Teleormanean dat in urmarire de autoritatile din Germania, prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota.

31 Mai 2016, 13:18 | 2724 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Arestat.

In data de 30.05.2016, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul român Tedi I., în vârstă de 37 de ani, din județul Teleorman.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății, mandat emis de autoritățile din Germania.

Bărbatul a fost predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Bihor și Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.