La Ciuperceni, PNL s-a batut cu PNL si a castigat PSD. Memoriul fostilor membri PNL a ajuns pe masa lui Blaga si Gorghiu

25 Iunie 2016, 10:12 | 6518 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Memoriu PNL Ciuperceni.

Stoicea Lucian, scos din cursa de Eugen Pirvulescu, a candidat din partea PMP si a pierdut la 45 de voturi in fata candidatului PSD, Anghel Gadea, cu toate ca avea sustinerea intregii organizatii locale PNL Ciuperceni. Cine isi asuma rezultatul dezastruos al candidatului PNL Dinca Marian, care a luat 12,8%? Cine a masluit sondajul si cine raspunde pentru rusinea de la Ciuperceni?

Click aici pentru a citi memoriul fostilor membri PNL Ciuperceni.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
altul pe 01 Iulie 2016, 18:36
#17
lui Gica
Băi,Gâgă,vezi că ai confundat tabăra ! Ăia care aduc morţii la vot sunt P.S.D-ştii lui Dragnea. Cât priveşte dezaxaţii la care faci referire,am convingerea că eşti unul dintre ei. Nu poţi jigni nişte cetăţeni,doar aşa,pentru că ai tu o frustrare.
Gica pentru "unul" pe 30 Iunie 2016, 06:02
#16
Vai de mama voastra!.
Tu, voi si alte canalii, liberali??!! Ce blasfemie!Ce "succes rasunator" pentru cracea! Printre cei 4200 de votanti cati morti si dezaxati psihic sunt! Cu astfel de " succesuri" precis ajungi presedinte de... asociatie de locatari.
unul pe 28 Iunie 2016, 19:09
#15
pentru nr. 13
Băi, "George pentru George" ! Eşti negru de supărare. Degeaba încerci să-l denigrezi pe Crăcea.Cred că ai vrut ceva de la el,şi te-a citit că eşti j a v r ă . Vrei să-ţi spun o chestie ? Crăcea ne-a adunat pe toţi militanţii după alegeri,ne-a mulţumit pentru efort şi pentru încredere,chiar dacă a pierdut.Minciunile ăstea ale tale,cum că nu şi-ar respecta consilierii şi echipa cu care a mers în campanie,chiar sunt de doi bani.Numai o minte bolnavă ca a ta,poate să debiteze asemenea inepţii.Dar un lucru e sigur:în campanie,PSD-iştii au avut morcovul intrat cu frunze,cu tot.Să ai în spate o armată de angajaţi ai primăriei,aşa cum a avut Cuclea,care i-au făcut campanie,e mare lucru.Crăcea,deşi a fost doar el cu militanţii şi consilierii,a adunat aproape 4.200 de voturi.Ceea ce este enorm,într-un oraş în care şi pruncii sunt injectaţi cu lapte roşu.Cum a fost,cum n-a fost,chiar şi pentru că le-a stricat somnul PSD-ştilor,Crăcea merită felicitări.
danut c. pe 28 Iunie 2016, 14:44
#14
ce spune Victor Ponta despre Liviu Dragnea pe facebook
"Sunt îngrijorat pentru PSD - întotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rău să fii cel mai mare partid, dar singur e foarte ușor să scapi de aliați și e foarte greu să îți câștigi alții (mai ales dacă impresia de aroganță și comportament de "vătaf județean" este transmisă către parteneri)."
George pentru George pe 28 Iunie 2016, 13:39
#13
Un parvenit cu apucaturi de narcisist .Cracea
Se lauda prin urbe ca el a castigat singur voturile turnenilor .O minciuna marca Cracea mai mare decat parcul fotovoltaic,pai cum mai nesimtitule care esti echipa ta a fost invizibila .de iti arogi tu toate meritele ?Lista de consilieri facuta de tine pe picioare,plus imbecilitatea de campanie,a distrus nevoia de mai bine a turnenilor satui de ce de la psd.
George pe 28 Iunie 2016, 08:32
#12
Pt. George
V-a stat inima in loc. Norocul vostru cu ce a ramas din voturile lui Mohanu ( 7500 ) . Degeaba bagati batul prin gard ca scandurile sunt batute una langa alta . Degeaba il jigniti .Cracea v-a imbolnavit de inima si cred ca o sa va faca viata grea si in consiliul local . Cracea s-a desc*rcat singur in viata, voi stand aplecati in fata puterii . Fortza Cracea !
Poienaru pe 28 Iunie 2016, 08:15
#11
Ciuperceni
Cele 45 de voturi sunt venite de la cei adusi de Gadea cu viza de flotant inainte de alegeri printre care si renumitul hot de la combinat Mihalcea.
Pacala. pe 28 Iunie 2016, 05:30
#10
Gloriosului perdant, Claudio Cracicus.
Pe tine inca nu te-a cunoscut tovarasa Alina Paucker, alias Gorghiu Dej? Probabil ca nu, altfel te lua langa ea in locul lui Sile Bleaga. Era vorba ca te retragi din viata politica, ori te-ai razgandit? In urma insistentelor zecilor de mii de sustinatori gen ilie de la scularie, ai ramas sa tragi partidul dupa tine pana la disparitia totala. Criminal politic ce esti!
