Ne scriu cititorii - Poliţia Turnu Măgurele - indolenţă crasă.

31 Mai 2016, 09:31 | 5469 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Intersectia de la ANL.

De cativa ani intersectia de la ANL nu este semnalizata corect. S-au intamplat accidente, dar nu s-a luat nicio masura.

Culmea, ieri, un semn aditional care arata drumul cu prioritate era "schimbat"( cand vii de la Odaia). Nu stim daca vreun binevoitor sau pur si simplu a cazut pentru ca nu a fost prins bine. Scandalos este ca mai multe echipaje de Politie au trecut si nu au facut nimic.

Foarte grav este ca atunci cand vii din Catanga nu este un semn aditional care sa te avertizeze faptul ca drumul cu prioritate este centura. Doar cu "cedeaza trecerea" esti in situatie de egalitate cu cel care vine dinspre Odaia si functioneaza prioritatea de dreapta. Prin "rotirea" semnului aditional de la indicatorul dinspre Odaia s-a reparat o parte din greseala tampitilor din Politie. Atentie soferi la intersectia de la ANL. Si la intersectia semaforizata de la Sfanta Vineri este o neregula dar mai mica. Sa ii lasam cateva zile sa rezolve problema daca nu sa le spunem.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
nu inteleg limba romana... pe 28 August 2016, 12:00
#14
pentru avocat X #7
Gramatica se invata la clasele primare.

"a-ti ramine", se scrie corect: "ati ramane".
vasile de la scularie pe 20 Iunie 2016, 14:07
#13
politia
Cum nu "muncesc"!? Sambata trecuta pazeau nuntasii de la Turris. Sa nu-i amedeze careva pentru parcarea facuta unde n-aveau ce cauta sau, mai rau, dupa chef sa le suspende permisul pt. consum de alcool...
Adrian pe 03 Iunie 2016, 12:51
#12
Raspuns
Cum a spus si cineva mai sus, nici eu nu inteleg ce problema e cu intersectia de la ANL. Ca nu e cedeaza sau stop cand iesi dintre bloc*ri ? Daca e asta raspunsul e simplu: atunci cand te uiti in stanga si-n dreapta vezi observa forma de romb ( "Drum cu prioritate " pentru cei din stanga ) respectiv forma de triunghi ( "Cedeaza trecerea" ) si automat opresti ( macar sa te asiguri ) si acorzi si prioritate. Alta problema nu vad .

Oricum, nu asta e cea mai mare problema din Turnu Magurele, legata de circulatie. Cu nu ii convine, sa faca sesizare, sunt sigur ca nu va ramane nesolutionata .



P.S.: Domnule avocat, " ati ramane ... " se scrie fara cratima wink
pentru turnean pe 01 Iunie 2016, 13:03
#11
sperăm turnene că dacă va fi crăcea primar
se va uita si spre magurele ce sa asfalștat pe magurele stau consilieri psd pe str scoli si am văzut intenția vechilui primar care de obicei cei care nu sunt cu el safaaltează să zică nu a facut nimic,face pe la prieteni lui romii hcc călarasilor de anton pann a uitat de viitorluisi mihai viteazul niciu chip în 2020 va fi mai rau ca akuma să neferească dumnezeu să iasă ciumat din nou, pr inpozite le platim pt că ciumatul psd îi scuteste pe ai lui romi

