Claudiu Cracea - "Va prezint ECHIPA mea de consilieri pentru Consiliul Local Turnu Magurele."

01 Iunie 2016 | 4506 vizualizări | 10 comentarii
Echipa lui Claudiu Cracea.
Echipa lui Claudiu Cracea.

Va prezint ECHIPA mea de consilieri pentru Consiliul Local Turnu Magurele.
Impreuna cu acesti oameni pornesc la drum pentru a face pentru oras doar fapte bune, de care sa fim mandri peste ani.

Sunt oameni buni si harnici, oameni care au facut lucruri frumoase in viata. In aceasta echipa regasim mai multe generatii ce imbina experienta profesionala si de viata cu energia specifica tineretii.
Mai mult, colegii mei reprezinta toate zonele orasului si provin din aproape toate categoriile socio-profesionale.

Am spus-o si o vom repeta in toate intalnirile cu cetatenii orasului: cei care au dus Turnu Magurele pe marginea prapastiei in ultimii 20 de ani vor promite si acum lapte si miere.
Noi n-o sa facem asta. Nu exista minuni peste noapte!
Exista, insa, cinste, curaj, bun simt, munca si implicare - iar daca punem toate ingredientele astea sa lucreze impreuna, atunci va fi bine pentru toti turnenii!

Stiu ca aceasta ECHIPA va face tot ce este omeneste posibil si tot ce tine de ea pentru ca la Turnu Magurele oamenii sa traiasca mai bine!
Pentru asta, pe 5 IUNIE, avem nevoie de ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastra…
Va multumim pentru incredere!

Mai mult, aici >> Pagina Facebook Claudiu Daniel Cracea

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Frasin pe 04 Iunie 2016, 07:34
#10
Lui danut c
Vad pe lista PNL doar 6-7 pensionari . Nu mai dati cu batul in balta . Sunt mult mai multe doamne decat pe lista PSD . Sunt si 7-8 tineri . Este o lista complexa si completa . Perfecta nu se poate . Daca am incredere in domnul Cracea, am pana la capat, adica am incredere si in lista lui de consilieri .
eu pe 03 Iunie 2016, 00:44
#9
E TIMPUL PTR O SCHIMBARE IN BINE !
PRO PRO PRO - PNL - CLAUDIU CRACEA !
danut c pe 02 Iunie 2016, 13:43
#8
tineri mai multi
As fi vrut sa dati sansa tinerilor intr-o proportie mult mai mare si sunt convins ca 3-4 oameni cu experinta ar fi putut coordona si colabora si realiza mai multe cu o echipa de tineri decat o veti face cu pensionarii. Noi la PSD avem foarte multi tineri
UN PNL-ist Vechi pe 02 Iunie 2016, 08:55
#7
PENTRU Cracea C
Domnule Cracea cu tot respectul aceasta lista de consilieri are VALOARE SI CONSISTENTA doar pana la locul 5 - restul este RUSUINE pentru VALORILE PNL - nu v-a faceti cinste deloc continuarea listei de consilieri ba chiar v-a defavorizeaza sincer vorbind!
Nostradamus pe 02 Iunie 2016, 08:50
#6
.....
Au un mare merit . Sunt OAMENI !
georgica pe 02 Iunie 2016, 08:18
#5
adevar
Neagu Liviu sta mult mai bine cu picioarele pe pamint.
Florin pe 01 Iunie 2016, 23:52
#4
Dl.Baciu
Nu cunosc îndeaproape echipa domnului Cracea si nici pe dansul personal, dar il cunosc pe domnul Baciu Constantin si cunosc bine capacitatea si devotamentul acestui om de a face lucrul bine facut si nu exagerez cu absolut nimic... Iar după cum vechiul proverb românesc spune ca cine se aseamănă se aduna... Eu chiar dau credit acestei echipe. E timpul schimbării . VOTATI CLAUDIU CRACEA SI ECHIPA DUMNEALUI

chirita gheorghe pe 01 Iunie 2016, 23:28
#3
chirita cheorghe
domnilor de la turnu cu stiri va rog frumos sa dati acesta stire pe site, in acesta seara in jurul orei 21 chirita gheorghe fost militian a aruncat prin comuna seaca si satul navodari diferite hartii pentru campanie electorala, a fost vazut de mai multi martori prezenti pe strada la aceea ora, sa sunat la numarul 112 la fata locului fiind prezenta politia locala pentru cercetari, cel in cauza este un recidivist la randul lui avand mai multe probleme cu legea,rog turnu cu stiri sa verifice la politia seaca acesta stire..
Urinel pe 01 Iunie 2016, 20:54
#2
Pentru funcția de primar,pro Crăcea,
Dar ce merite au Păunescu si Ene Marin (Dan Diaconescu direct)?E în TR e cam greu să mai găsești un om capabil si bine pregătit profesional dar,totusi......
Nicolae pe 01 Iunie 2016, 14:44
#1
Mult succes,Claudiule !
Și putere de munca,pentru că o să ai multă nevoie. O să trebuiască să repari tot ce au stricat si furat cei din PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.