George pentru George pe 27 Iunie 2016, 14:12
#9
cracea isi scrie singur comentarile pro si contra
Paunescu avea mai multe sanse decat narcisistul si dictatorul Cracea,om cunoscut in oras care a ajutat oamenii fara a se gandii la recunostinta .Pe cand la Cracea totul este facut doar pentru campania electorala .Mars la Buc*resti,golane de cartier nu ai nici o sansa,te va bate in 2020,PITICUL rau de tot,iti va rupe si celalalt picior,mai schiopule care esti .Neagu si Paunescu vor face demersuri sa dispari de pe scena politica,o meriti hahalero.
George pe 27 Iunie 2016, 07:29
#8
PNL
Domnul Cracea a scos intotdeauna mai mult decat partidul din partea caruia a candidat . Este simbolul opozitiei in Turnu Magurele . Are foarte multi simpatizanti si sustinatori si o imagine publica de invidiat pe care, cei care au incercat, nu au reusit sa o sifoneze . Omul e puternic si determinat .
Turneanul pe 26 Iunie 2016, 16:30
#7
Candidat
Ce te miri Bratiene? Almajanu se vrea candidat la toamna din scaunul cu rotile și mesajele sa-i fie transmise pe Facebook, probabil la fel în Turnu Măgurele Crăcea va ieși din nou în față ca un candidat proaspăt bun de valorificat de nulitatile din organizația Turnu Măgurele ca Neagu și Paunescu, până nu se schimbă organizațiile și nu vin oameni noi rezultatele vor fi aceleași și pentru Parvulescu și pentru Crăcea.
Platitorul de impozit,si taxe.... pe 26 Iunie 2016, 08:41
#6
Primarul Gidea A,este minunea satului,bine ca a fost reales...!!!!
De 10 ani aceasta persoana sta la primarie,acum a mai fost ales inca 4ani,veniti si filmati satul Ciuperceni si intrebati unde sunt banii din taxe cheltuiti,ce sa mai vorbim sa faca proicte sa obtina bani din fonduri europene.Liniile satului sint pline pe lateral de cucuta mizeria este la ea acasa in acest sat .Rusine si lui si celor care mentin acest om de atitia ani,care nu stie nici sa vorbeasca gramatical...
danut c. pe 25 Iunie 2016, 14:06
#5
să fie doar unul ....
ce-i aia conducere "bicefală" .... Dacian Cioloș ar fi cel mai bun președinte pentru PNL! Terminați și cu Blaga și cu Gorghiu că altfel nu aveți nici o șansă în toamnă! Terminați și cu toți dinozaurii și balaurii din partid, cu Nițulescu, cu Almăjanu, aduceți oameni noi, oameni tineri, verticali, pregătiți, onești .... Ascultați sau recitiți ce-a spus Iohannis - reformați partidul din interior - lucru valabil și pentru pesede! Numai așa vor veni oamenii la vot și nu vor mai sta în case! Altfel politica e o cloacă, te ia de nas de la o poștă! Oameni care n-au nici o valoare, n-au idei, care nu sțiu nici să scrie corect, care n-au nici un răspuns la o simplă discuție, au ajuns consilieri - lucru valabil și la noi - așa ceva chiar că nu-ți vineai să votezi, mai bine rămai acasă!
un magurean pe 25 Iunie 2016, 13:44
#4
saracii poltice
ei polticieni nu sunt politicieni în intreresul pop**ației ei sunt în intres particular

cool grin cool smirk
Bratianu pe 25 Iunie 2016, 12:01
#3
Gunoiul almajaneist
Cel mai mare rau PNL in TR, l-a facut balena pereteana Almajanu!!!!A lasat numi puroi si diaree in urma...Popescu, Vrajitoarea, Iliescu-sex-simbolul pensionarilor, Fierascu, Partzulescu!!!!Huideooooo!
Localnic pe 25 Iunie 2016, 10:36
#2
Aaaaa
Dl. Stoicea Lucian, in campania electorala s a ales cu 2 dosare din cauza mitei electorale pe care a dat-o! De ce nu il intrebati care au fost pierderile sale in urma campaniei? Dumnealui a oferit bani, cereale si chiar televizoare. Sa mai amintim si faptul ca in saptamana dinaintea alegerilor a incercat sa violeze o femeie? Asa ca nu va mai mirati ca a obtinut atatea voturi! Nu este in stare nici sa dea "buna ziua" dar se visa primar!
danut c. pe 25 Iunie 2016, 10:34
#1
democrație, democrație ....
unde este frate democrația din partid, așa se face la voi, cu sondaje măsluite. La noi democrația e din plin, mai e un pic și dă pe afară!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.