Ne scriu cititorii - Apa este tratata deficitar la Turnu Magurele.

06 Iulie 2016, 00:33 | 4397 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Apa este tratata deficitar la Turnu Magurele.

Nu vreau sa fac afirmatii fara acoperire, dar din ceea ce se vorbeste, la statia APA SERV, filtrele sunt defecte si tratarea apei este deficitara din cauza lipsei substantelor necesare ( iar cele ce se aduc sunt suspecte ca sunt falsuri). Singurul mod prin care consumatorii pot sa faca aprecieri este bautul, IAR GUSTUL ESTE MIZERABIL!!

Cu toate ca s-au facut sesizari la DSP, inclusiv pentru controlul calitatii apei din puturile din curti, acest organ, IN CARE SUNT INCADRATI NUMAI INCOMPETENTI NOTORII SI CIUBUCARI GEN MARIN CUNE, NU INTREPRINDE NICI UN CONTROL, MOTIVAND CA ANALIZELE SUNT SCUMPE. SE VEDE TREABA CA LA EI BANII SE FOLOSESC NUMAI PENTRU SALARII ENORME. PARCHETUL CE FACE??

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
,,, pe 23 Iulie 2016, 19:58
#12
,,,
La cate chimicale si e-uri sunt in alimente, ce mai conteaza ?!?!?!...

Motatu pe 13 Iulie 2016, 17:17
#11
Pentru un ins ...
Eu sunt mai putin prost decat altii si nu fac altceva decat sa raspund in mod adecvat celor ce ma provoaca.Punct.
Un ins oarecare. pe 12 Iulie 2016, 12:13
#10
Motatule, pai tu cum esti???
INTREBAREA ESTE: CAND CINEVA FACE UN COMENTARIU DESPRE CELE SCRISE INTR-UN ARTICOL, CINE SA CRED UNII, PRINTRE CARE TE NUMERI SI TU, SA-L JIGNEASCA??? DACA AU ALTE PARERI, DIFERITE, NU SI LE POT EXPRIMA IN MOD CIVILIZAT?? SAU SUNTETI BOLNAVI DE SINDROMUL " ilie de la scularie= franchestian" si de BOALA VACII NEBUNE??
Gigi Motatu pe 09 Iulie 2016, 17:52
#9
pt.Pascu
Asta iti e caracterul:prost,incult,de educatia data de cu**a de mata ce sa mai vorbesc.Numai un gunoi ca tine poate sa reactioneze asa,caci eu nu te-am jignit si nu am amestecat mamele in disputa noastra.Dar acest lucru tradeaza caracterul infect pe care il ai,limbajul suburban pe care numai un oligofren (sau retardat cum vrei sau iti place)il are.Cacat esti tu,necivilizat,un ordinar care nu are ce cauta printre oameni,nici macar printre animale,pentru ca iti superioare la toate capitolelele.
Marin Culcica. pe 08 Iulie 2016, 12:04
#8
Revoltator!.
Cei care va aratati indignarea ca sunt cetateni care spun lucruri adevarate despre calitatea mizerabila a apei potabile din Turnu Magurele, de ce nu scrieti asa: Nu au dreptate cei care ne acuza, uitati copiile buletinelor de analize a calitatii apei, facute conform STAS, de catre laboratoare autorizate. NU PREZENTATI BULETINELE DE ANALIZA, PENTRU CA STITI ADEVARUL, CARE ESTE ALARMANT! Desi nu sunt de acord cu limbajul necivilizat folosit de Ionel Pascu, bine va zice!.
Ionel Pascu. pe 08 Iulie 2016, 05:43
#7
Cacatului motat.
In viata mea am realizat destule lucruri bune, dar am mai si gresit. Una din greseli este aceea cand am regulat-o pe ma-ta si-a ramas gravida si-a nascut un cacat: pe tine! Lepadatura criminala, PROBLEMA ESTE ATAT DE GRAVA SI TU FACI PE IRONICUL.
LEONIDAS pe 08 Iulie 2016, 01:09
#6
Cum sa spui ba pe sanatatea oamenilor -
-platitori de apa si incarcati la plata cu metri cubi de cite ori vrea consiliul judetean ca analizele sint scumpe?, nu le e rusine?.Si n-au bani de filtre?? Huoo la puscarie cu ei!.Nesimtiti..!
Gigi Motatu pe 07 Iulie 2016, 17:32
#5
???
Ia spune-ne mai Pascule ce mare scula esti,unde locuiesti si ce ai realizat in viata ta de cacat?
vasile de la scularie pe 07 Iulie 2016, 13:25
#4
c*raj
Luati exemplu de la "un cetatean" si "alt cetatean", care semneaza...Pe cel care semneaza "fa sesizare" il sfatuiesc sa lase vre-o doua-trei zile o sticla cu apa in bucatarie si, daca n-are "orbul gainilor", va vedea ce "pura" e.
Ionel Pascu. pe 07 Iulie 2016, 06:09
#3
???
Pai numele de mai sus cum este, bai cretinilor? Te pomenesti ca voi sunteti ziaristi, boilor! Daca ziceam ca ma cheama franchestain, era bine? Ca sa pot dovedi ca eu sunt eu ar trebui sa ne intalnim, dar voi cine sunteti? Probabil doi mafioti de la DSP sau APA SERV!Hai sictir!
alt cetatean pe 06 Iulie 2016, 18:04
#2
pentru c*rajosul de cetatean
Mai nene,dar c*rajos mai esti tu din moment ce te ascunzi sub pseudonim!Ia invata-i tu cum se face ziaristica!
un cetatean pe 06 Iulie 2016, 12:38
#1
fa sesizare
fa nene sesizare ca nu te retine nimeni sau iti e frica sa semnezi o hartie? srieti aici niste articole de cacat, fara nici un fel de raspundere si doar din zvonuri si barfe....asa credeti voi ca se face presa? wink LOL wink LOL wink grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.