Ilie de la scularie pe 01 Iunie 2016, 07:41
#10
@Avocat
D-le avocat, dacă ar trebui să mă apărați, sincer, mai bine mă duc singur la judecată. Ca avocat ar trebui să cunoașteți mult mai multe decât omul de rând dat fiind varietatea spețelor în care pot apare procese. Este adevărat că Primăria se ocupă de așa ceva, dar cu avizul obligatoriu al Poliției Rutieră. Și informează-l despre asta și pe cel care semnează Eu.
eu pe 31 Mai 2016, 23:35
#9
pt.Cristi!
Cei care ies de la ANL-uri nu au prioritate,sigur in intersectia respectiva!Adica,cei de pe strada principale ca de ei ar fi vorba vor ceda trecerea autovehiculelor de pe centura! Sa termine de montat bancile si poate stie cineva "sa faca desenul ala",sa stea domnul de la primul mesaj linistit!
Turneanu Valeriu. pe 31 Mai 2016, 20:00
#8
Interesant.
Am trecut de sute de ori pe acolo si nu m-am inc*rcat cu nimeni, zau daca pricep ce vorbiti. Faceti o schita cu situatia existenta si cu cea propusa.Asa, ca sa ne aflam in treaba, hai sa propunem un pod si-o trecere subterana. Magurene. ai dreptate, noul Primar, sa va asfalteze tot, este mai lesne de furat pe asfalt decat prin noroiae. Taxele si impozitele, credeti ca vi le plateste Cracea?!
avocat pe 31 Mai 2016, 17:11
#7
x
Sistematizarea circulatiei in oras este de atributul Primariei si nu al politiei, in Primarie sunt oameni platiti pentru asta. In cazul unui accident cauzat de o semnalizare proasta, dati in judecata Primaria.Daca politia si-ar face treaba, asa cum doriti, a-ti ramine toti fara permise in Turnu Magurele, asa ca taceti dracului din gura.........
mitica pe 31 Mai 2016, 15:22
#6
spaga
Politistul de la circulatie Paduraru cel mai mare spagar si betivan
un magurean pe 31 Mai 2016, 14:08
#5
pe cuclea nu votați
ÎNdemn magurelea să nu voteze cu d-l cuclea,din motivul următor,din întîmplare am pus mîna pe programul de reabilitari străzi din magurele si ce zice sunt cumprinse decît cele cuprinse în zona cimitirului asa că promisiunile lui hilare că va termina anton pann libertăti mihai viteazu pînă zona 1 restul sunt numai minciuni electorale că bagă apă pe anton pann pănă la cap si canal sunt votați pe altu nu pe cuclea un impostor snake
Cristi pe 31 Mai 2016, 14:07
#4
Nu e suficient cedeaza trecerea
Cand drumul cu prioritate isi schimba directia este obligatoriu instalarea de semne aditionale (care sa indice printr-o schema care este drumul cu prioritate ) pe toate,,bratele,, intersectiei.
eu pe 31 Mai 2016, 13:17
#3
raspuns
Pai cedeaza trecerea nu ar fi suficient? Semnele de circulatie in orase vin amplasate de Primarie,.....deci boii trebuie sa ii cauti in alta parte!!!! Du-te la Primarie,doar ca acum pun banci prin orase! Du-te si fa sesizare la ei!!!!
Adrian pe 31 Mai 2016, 10:45
#2
Parcarile din Turnu "Gaurele"
Doar astea sunt problemele ?

Pe cei care parcheaza fix in fata trecerii nu ii vad ? Cei care parcheaza unde e oprirea interzisa ? Cei care parcheaza in colt de intersectie ?

Sincer, eu sunt satul de din astia . Era sa o patesc grav din cauza asta . Voiam sa fac stanga pe strada spre ANL, cand un prost a oprit fix dupa colt si avand masina in fata, omu' a oprit, ca nu avea loc sa se bage si uite asa s-a blocat intersectia si am oprit la limita cu frana calcata la maximum.

Nu se poate asa ceva ... Mai ales pe Praporgescu, eu ca sofer incepator mi-e si frica sa trec in acelasi timp cu o alta masina, pe langa alte doua parcate paralel. Mereu ma intreb " Cum de au loc 4 masini in acelasi timp, pe o strada aia ?! " Ar trebui macar "Stationarea interzisa" acolo, daca nu chiar oprirea ... De gropi nici nu mai zic, marcaje trasate COMPLET AIUREA ... Pacat, puteam sa avem un oras civilizat, macar din punct de vedere al circulatiei ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.