Din Giurgiu, aflam, ca un gigant european in comertul cu fertilizatori chimici, detinator de fabrici de ingrasaminte chimice in Europa si Asia, aflat in faza de selectie pentru un oras cu iesire la Dunare , a intrerupt negocierile cu Giurgiu, preferand orasul Turnu Magurele .

Cel ce dezvaluie informatia si o face acum pe toate canalele, este chiar ofertantul locatiei din Giurgiu,care, surprins de stoparea brusca a negocierilor cu investitorul si vazand afacerea compromisa , spera ca prin dezvaluirea negocierilor aflate in desfasurare la Turnu Magurele , comerciantii de ingrasaminte chimice din Teleorman ,Olt,Dolj etc. sa reactioneze impotriva unei sufocari economice. Tot de la acesta aflam ca in planul investitorului este construirea si amenajarea pe cateva mii de mp de depozite acoperite si in aer liber ,pentru ingrasamintele chimice granulate produse in fabricile proprii , hale pentru instalarea de utilaje pentru dozarea si ambalarea ingrasamintelor granulate , linie de imbuteliere ingrasaminte lichide la pet si bidoane industriale etc.

Plata fertilizatorilor la recoltarea produselor agricole ,face parte din strategia de castigare a pietei romanesti dar si dezvoltarea unei retele proprii de distributie cu ramificatii in pietele de la sud de Dunare precum si in amontele fluviului, sunt in obiectivul investitorului. Sursa afirma ca la Turnu Magurele , optiunea investitorului este o locatie aflata in apropierea portului, fostele Sere de legume , situate foarte aproape de combinatul chimic din localitate.

sursa: Mesaj primit de la un cititor. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
IXULESCU... pe 24 Iulie 2016, 14:08
#4
Incep sa vina...investitorii ?
Ar fi un inceput promitator ! Si se pare ca si fermierii vor fi avantajati cumparand ingrasamintele mult mai ieftine !Chiar si 200-300 de noi loc*ri de munca, ar fi un bun inceput pt orasul care murea...! " Bisnitarii" de ingrasaminte, adica aceia care luau de...ici si vindeau...colo, cu castig mare, vor inchide pravaliile ! Deci castigatori vor fi fermierii, adica aceia care produc...painea noastra cea de toate zilele !
INDONEZU pe 24 Iulie 2016, 05:20
#3
PROSTIA SE PLATESTE
Dupa ce ne-am distrus singuri loc*rile de munca si am vandut tara,acum asteptam 'para malaiata'...
vasalie de la scularie. pe 06 Iulie 2016, 17:31
#2
mira-m-asi!.
turnu cu stiri a devenit o oficina de minciuni si baliverne, incat cu greu mai dai atentie la ceea ce scriu. Ma mir ca nu ati scris ca daca era Cracea Primar, ehe-he-hei, ce mai umblau cainii cu covrigi in coada! Sa dea Dumnezeu sa fie adevarat, dar ma indoiesc!VORBA LUI VASILE: DAR DECAT NIMIC, E BINE SI-UN PIC!.
vasile de la scularie pe 06 Iulie 2016, 13:10
#1
productia!?
Si? Daca e vorba doar de comercializare ingrasamintelor produse de altii ar fi vorba de cateva zeci(poate cateva sute?) de angajati. Dar decat nimic...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.