Exclusiv - Turnu Magurele - rezultate alegeri locale sectii de votare.

13 Iunie 2016, 21:03 | 4530 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele - rezultate alegeri locale sectii de votare.

Se poate obseva ca pentru prima data in ultimii 20 de ani candidatul PSD (Cuclea Danut) a pierdut alegerile in 3 sectii de votare: SV 56 (Odaia), SV 58 ( Catanga), SV 73 ( Magurele).

 Danut Cuclea, candidatul PSD la functia de primar, a tras partidul in jos in 6 sectii de votare, luand mai putine voturi decat candidatii de pe lista sa de consilieri: SV 56 , SV 57 , SV 58 , SV 61 , SV 71 , SV 73.

Se poate obseva ca Ivan Victor (candidatul ALDE), Belu Fanel (candidatul UNPR) si Manea Tudor (candidatul PMP) au luat mai putine voturi decat candidatii de pe lista lor de consilieri, voatantii lor preferand sa-si dea votul pentru candidatii cu sanse la functia de primar Cuclea Danut si Cracea Claudiu-Daniel.

Componenta Consiliului Local Turnu Magurele:

PSD - 10 consilieri
PNL - 7 consilieri
ALDE - 1 consilier
PMP - 1 consilier
PSD nu are 2/3 din numarul total de consilieri si nu poate trece prin consiliu hotarari ce privesc patrimoniul municipiului.

Click pe imagine pentru  rezultate alegeri locale la fiecare sectie. 

Problemele avute de Cuclea Danut, la fel ca si in cazul Nicolae Mohanu, vor duce, probabil, la "promovarea" acestuia in Parlamentul Romaniei, in toamna acestui an si organizarea de alegeri anticipate. Domnilor, nu candidatul PSD a fost problema ci imaginea publica buna si increderea de care se bucura in randul turnenilor  Cracea Claudiu Daniel, forta si determinarea cu care acesta se lupta! Acesta a macinat PSD la fiecare runda de alegeri. In anul 2009, la alegerile parlamentare a luat 22,5%, in 2012 la locale 32% si in 2016 la locale 39%.

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
argentin pe 03 Iulie 2016, 21:12
#21
PROSTIA SE PLATESTE
L-au impuscat pe Ceausescu, pentru ca era reales din cinci in cinci ani, dar p.s.d., ce face?! Trage cu dintii, da din coate, pentru a fi realesi din patru in patru ani...

De ce?! Au facut ceva pentru tara???!!! NU..

Se agita ca sampania in sticla inainte de alegeri,pentru

beneficiile personale...

