EXPLOZIV!! Mafia italiana aduce deseuri periculoase in Teleorman. Firma Pirelli a fost gonita de conducatorii judetului.

30 Mai 2016, 10:13 | 4288 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mafia italiana aduce deseuri periculoase in Teleorman.

Sute de tone de deseşuri periculoase din Italia vor fi aduse în Teleorman, într-o mega afacere în care apare numele mafiei italiene Camorra.

Scandalul a izbucnit zilele trecute după ce a fost mediatizat de Gazeta Românească din Italia şi Flux24.

Iniţial Guvernul Cioloş a dezminţit informaţia, iar Agenţia de Mediu a anunţat controale. La scurt timp Cioloş l-a demis pe şeful Agenţiei de Mediu fără nici o explicaţie publică.

Între timp, Gazeta Românească precizează că în Italia ar fi avut loc o licitaţie deci afacerea este în curs de derulare.

Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri politici din România par a avea legătura cu ea. Flux 24 anunță că va reveni cu noi detalii explozive în zilele următoare.

Regiunea Campania a încheiat o licitaţie pentru exportul a mai multor sute de mii de tone de deşeuri de la Napoli şi alte zone din Campania, puse sub sechestru în urmă cu mai mult de zece ani.

Există şi un scandal în Parlamentul de la Roma, unde a avut loc interpelare a senatorilor M5S (Movimento 5 Stelle) în care se vorbea despre cererea unui armator român referitoare la folosirea portului Pozzuoli pentru transportul deşeurilor în România. Interpelarea se află pe site-ul Senatului italian.

Edizione Caserta, o publicaţie din zona unde sunt stocate gunoaiele, a scris: „Eco Sud, firmă cu sediul la Bucureşti, gestionează în prezent patru situri de tratare a deşeurilor în România şi s-a declarat disponibilă să primească gunoaiele din Campania perntru a le trata în gropile de gunoi din Bucureşti, Craiova, Mavrodin şi Giurgiu.”

Mavrodin este în judeţul Teleorman şi aparţine Eco Sud, un proiect realizat de Consiliul Judeţean pe bani europeni.

Una dintre gropile de gunoi ale grupului Eco Sud, cea din Craiova, a fost controlată prin intermediul unei societăţi luxemburgheze, de regele gunoaielor romane, Manlio Cerroni, şi a făcut obiectul unei anchete judiciare.

Potrivit unor surse din România, în spatele Eco Sud ar fi şi Ninel Caval legat de fraţii Pileri, implicaţi în urmă cu câţiva ani într-o anchetă judiciară fiind asociaţi ai lui Massimo Ciancimino, mai scrie Il Mattino. Massimo Ciancimino este fiul fostului primar din Palermo, „don” Vito Ciancimino, personaj legat de clanul corleonezilor din Cosa Nostra.

Partidul Național Liberal -Teleorman cere explicaţii publice şi domnului Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în mandatul căruia a fost realizată groapa de gunoi de la Mavrodin şi care deja a fost subiectul mai multor scandaluri.

Groapa ecologică de la Mavrodin a fost realizată în urma unui proiect al Consiliului Judeţean Teleorman şi Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Teleorman şi finanţat de Uniunea Europeană.
Situaţia este foarte gravă deoarece sutele de tone de deşeuri sunt clasificate ca fiind extrem de periculoase, conform autorităţilor italiene. Unele sunt puse sub sechestru de peste 10 ani şi nu se ştie exact ce conţin.

Cerem o anchetă oficială care să oprească acest transport periculos pentru locuitorii judeţului Teleorman.
Cerem autorităţilor judiciare să ancheteze posibilele legături penale.

În Teleorman în ultimii ani s-au făcut mai multe afaceri cu gunoaie. În acest moment, noi plătim cel mai scump sistem de gunoaie din România, afacere în care este implicată o firmă a PSD apropiată de baronul judeţului, Liviu Dragnea.

sursa: explozivnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
LuigiCFR pe 23 Iunie 2016, 15:42
#4
Facea pe modestul si intelegatorul dar nu ajuta pe nimeni ...
Alexe Locotenentul mafiei ? Kg de aur si 10 case ?Stia sa se planga ...Facea pe modestul cu buzunarele pline. Petricu Cristian Alexe, mai pervers ca Iuda. Daca avea interes, Alexe ii invartea pe tabla de sah pana la Ministru, ii dirija din umbra conform declaratiei de avere a domniei sale.

http://mt.gov.ro/web14//documente/declaratia_avere/2015/Petricu-Alexe-Cristian_2015-05-13.pdf
eu pe 03 Iunie 2016, 00:50
#3
jos mafia psd !
jos mafia psd !
EMANUEL BALTATEANU pe 31 Mai 2016, 08:41
#2
SE STANGE LAȚUL
TOCMAI ACUM TREBUIE SĂ INTRE CINEVA LA RĂCOARE.SAU MAI MULȚI.ESTE O AFACERE 100% PSD-LIVIU DRAGNEA.HAI SĂ VEDEM CINE RĂSPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACȚIUNI MAFIOTE?S-A SESIZAT VREO INSTITUȚIE A STATULUI SAU RĂMANE LA STADIUL DE ȘTIRE?CEI CE FURĂ O GĂINĂ SAU O PAINE PRIMESC ANI DE PUȘCĂRIE,IAR CEI CE FURĂ MILIOANE DE EURO ȘI DISTRUG JUDEȚE ÎNTREGI,RĂMAN ȘEFI.
moromete pe 30 Mai 2016, 20:09
#1
de rasul c*rcilor si prostilor
Mai marii judetului au transformat teleormanul intr o groapa de gunoaie ni s a dus vestea si acum strainii ne trateaza ca atare..de rasul c*rcilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.