Liviu Dragnea, primul penal al judetului, si-a adus aminte ca exista Turnu Magurele.

05 Iunie 2016, 08:37 | 7341 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Faptul ca Danut Cuclea sta foarte prost  l-a facut pe Dragnea sa lase sediul central de campanie si sa vina la Turnu Magurele.

 Antena3 si RomaniaTV sunt prezente in oras pentru a transmite evenimentul si bineinteles pentru a incerca sa ajute candidatul pesedist prin manipularea alegatorilor. Claudiu Cracea este pe baricade si continua lupta pentru castigarea orasului. Speram ca Turnu Magurele sa revina turnenilor, nu mafiei politico-economice conduse de un penal notoriu. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Marius pe 05 Iunie 2016, 19:14
#8
bey ninja, ce viteaz esti tu...daca veneai acolo plecau televiziunile de frica ta
insideversion pe 05 Iunie 2016, 16:55
#7
Goniti televiziunile pupinc.uriste!
Televiziunile la care faceti referire ar trebui huiduite si gonite din oras, au venit sa-l pupe-n c.ur pe nemernicul de dragnea..., ce rau imi pare ca n-am putut ajunge in Turnu Magurele..., garantam ca ii faceam sa se care imediat.
steluta pe 05 Iunie 2016, 13:07
#6
Car cu boi
Bai boilor, luati seama ca fost si Digi 24; mie nu mi-ati publicat nici un comentariu, in ultima saptamana, cu toate ca am avut o exprimare mult mai elevata decat nr.#1.Cracea nu mai are cum sa fie pe baricade, pt. ca e caz penal. Pe baricade de maine cand o sa "iese primare"!
mpda pe 05 Iunie 2016, 12:58
#5
cracea
Doamne ajuta!
lumeee lumee pe 05 Iunie 2016, 12:07
#4
mare familie
ce e? ce e? Nicu branza si cu Florea tziganu"' campanie pentru cuclea piticotul....olee nenea niculeee dute baa in irlanda cu cazanul tau cu volan pe dreapta.,..daca era bine cu psd ul poate stateai in tara langa familie...iar ti**nu moare de frica pt ca intr-o saptamana are control la sediul central al vacilor din clanul Linca...
Tot noi pe 05 Iunie 2016, 11:28
#3
Adevarat ... gunoi de oraş ...
Are dreptate maxima dl " eu " de mai sus ... aleges.ar prafu de ciorile dracu ...
tot eu pe 05 Iunie 2016, 11:19
#2
haideti la vot!!!!
haideti sa ne luam orasul inapoi!!!
Eu pe 05 Iunie 2016, 09:52
#1
si eu sper
sa scapam d nenorocitii astia si d psd-u lor... firati ai dreacu d nenorociti; au mirosit ei k o s-o ia peste bot cuclea si au venit sa-l pupe-n c*r. futuva morti-.n gura d j**uri. mai faceti ba o schimbare k a ajuns orasu ala cu ajutoru psd-ului orasu ciorilor sa-i manance pamantu cu rasa lor cu tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.