Daca ar trai Caragiale....
danut c. pe 18 Iunie 2016, 11:59
#20
pentru peneliști - N-aveați nici o șansă!
Mașinăria de vot a pesede a funcționat încă odată fără a da greș. Am împânzit bine zona secțiilor de votare și am cărat tot ce-am putut, apoi am promis că radem toate datoriile de la primărie ale "nevoiașilor" după care ne-am asigurat cu "flotanții". Ce să mai discutăm, poate peste patru ani, din două tururi să câștigați și voi odată!
cicalitoru pe 18 Iunie 2016, 11:27
#19
halal rezultate
Puneti dracu mâna şi faceţi meditaţii la matematică. Păi dacă adunaţi voturile din CONSILIUL LOCAL, 5484 psd, 3945 pnl, 99 unpr, 604 alde, 563 pmp, rezultă un total al voturilor exprimate de 10695, iar voi aţi spus că sun5t valabil exprimate 10694. Dacă e corect numărul voturilor valabil exprimate, adică 10694, atunci unul din partide are un vot mai puţin. Logic nu? Iar ce se poate vedea cu ochiul liber este ca PSD si PNL au luat in Consiliul local mai putine voturi decat au luat cei doi candidati la functia de primar. Adica au avut liste de consilieri slabe. In special PNL care a luat cu 200 voturi mai putin decat la primar. Asa e cand domnu Cracea nu asculta de nimeni. A pus la inceputul listei numai reesapati politic si pensionari. Biciu, Neagu, Ene, toti trecuti de 60 de ani, si nulitati politice precum mohora si ragabeja.
eu pe 14 Iunie 2016, 23:25
#18
pt.cicalitorul!
Nu mai visati!Ati furat si va este frica,.......poate apare DNA-ul ce veti face atunci? Chiar am putea ca si cetateni ai orasului sa ni se explice de ce Muzeul din Turnu-Magurele este de vanzare? Era deja vandut,.......dar face parte din patrimoniu!!!! Ne-ati vandut de mult,......injositi oamenii in oras! Pai ce daca voi nu stiti sa scrieti si sa cititi va credenti destepti???? Minciuna de film despre oras,....care aparuse pe retelele de internet a fost aprobata de voi toti!!! Facem si noi un film sa aratam adevarata fata a orasului,....nu va mai scapa nimeni,.....nici personajul pupat in c*r de voi toti!!!! Ura si la gara,.....poate apare trenul!!!!!
Elis pe 14 Iunie 2016, 15:31
#17
Pentru Hans Klein
daca te mananca-n c*r, te scarpinam noi cu limba de la pantofi.
Elis pe 14 Iunie 2016, 15:30
#16
Pentru Hans Klein
La un colt de cotitura / Hans Klein se f..e in gura / Dar nu-i nimeni ca sa-i spuie / Ca i-o dam si noi la m..ie.
Adolf Hitler pe 14 Iunie 2016, 15:22
#15
Fur Hans Klein
Was die Du sagt in eilerlei, in der Du liegt Die Scwweinerei.
cicalitoru pe 14 Iunie 2016, 15:14
#14
comentarii de prisos
Şi tot la fel de bine se poate observa că pentru prima dată în ultimii 20 de ani, candidatul PNL - Crăcea Claudiu, pierde alegerile tot ca şi Cuclea în 3 secţii de votare: 62, 63 şi 70. Cuclea a avut voturi de două ori mai multe decât Crăcea. Ia vedeţi voi când s-a mai întâmplat aşa ceva în ultimii 20 de ani. la sv 62 Cuclea a luat 203 şi Crăcea 95, la sv 63 Cuclea are 220 şi Crăcea 125, iar la sv 70 chiar e dezastru pt.Crăcea. Cuclea are 312 şi Crăcea 132. Cât priveşte patrimoniul să fiţi voi sănătoşi cu cele două treimi ale voastre. Se modifică în c*rând legea şi hotărârile privind patrimoniul se votează cu majoritatea consilierilor locali în funcţie. Aţi intrat 7 consilieri însă rolul vostru în consiliul local va fi unul pur decorativ. Psd-ul duce greul. Hai ura şi la gară cu voi. Strângeţi rândurile şi intraţi în campanie de pe acum că peste 4 ani sunt iar alegeri.
Hans Klein. pe 14 Iunie 2016, 13:39
#13
Meine Idioten Elis.
Uite-asa cum ne vedeti/ I-am futut in c*r pe nemti/ Pe cracisti si pe ti**ni/ Pe dementi si pe snapani!/ Pe hotii de pedelisti/ Pe c*rve si masochisti.
PNL pe 14 Iunie 2016, 10:38
#12
Turnu Magurele
Dupa razboi multi viteji se arata ! Latrai care nu au facut nimic in campanie si acum fac analize . Interesele PSD la Turnu Magurele se completeaza cu interesele conducerii judetene a PNL . Ce rezultate a avut pana acum PNL la Turnu Magurele !? Cat are in procente PNL la Turnu Magurele si cat a obtinut Cracea !? Cuclea a cheltuit de frica toti banii din primarie de nu mai are bani nici de salarii . Nici acum nu le vine sa creada ca au castigat. Domnule Cracea nu va uitati in spate, uitati-va inainte ca oamenii va sustin ! Poate ascultati si incercati o candidatura ca independent .
nastratin pe 14 Iunie 2016, 10:16
#11
uite votul
ce s-o mai dam de gard,functia de primar a devenit una politica castiga cel care apartine partidului cel mai agreat de votanti,cat despre celelalte calitati pe care ar trebui sa le aiba un aspirant la functia de primar,prea putin conteaza.....votam ca orbi,

dupa cum ne este creierul de spalat
Ilie de la scularie pe 14 Iunie 2016, 09:13
#10
@ Marin Culcica
7. Crin Antonescu are o imagine publica dezastruoasa datorita indeciziei si inconsecventei lui. Cum ai vrea tu sa-si fi facut Cracea campanie asociindu-si imaginea cu cea a lui Crin Antonescu?

8. Care liberali autentici? 99% au fugit la ALDE. Nutica, Ivan, Cune...., sau au facut pact discret cu PSD (vezi Misu Stefan, Bogdan Cocu). Majoritatea liberalilor autentici sunt in varsta si nu mai au ambitii politice. Ca nu au fost atrasi, ca nu s-a incercat sa se foloseasca experienta si imaginea lor publica, da.

9. Nu s-a pus accent pe tineri. O mare scapare a PNL local. Ideeea catastrofala de a pune pe primele loc*ri fosile in detrimentul tinerilor a indepartat pe acestia. Multe voturi s-aiu pierdut. Ei au gandit asa: la ce bun sa ma zbat pentru fosilele astea? Si uite cum Cracea a mai pierdut din voturi!

10. Nu a facut nimic sa infirme zvonurile alarmante lansate de PSD in randul asistatilor social sau pensionarilor. Majoritatea s-au rasucit atunci.
Ilie de la scularie pe 14 Iunie 2016, 08:13
#9
@ Marin Culcică
5. Tocmai lista de consilieri l-a costat pe Crăcea 5% din voturi. Tu ai discutat cu membrii filialei PNL? Știi tu ce discuții au fost? Ce certuri au fost? Știi tu că mulți membri PNL n-au ieșit la vot tocmai pe acest motiv?

6. Crăcea a crezut mai mult în acest cal troian numit Necea decât în forța filialei PNL. Rezultatele s-au văzut.

6. Faptul că Necea l-a convins să se canalizeze pe Odaia și Măgurele în detrimentul orașului este dubios. Crăcea l-a crezut și orașul a fost neglijat. Dovadă că a luat bătaie pe linie. Și chiar în periferii, unde se miza pe o victorie clară care să suplinească orașul, Crăcea a fost învingâtor parțial.

