Claudiu Cracea - "FACEREA DE BINE, PLANGERE PENALA!"

02 Iunie 2016, 13:30 | 3409 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Poarta de acces cimitir cartier Magurele.

FACEREA DE BINE, PLANGERE PENALA!
In plina campanie electorala, am fost chemat la Politia Turnu Magurele pentru a da declaratii in legatura cu o actiune de strangere de semnaturi din toamna lui 2015.

Sa va prezint "fapta": foarte multi cetateni din cartierul Magurele mi s-au plans de faptul ca cimitirul este intr-o stare jalnica; din cauza lipsei imprejmuirii, caii, porcii si pasarile de curte intrau in cimitir iar directorul SC Urban SRL, Cone Cornel, a desfiintat o importanta poarta de acces in cimitir.

Pentru a initia un proiect de hotarare in Consiliul Local, am cerut ca militantii PNL din cartier sa stranga semnaturi de la cei ce doreau refacerea imprejmuirii si a portii de acces. Am strans aproape 500 de semnaturi, am scris si depus cererea de initiere a hotararii de Consiliu Local impreuna cu tabelele cu semnaturi, la registratura Primariei Turnu Magurele.

Deranjat de aceasta actiune, domnul Cuclea i-a pus pe ortacii sai cu responsabilitati politice in cartierul Magurele (Gigi Cioc - mare sef la Casa Armatei, Gigi Iancu - muncitor la Ocolul Silvic si Gizea Cornel - paznic la Stadionul Municipal) sa verifice daca semnaturile sunt reale si daca pot gasi pe cineva eventual sa nu mai recunoasca ca a semnat.
N-au gasit nimic, normal.

Bineinteles ca "verificarile" s-au facut in timpul serviciului, adica pe banii turnenilor.
In Consiliul Local, domnii Cuclea si Cone Cornel au sustinut ca nu pot reface imprejmuirea deoarece nu au cimitirul in administrare, dar ca vor monta poarta 2 de acces .

Ce a urmat se stie, in februarie 2016 au renuntat la cimitir, acesta revenind in administrarea Bisericii, fara ca promisiunea sa mai devina realitate…
In luna martie 2016, cu acordul consiliului parohial si pentru ca multi turneni mi-au cerut-o, PE CHELTUIALA PROPRIE, am refacut imprejmuirea montand o poarta de acces deosebit de importanta pentru cetatenii de pe Magurele.

La aproape 3 luni de la "fapta reprobabila" pe care am comis-o, in plina campanie electorala, domnul Cuclea a depus o plangere penala impotriva mea pe motivul mai sus expus.
Plangere penala pentru ca am facut un bine cetatenilor din Magurele, cu bani proprii…

Cum spuneam, facerea de bine… plangere penala!

Ganditi-va putin: pentru ei sunt inamicul public numarul 1; m-au verificat peste tot, daca aveau cu ce sa ma "agate" ar fi facut-o cu zambetul pe buze. Dar n-au gasit si nu vor gasi nimic, in ciuda a numeroase minciuni ordinare legate de mine si de familia mea - alta mizerie PSD, inteleg ca aveti treaba cu mine, dar lasati-mi familia in pace!

Pentru ca orasul freamata si stie ca i se apropie sfarsitul politic, domnul Cuclea a incercat sa ma AMENINTE initial cu plangerea penala PROPUNANDU-MI SA MA RETRAG DIN CAMPANIA ELECTORALA.
Numai ca domnul Cuclea nu stie ca studentul Claudiu Cracea, la doar 22 de ani, LUPTA PENTRU LIBERTATE, PE BARICADA DE LA INTER, intr-o noapte friguroasa de 21 spre 22 decembrie 1989! (si-am sa revin cu un material pe tema asta).

