Disperare in tabara lui Cuclea. Plangere penala impotriva lui Cracea pentru o poarta la cimitirul din cartierul Magurele.

31 Mai 2016, 08:50 | 3789 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea.

In plina campanie electorala, Claudiu Daniel Cracea s-a trezit chemat la Politia Turnu Magurele pentru a da declaratii in legatura cu o actiune de strangere de semnaturi din toamna lui 2015.

Sa va prezentam "fapta": cetatenii din Cartierul Magurele au reclamat faptul ca cimitirul este intr-o stare jalnica, ca din cauza lipsei imprejmuirii caii, porcii si pasarile de curte, intra in cimitir si ca directorul SC Urban SRL, Cone Cornel, a desfiintat o importanta poarta de acces in acesta, drept pentru care, pentru a initia un proiect de hotarare, Claudiu Daniel Cracea, a cerut ca militantii sai din cartier sa stranga semnaturi de la cei ce doreau refacerea imprejmuirii si a portii de acces. Toate bune si frumoase, se strang aproape 500 de semnaturi, se face cererea de initiere a hotararii de Consiliu Local si se depune, impreuna cu tabelele cu semnaturi, la registratura Primariei Turnu Magurele .

Deranjat de aceasta actiune, Cuclea ii pune de ortacii sai cu responsabilitati politice in Cartierul Magurele ( Gigi Cioc -mare sef la Casa Armatei, Gigi Iancu - muncitor la Ocolul Silvic si Gizea Cornel - paznic la Stadionul Municipal) sa verifice daca semnaturile sunt reale si daca pot gasi pe cineva eventual sa nu mai recunoasca ca a semnat. Bineinteles "verificarile" s-au facut in timpul serviciului, adica pe banii nostri.

In Consiliul Local atat Cuclea, cat si Cone Cornel au sustinut ca nu pot reface imprejmuirea deoarece nu au cimitirul in administrare, dar ca vor monta poarta 2 de acces .
Ce a urmat se stie, in februarie 2016 au renuntat la cimitir, acesta revenind in administrarea Bisericii, fara ca promisiunea sa mai devina realitate.

In luna martie 2016, cu acordul consiliului parohial, Claudiu Daniel Cracea a montat aceasta poarta de acces, deosebit de importanta pentru cetatenii de pe Magurele, alta suparare pentru Cuclea! Dupa ce campania electorala a debutat, la aproape 5 luni de la "fapta", Cuclea si-a adus aminte si a depus o plangere penala impotriva principalului sau contracandidat, Claudiu Daniel Cracea .
Cuclea ne arata in fiecare zi cat de mic poate fi !

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Oana pe 01 Iunie 2016, 14:57
#8
PSD este de domeniul trecutului.
Intreg orașul arată mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu. Vreau sa ma contrazică cineva.
Mafiotii simt ca pierd pe 01 Iunie 2016, 14:24
#7
Sorin Zamfir
Lui Sorin Zamfir de pe Magurele acum cateva zile i-au infundat cu piciorul usa de la masina si azi-noape i-au rupt 200 de pomi fructiferi. Asta numai Cornica Grasu e capabil. Msfia simte latul.
Lucretia pe 01 Iunie 2016, 14:09
#6
Lasati pe altii sa faca ceva in folosul cetăteanului
Cand revin acasa in turnu -măgurele si merg in cartierul unde m-am nascut MAGURELE nu pot crede ochilor ce cartier murdar pot vede nu mai discut de utilitati canalizare ,gaze etc:despre cimitir nu am cuvinte inteleg ca acum s a facut ceva nu se poate sa nu se faca nimic in atîtea ani mai bine arata Magurelea inainte de 89 asa ca magureni nu alegeri partidul ci omul care face ceva si pentru cartierul vostru sa va fie drag acolo unde locuiti ! MULT SUCCES !!
Mardale pe 01 Iunie 2016, 07:14
#5
Cuclea
Si-a dat foc la valiza si Cuclea, si Cioc, si Iancu si Cornica . Ii chiraie babele ca domnu' Cracea e iubit pe Magurele !
Bianca pe 01 Iunie 2016, 02:35
#4
Penibil
Omul asta ne face un bine cu poarta, ca ajunsesem sa dam mortii peste gard , un gest de om bun, si dl. Cuclea ii face plangere penala! Si te mai miri de ce iti dau gura magurenii!
Cine cunoaste stie, cine stie cunoaste pe 31 Mai 2016, 15:56
#3
final de drum, domnule Cuclea
V-ati cam dat foc la valiza si cu treaba asta. Ca sa nu mai zic de cate bube-n cap aveti ca sef de trib la Turnu, oricum erati pe faras anul asta.

Si stiti ce-i haios?

Ca nu loviti in Cracea, ci exact in electoratul PSD, cel in varsta si credincios!

Sa faci plangere penala impotriva unuia care monteaza o poarta PE BANII LUI la cimitir ca sa nu intre unii si sa profaneze mormintele taind crucile...



Multa minte va mai trebuie; asta daca o aveti.

Istoria va va retine la capitolul "gafe electorale fatale", domnule Cuclea. Drum bun, cale batuta!
un magurean pe 31 Mai 2016, 14:18
#2
cuclea minte cu nerusinare
cuclea abureste lumea că va asfalta în magurele că va bag aapă si canal pe anton pann si mihai viteazul si vitorului,de unde între 2016 -2020 va face căteva strduțe pe lăngă cimitir si ion creangă si călarasilor,dacă atîtea faci înseamnă că nici 2200 nu termini,lasă-ne du-te acasă nu ne trebui voturi zero îl alegem pe crăcea
Cristi pe 31 Mai 2016, 11:38
#1
Cine ridică sabia,de sabie va muri !
Se țin ca întotdeauna numai de prostii si șicane.Pai dacă Crăcea si ai lui nu au fost în stare să le facă o plângere penală până acum,ca slava domnului,ilegalitati descoperite de voi,sunt destule.Asta e o invitație la război,pentru ca PSD a jucat intotdeauna murdar.Hai,treceți si voi la fapte ca nu se mai poate altfel cu paraziții ăștia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.