Filip Petre, directorul general Comalat: Comerţul tradiţional dispare, iar reţelele internaţionale fac jocurile

01 Iulie 2016, 09:40 | 6456 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Filip Petre, directorul general Comalat.

Filip Petre, directorul general al producătorului de lactate Comalat din Teleorman, spune că se confruntă, ca mic întreprinzător, cu problema reducerii numărului de magazine tradiţionale în locul cărora rămân lanţurile internaţionale de magazine care impun propriile reguli.

„O problemă este aceea că retailul tradiţional dispare, marile lanţuri internaţionale fac jocurile. Şi, din păcate, tre­buie să acceptăm orice formulă vor ei, însă poate că venirea acestor grupuri ne va ajuta să învăţăm să facem lucrurile mai bine de la ei“, a declarat antreprenorul în cadrul conferinţei Capitalul privat ro­mânesc - o şansă pen­tru dezvol­ta­rea eco­no­mică a Ro­mâniei“, or­gani­zată de ZF îm­preună cu Banca Tran­silvania la Craio­va. Aceasta a fost una din­tre ediţiile pro­iec­tului ZF Antre­pre­norii Ro­mâ­niei, con­fe­rinţa fiind orga­niza­tă în marile oraşe din ţară precum Timi­şoara, Si­biu, Pi­teşti, Braşov, Iaşi şi Con­stan­ţa.

sursa: zf.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Dedu pe 17 Iulie 2016, 17:20
#10
Petrica prostul
Si inca odata, ai demonstrat ca esti prostul prostilor!!!!Cu fiita footuta rupta de toti bagabontii, cu fiitu da dilibau, cu bagaboandele care le freci pe doua iaurturi imputite, aparusi tu, rotarianul lui peste prajit sa ne dai sfaturi!..Bah fraiere, c*rveta tanara de bagi bani in ea ca porcu se foote in Lixandria cu aia lui Voicila si cu Alin pa moca...Stii cum iti zice???"tataia"!!!!Marsh traqu la handralita de nevasta si nu mai polua mediul!
Clownul Petre pe 11 Iulie 2016, 08:14
#9
Petre Kraiete
Acest Petre Kraiete, abia isi mai tine bashinele de foame, omul se considera gajikar, acum la varsta a patra, ne mai da si safaturi, ne lumineaza, el se da la fete prin tot jodetul fiind mare magraon local, de fapt fix un mare dobitoc!!!!
O Admiratoare pe 09 Iulie 2016, 00:58
#8
Khietrica...Un biet CRETIN...
Iar retelele de korve de la dalga, spoliaza de bani, idioti batrani ca tine...Ramolitule!!!!!Trezeste-te, cea cu apartamentul ot Lixandria are sa te lase la piturika goala, papagal batarn, ca nici scula nu mai ai...Matul ce iti atarna in fata este aparata de foocut pisulika...Fiiitu este razneti pe aiurea, fiita, nici ea nu mai jtie cui nea dato...a babarditooo toti scoolamentistii...bortoasa cu fane tasimetrstu...
Voinikul pe 06 Iulie 2016, 03:20
#7
Mihaelita mooieste
Bahhhhh Petrika, Mihaielita, "fetita" lu tine este cea mai adevarata mooooooista din zona!!!!Sa o vezi la lemba ji koor cu necheaza cateaua...Te soooooge asta mika a ta de iti kade tencoiala de pe fata!!!!!Bagabondtii de la Intim, iti mooltumeste, mai kooorweta ca fiita, nu ie nimenea!!!
Xxl pe 05 Iulie 2016, 19:54
#6
Muie filip
Toata viața ta nu ai stiut decat sa furi si sa ti pacalesti angajații si furnizorii
LANCRAJAN pe 04 Iulie 2016, 18:14
#5
eu de la comalat luam iaurturi
Acum le fac cu culturi lactice din Danemarca au un gust mai rau decit erau inainte cu culturi lactice romanesti.Azi consum f.rar lactate de la comalat.Are dreptate e greu sa lupte cu supermarketurile,guvernu' ciolos baga bete-n roate firmelor romanesti.Dar si el scazind calitatea lactatelor isi baga singur bete-n roate..!
Keosarii pe 04 Iulie 2016, 08:23
#4
Paranghelii
Nene, ji mata, ji tot neamul o tineti numai in khefanuri si paranghelii, apoi te vaiti. Fiita este lei polieita tacsu, ia saracuta, mai jtie cu cine o fi bortoasa, la ce oaste de bagabonti i-au umblat acolo jos!?Zici ca la "gaina" ei, "pasarica", nu mai poat fi, au umblat toti minerii din Valea jiului!!!
afrodyta pe 03 Iulie 2016, 20:44
#3
pentru "micul intreprinzator de la comalat"
Daca si-a facut omul vila,are jipan, femei,conturi in banci,de ce sa mai munceasca?! Este mai usor sa vina altii si sa vanda afacerea...
Laptaru pe 03 Iulie 2016, 15:45
#2
Filip varul lui Nitulescu !!!
Domnule Petre Filip achitativa furnizorii de lapte !

Doamna Nanoveaca stie ce stie asa ca,domnule colonel, treceti la treaba si vei avea rezultate economice bune.

Deci burta pe carte nu pe ...femei!
Nanoveanca pe 03 Iulie 2016, 09:26
#1
Petre, gaura-n perete!!!!
Petrica, mai uosor cu fetitele si jipanele, mai multa munca si seriozitate!!!!Daca toata ziua alergi dupa "pasarica", ce rahat de performanta economica vrei????!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.