Ultima ora: Liviu Dragnea are trei proiecte uriase pentru dezvoltarea Teleormanului.

24 Iunie 2016, 16:27 | 7852 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea are trei proiecte uriase pentru dezvoltarea Teleormanului.

Autostrada Sudului, podul peste Dunăre de la Turnu Măgurele și hidrocentrala de la Seaca sunt cele trei mari proiecte cu care Dragnea se pregătește să vină la toamnă în fața teleormănenilor pentru a le mai cere încă o dată votul. Cele trei mai proiecte sunt aceleași promisiuni pe care Liviu Dragnea le-a făcut în campania electorală 2012 și au rămas la stadiu de proiecte blocate.

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, se pregătește pentru campania electorală din toamnă. Liderul PSD a fost ales în 2012 deputat de Teleorman, în județul său de reședință și tot aici va veni în toamnă să ceară votul teleormănenilor pentru un nou mandat de parlamentar. Deși este condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul ”Fraudă la referendum”, Dragnea nu și-a pierdut dreptul de a candida. Despre campania electorală pentru alegerile parlamentare din toamnă, programul de guvernare pe care îl pregătește PSD și despre promisiunile cu care va veni, din nou, în fața teleormănenilor, Dragnea a vorbit cu prilejul ședinței de constituire a Consiliului Județean Teleorman, la care a participat în calitate de deputat invitat.

”Programul de guvernare pe care îl vom prezenta în toamnă românilor va conține o secțiune care va avea proiectele de dezvoltare în fiecare județ. Alimentări cu apă și canalizări, drumuri județene, să continuăm programul de reabilitare a drumurilor județene care înseamnă deschidere pentru investiții”, a spus președintele PSD la Alexandria.

În ceea ce îi privește pe conjudețenii săi din Teleorman, Dragnea le pregătește trei mari proiecte, aceleași despre care a vorbit și în campania electorală din 2012. ”Să sperăm că după ce vom reveni la guvernare vom duce la capăt unul dintre cele mai importante proiecte pentru Teleorman: podul peste Dunăre. Întelegerea cu partea bulgară fusese realizată de când eram eu în Guvern, fondurile fuseseră identificate. Se pare că actualul Guvern trenează această investiție are este foarte utilă. Este vorba de un pachet de două poduri, Turnu Măgurele- Nikopole și Călărași- Silistra, bulgarii sunt de acord, noi suntem de acord...”, a mai spus Dragnea.

În afara podului peste Dunăre, Dragnea speră să câștige încrederea și votul teleormănenilor cu alte două proiecte care au mai fost vehiculate în campania din 2012 și au rămas la stadiul de promisiuni neîndeplinite : Autostrada Sudului și Hidrocentrala de la Seaca.

”Hidrocentrala de la Seaca este un proiect blocat. Am avut multe contacte și discuții avansate cu constructori din China care au fost pregătiți sa realizeze, proiectul a fost updatat, s-a stabilit și noua locatie care este cu 2 sau 3 km în amonte față de vechea locație, există sursa de finantare, dar actualul Guvern a blocat toate aceste tipuri de investii”, susține Dragnea.

Dragnea nu renunță nici la proiectul privind realizarea Autostradei Sudului. ”În ceea ce privește Autostrada Sudului este vorba de un proiect realizat si gândit cu mul inainte de Revoluție de România , Bulgaria, Sebia, Italia pentru ca este autostrada care face legătura între Constanța și Italia si mai departe în vestul extrem a europei, pe o distanta mai mică”.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
prostimea pe 24 Iulie 2016, 05:45
#12
ORASUL A AJUNS CA UN SAT
Care treaba??? Poate sa-i impuscam pe toti la foc automat cu mitralierele, asa cum au impuscat ei pe Ceausescu...

nedumeritul pe 23 Iulie 2016, 23:13
#11
Asteptatorii!!!!
Mai poate,oare, cineva sa creada in promisiuni desarte? Nu au fost de ajuns atatia ani soldati cu saracie lucie?

Nu cred ca suntem asa de prosti.Ce alte variante avem? Niciuna.Atunci,hai sa avem macar opinie si sa ne organizam cand e nevoie!Asteptarea,acceptarea,plasarea vinei...nu-si mai au rostul.La treaba cu totii!
... pe 03 Iulie 2016, 21:28
#10
PROSTIA SE PLATESTE
PROSTI CA IN TELEORMAN, NU SE MAI GASESC...
armeanu viorel (tapu) pe 25 Iunie 2016, 17:17
#9
cartier odaia
Pentru toti cei care comenteaza pe aici....injurati psd_ul si pe Dragnea dar tot cu psd votati.sa va iau in p..a
un magurean pe 25 Iunie 2016, 13:42
#8
dreagnea un sdantibac politic
sc*rsura politică poate minți cît o vrea e prost cine îl crede

cool grin
vasile de la scularie pe 25 Iunie 2016, 12:24
#7
prostii
Aceste "proiecte" exista de pe vremea "aialalta". S-a deschis de doua ori amenajarea de santier pt.hidrocentrala aia-prima data in prezenta lui Ceausescu si Jivcov- si s-a renuntat din motive economice-comparati caderea disponibila de 4-4,5m cu cei 30m de la Portile de Fier.Odata cu propunerea acestei erau prevazute si soseaua si o calea ferata dubla peste baraj. Astea sunt prostii de ametit prostimea...
şomerul pe 25 Iunie 2016, 12:03
#6
a propos de Dragnea
La cât de idioţi au dovedit că sunt teleormănenii,Dragnea poate să se şteargă şi cu ei la c u r, tot în sărăcie le place să trăiască . Au uitat că acum patru ani,Dragnea îi minţea că va crea l o c u r i de muncă. Acelea s-au transformat între timp în l o c u r i de ...... şomeri. Vorba aceea : de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Votaţi Dragnea, pentru sărăcirea veşnică !
ROBERT pe 25 Iunie 2016, 10:35
#5
RUSINE TELEORMANULUI
ABERATIA ASTA E IMENSA. DE CE TREBUIE SA TREACA MAI USOR TOTI REBELII PE POD ??? DE CE TIMP DE PATRU ANI SE PLIMBA SI NU INTERESEAZA PE NIMENI DE NOI SI INAINTE DE REALEGERI PE FUNCTII FAC PROMISIUNI ELECTORALE?

L-AU OMORAT PE CEAUSESCU PENTRU A NU MAI FI REALES LA AL....CONGRES,DAR EI FAC LA FEL DIN 4 IN 4 ANI.

Gardianul pe 25 Iunie 2016, 06:50
#4
Jilawa&Rahova;
Le va coordona de la Jilawa sau Rahova, individul este efectiv un tembel nenorocit, a facut numai rele!!!!! LOL LOL LOL
Eu pe 24 Iunie 2016, 19:49
#3
Nemernicu
Nemernicu
Apolodor din Damasc pe 24 Iunie 2016, 18:47
#2
Hotarati-va o data
Hotarati-va mai repede!Cu ce începem mai întâi? Cum se face că asemenea baliverne le scoate numai din patru în patru ani?Este drept,s-a discutat,dar cum se face că numai guverne care nu-i convin lui Dragnea se opun?Săracul de el,mi-e si mila cum este sabotat când vrea să creeze loc*ri de munca mai ales aici în Teleorman!Rușine?De unde!Prostii sunt fără număr.
Bunel pe 24 Iunie 2016, 17:35
#1
Dragnea nu mai are limite
Încă o prosteală marca Dragnea PSD. O să rămâneți sărăci si prosti pe veci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.