Domnule Cuclea, raspunsul meu este urmatorul:
Indiferent de riscuri, CLAUDIU CRACEA NU SE TEME SI MERGE PANA LA CAPAT!
Turnenii au incredere in el si au dreptul la o viata mai buna!
TURNENII VOR INVINGE!

sursa: pagina de facebook Claudiu Daniel Cracea

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Anonim pe 03 Mai 2021, 08:22
#7
Name
La puscarie trebuie sa stea cracea, el este spionul din 1991- 1997 .. din spion a intrat în politică ... Si a devenit organizatorul cimitirelor si a bisericilor .. Cracea Spion,si doctori, si mai sunt de lângă el spioni, e o gașcă mare de mafioti si spioni .. si-a ascuns crimele din biserica din cimitir .. umblau si fura copii Și ai ducea la biserica din cimitir,iar acolo împreună cu doctori, le lua organele,si ai arunca sub sol, din biserica ..
argentin pe 07 Septembrie 2016, 02:24
#6
CEL MAI MEDIOCRU ORAS DIN TARA
Tara arde in foc si baba se piaptana....

Mai lipsea sa aduceti bani de la UNIUNEA EUROPEANA, pentru aceste porti de doi bani...

DORADO pe 28 August 2016, 11:50
#5
" FELICITARI "
Cu tot respectul,nu ma intereseaza politica, dar,se poate ocupa post de primar doar daca se aseaza 2 porti la cimitir???

Este o investitie minima...2 tevi se gasesc la fier vechi,si cativa metri de cornier pentru cadru. De asemenea, se poate gasi si plasa de sarma la fier vechi... Iar aparat de sudat,are orice om gospodar...

Va ajuta administrator de la cimitir, care "se desc*rca" impreuna cu fratele lui si alti "smecherasi"..
.. pe 26 Iunie 2016, 12:10
#4
..
Nu este frumos sa va faceti plangeri penale unii altora...Cel mai bine este, ca in perioada dintre doua campanii electorale, toti cei care aspira la functia de primar, sa treaca cel putin trimestrial pa la cetateni sa-i intrebe ce probleme au, ce ar dori sa se schimbe,etc...

Ideal ar fi, ca fiecare sa demareze o lucrare profitabila in folosul tuturor localnicilor,sa se creeze loc*ri de munca pentru bastinasi, fara "atragere de investitori". Demonstrati ca se pot organiza si lucruri bune si frumoase!...

Atunci, da, vom vota corect, cinstit !...
cicalitoru pe 05 Iunie 2016, 13:52
#3
aiurea
Păi acelaşi lucru e valabil şi pt. tine claudiule. Şi tu ai făcut plângeri penale pt. că aşa s-a spus pe acest site. Dacă aveai şi tu ceva concret şi pe cei cărora le-ai făcut plângeri îi agăţai cu ceva. Acum vreo doi ani, nu mai ştiu exact când, dar cu siguranţă pe acest site am citit, aţi scris un material de secretarul primăriei despre nişte abuzuri pe care acesta le-ar fi făcut, gen uz de fals, abuz în exercitarea funcţiei publice, lucruri pe care chiar tu claudiule i le-ai spus în cadrul unei şedinţe de consiliu. Îl cunosc şi ştiu ce vorbesc. E unul care nu ar încălca legea. Mi-a spus că plângerile penale plecate de la tine şi niţulescu au dat chix. Deci dacă ai greşit atunci ar fi fost normal ca pe acest site să-i cereţi scuze acelui om. Mai mult ceea ce aţi publicat voi atunci la adresa secretarului primăriei a fost preluat şi în unele ziare de prin teleorman, iar ca sursă era dat turnu cu ştiri. V-aţi purtat de tot rahatul cu omul ăla şi din cauza asta nu o să te mai votez.
xx pe 03 Iunie 2016, 18:10
#2
xx
Oamenii bine crescuti, nu se comporta ca vandalii... Ar trebui ca toti, din toate partidele sa organizeze actiuni de binefacere pentru cetateni,astfel incat,atunci cand exista alegeri, oamenii sa cumpaneasca bine cine este cel mai gospodar.
EU pe 03 Iunie 2016, 00:38
#1
SCARBE IMPUTITE PSD-ISTE !!!
D CUCLEA SI PSD LA PUSCARIE !!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.