Liviu Dragnea a fost avertizat de un alegător la Turnu Măgurele: ”Să știți că acum nu mai iese!”

05 Iunie 2016, 14:03 | 9650 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a votat la alegerile locale din 5 iunie 2016, la secţia de votare nr. 66 organizată la Şcoala gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Turnu Măgurele, oraşul său de domiciliu. El a declarat că a votat cu încredere în oameni şi speranţă în viitor.

Dragnea a venit la vot însoţit de candidatul PSD Dănuţ Cuclea, primarul în funcţie, aspirant la un nou mandat. „Votez oamenii în care cred.  Am foarte mare speranţă în viitor“, a declarat liderul PSD. Întrebat ce prognostic are pentru scorul PSD, el s-a arătat optimist: „Cred că va fi bine. O să spun mai multe diseară“.
” Am votat în primul rând pentru dezvoltare şi sper ca toţi românii astăzi să voteze pentru dezvoltarea comunităţilor lor, să voteze oameni serioşi şi oameni responsabili. Sunt patru ani importanţi pentru România, patru ani în care se pot realiza multe proiecte. Aşa cum am votat şi eu sper ca românii să voteze oameni seriosi, oameni responsabili, oameni care nu vând iluzii, oameni cinstiţi şi corecţi şi care, împreună cu comunităţile lor, vor face ca România să se dezvolte”, a mai spus Dragnea la Turnu Măgurele.

Dragnea a testat la Turnu Măgurele sistemul informatizat din secţia de vot : ”Foarte mulţi colegi erau îngrijoraţi de sistemul nou. Sperăm să funcţioneze, să nu se blocheze, sperăm s nu fie probleme cu buletinele de vot . Sper ca până diseară toti oamenii care sunt interesaţi de viaţa comunităţii să voteze. Am mare încredere în ziua de azi. E o zi importantă pentru România”.

Liviu Dragnea a plecat pe jos de la secţia de votare, însoţit de candidatul PSD la Primăria Turnu Măgurele şi a dat mâna cu oamenii care se îndreptau către secţie. Liderul PSD a avut surpriza neplăcută să fie abordat de un cetăţean, care i-a spus franc, despre şansa la vot a candidatului-primar: „Până acum a fost bine. A ieşit. Dar să ştiţi că acum nu mai iese“.

Prezenţa la vot în Teleorman este de aproape 15% la ora 10, ceea ce plasează judeţul pe primul loc în topul naţional al prezenţei la vot.
Un număr de 334 de secţii de votare sunt deschise în Teleorman pe 5 iunie, ziua alegerilor locale 2016. Potrivit datelor Autorităţii Electorale Permanenta, în Alexandria sunt aşteptaţi la urne 43.963 de alegători în 34 de secţii de votare.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
eu pe 07 Iunie 2016, 21:47
#7
pt.pdl-ist!
Bine ca esti psd-ist!Cu aia fraiere a castigat Odaia si Magurelele!Nu ati mai putut voi sa furati voturile si aici! Ca sunteti frumosi cu zambet fals si "cacatul in ismene" ca nu mai iesea primarul vostru!!!
you pe 06 Iunie 2016, 00:08
#6
ha ha ha
Ia uite frate....a ieșit! wink
pdl-list pe 05 Iunie 2016, 21:51
#5
mai incercati
Toti debravatii din odaia .magurele ..si celelalte cartiere azi il sustineau p cracea ... Asa vrei domnule tu sa castiti cu rasurile alea de oameni cu betuvi .hoti noroc cu gabi oaie ca altfel te lua apa poate mai greu ........se rade si cu fundul de ce echipa tiai facut
Rupita pe 05 Iunie 2016, 20:40
#4
Demnitate
Acest om este patronul de la magazinul cu pietre.mare pdl ist.dar sa te faci ras in acest hal inseamna ca nu are minte deloc
Curelea pe 05 Iunie 2016, 19:56
#3
Atentie la PROCESELE INCHEIATE LA SECTIILE DE VOTARE!
Dacă știm că Dragnea a venit să-l susțină pe Cuclea, nu stim însă și ordinea în care vor intra la pușcărie.
franchestain pe 05 Iunie 2016, 16:16
#2
penalu Draqnea la sectia 66-semnu diavolului frate
voteaza frate petru desvoltarea penalilor PSD ca Tara mea sub voi 20 de ani a luato apa sacus vii sa minti lumea ca votezi oameni seriosi si responsabil si ca nu vinzi iluzii,dan 2012 cînd promisesi investiti în toata Tara mea si 1 milion de loc*ri de munca cam ce vîndusi Iudo? nu cumva iluzii? mincinosule,fariseule ai tupeu sa minti oameni direct în fata urnelor? Odata sodata o sa termini în 666-care poa sa fie un loc prin iad or un nr. de pîrnaias.

Jos penali PSD,jos ticalosi care nea distrus Tara sacus vine sa ne spuna ca voteaza petru desvoltare.Amin!
foxy pe 05 Iunie 2016, 15:52
#1
Dreptate
Doamne-ajuta! S-ar face dreptate si la Tr. Magurele!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.