Sunt multe de spus, dar astea trebuiesc lămurite de ei într-o ședință serioasă, nu trebuie să te dai tu drept analist politic. Tu ești doar un lătrău, care se bagă singur în seamă sau ești pus să,,reperezi amoarea proprie" a celor două nulități aflate pe loc*rile 2 și 3 din lista consilierilor PNL.
Maria pe 14 Iunie 2016, 08:03
#8
Lui Ion
Ioane cu ce sa cumpere Cracea voturi, ca doar ziceati ca e falimentar ! Cracea a castiagat acolo unde oamenii au fost mereu mintiti, acolo unde oamenii nu au canalizare, alimentare cu apa, cu gaze, asfalt, acolo unde speranta a fost mai mare . Pensionarii din centru au hotarat din nou . Ei au o sursa de venit, nu au nevoie de loc*ri de munca si foarte important ...... au bancute.
Ilie de la scularie pe 14 Iunie 2016, 08:01
#7
@ Marin Culcică
Iată ce se întâmplă când prostia se poate manifesta în spațiul public! Culcică tată, tu ori ești prost din născare, ori faci eforturi în acest sens. Băi gămălie, hai s-o luăm metodic:

1. PNL este PNL. Punct. Nici un Băsescu sau Nițulescu. Oamenii lui Băsescu sunt la PMP.

2. Bîciu în loc să facă muncă electorală alături de Crăcea a preferat să se uite la tenis sau să meargă la pescuit. Ce-i păsa lui de campanie când era pe loc sigur eligibil? El nici pe stradă nu răspunde la salut, cârmește din nas, e boier, ce să salute pe un neica nimeni?

3. Neagu, la fel. În afară de o singură ieșire alături de Crăcea, a preferat să-și plimbe câinele, fiindcă și el era sigur.

4. Crin Antonescu.... Culcică, tu când ai scris, erai treaz sau pupasei serios sticloanța? L-ai mai văzut tu în spațiul public? Tu mai ești la c*rent cu evenimentele politice? Și apoi cum să se afișeze cu Crăcea fiind cunoscut că a ieșit parlamentar cu ajutorul lui Dragnea și mașinii lui de vot?
Muclea pe 14 Iunie 2016, 07:50
#6
Teroristii
Imediat dupa anuntarea rezultatelor gasca lui Dragnea a trecut la represalii . Militantii PNL primesc telefoane de amenintare . Oamenii de afacerii sunt plimbati cu tot soiul de avize . Degeaba ! Oamenii au simtit mirosul libertatii si nu veti reusi sa-i intimidati !
Marin Culcica. pe 14 Iunie 2016, 06:30
#5
De ce denaturati?
Dl Cracea a obtinut 16% din voturile tuturor alegatorilor adica praful de pe toba!In loc sa faceti o analiza lucida a rezultatului SLAB OBTINUT ATAT DE DL CRACEA CAT SI DE PARTID vehiculati tot felul de baliverne si dati vina pe altii Vorbiti de PNL dar eu intreb, care PNL care de fapt este PDL al lui Basescu, Videanu, Nitulescu si alti compromisi si din care toti liberalii au fost inlaturati! Dati vina pe niste oameni deosebiti ca Biciu si Neagu ii jigniti intr-un mod marlanesc si SUBURBAN si vreti sa mai fie alaturi de voi? Am sa va pun o intrebare la care NU PUTETI RASPUNDE: DE CE NICI UN PARLAMENTAR JUDETEAN AL PNL N-A VENIT LA TURNU SA-L SPRIJINE PE DL CRACEA, IN SPECIAL DL CRIN ANTONESCU? Si va mai spun un "secret": DE DATA ACEASTA NUMARUL ROMMILOR CARE AU VOTAT A FOST FOARTE MIC IAR DINTRE CEI CARE AU VOTAT IN CUNOSTIINTA DE CAUZA (MULTI AU PUS STAMPILA AIUREA, HABAR NU AVEAU CE VOTEAZA!!) L-AU VOTAT PE DL CRACEA, CREZAND CA ESTE..DE-AL LOR!IAR CAUZA PRINCIPALA PROGRAM SLAB.
Magul pe 13 Iunie 2016, 22:39
#4
Tata aveti probleme
Dupa cum stau lucrurule domnilor de la psd nu or sa fie 4 ani linistiti !
danut c. pe 13 Iunie 2016, 22:22
#3
se putea și mai bine
Pentru candidatul PNL Crăcea Claudiu am toată stima și considerația. Sincer, credeam că noi, pesede, o să pierdem, salvarea a venit în ultimul moment de la "românii" de culoare, altfel nu am nici o explicație.
strul pe 13 Iunie 2016, 22:00
#2
ioane
esti retardat
ion pe 13 Iunie 2016, 21:20
#1
pentru autor
va laudati cu procentele obtinute si uitati ca ati pierdut.ati cistigat unde saracia este cea mai mare din oras si nu cred ca prin metode cinstite .mai are bani d-l cracea?ciocul mic inca 4 ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.