INFORMARE METEO - Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată.

27 Iunie 2016, 18:52 | 3748 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Informare meteo.

In vigoare de marti 28.06 ora 10 pana marti 28.06 ora 22
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată;

În intervalul menţionat, în zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã accentuatã. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp, cu precãdere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Începând din noaptea de marţi spre miercuri (28/29 iunie), aria manifestãrilor specifice instabilitãţii atmosferice se va restrânge treptat cãtre partea de est şi sud-est a teritoriului, iar în cursul zilei marţi, 28 iunie, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
insideversion pe 29 Iunie 2016, 05:46
#1
pauza?
Chiar nu se mai intampla nimic in Turnu Magurele de a-ti rarit stirile, toate bune si frumoase ca a ramas cuclea mucea la primarie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.