Minus! Dănuț Cuclea a descoperit Facebook-ul în campanie.

27 Mai 2016, 12:02 | 4178 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

De vreo câteva săptămâni, Dănuț Cuclea se tot chinuie să-și facă prieteni virtuali, sperând că ei vor deveni reali și se vor prezenta la vot.

Chiar și cu profil pe Facebook, primarul de la Turnu nu e departe de inexistența în conștiința publică pe internet, fiindcă utilizatorii canalului nu se înghesuie să-l urmărească virtual. Cu toate iluziile create de site-urile de socializare, Dănuț a considerat necesar să înființeze o pagină oficială de politician și a cerut ”prietenilor” să-i dea like. Până acum, acesta a reușit ”performanța” să adune 327 aprecieri ale profilului său, deși am putea bănui că și pentru acelea și-a pus postacii la treabă, dar asta este doar opinia noastră. În fotografiile lui Dănuț Cuclea predomină chipuri de copii, iar pentru asta are de la noi un mare Minus. Nu pentru că stă alături de cei care gândesc la fel, ci pentru că oricât de necopt ai fi, nu poți profita de cei mici pentru a crește electoral. Pentru că scazi și mai mult.

sursa: liberinteleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
EU pe 03 Iunie 2016, 00:49
#8
JOS HOTII, JOS MAFIA PSD !
JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD ! JOS HOTII, JOS MAFIA PSD !
un magurean pe 30 Mai 2016, 17:27
#7
d-l cuclea un fricos
nu are stofă de candidat dacă nu participă la dezbatere sau nu ida liber stăpînul sau dreagneea





Alt cetatean liber pe 30 Mai 2016, 10:27
#6
Pentru nr. 2
De sunt borfasi mai acesta? Fiindca il injura pe Cuclea? Ce voiai, sa-l pupe-n ....?
doru pe 29 Mai 2016, 21:11
#5
dorinta de mai bine
Au lasat intentionat totul in degradare, pentru a declara "zona defavorizata", si atragere de fonduri... Unde sunt banii ce au venit??? Cum s-au gestionat??? Cine i-a administrat???

Sa vina organe de control competente si sa faca dreptate.Ne-am saturat de minciuni,umiliri,injosiri..

Timp de 4(patru ani),nu vine nimeni sa ne intrebe ce probleme avem,din ce traim,cine mai traieste cum se desc*rca,etc...

Dar,inainte de alegeri,se intrec in a ne saluta pe strada,ni se fac promisiuni, pe care toti stim ca nu se aduc la indeplinire...
LIBERTĂȚII NR.X pe 28 Mai 2016, 09:52
#4
O POZĂ CARE SPUNE MULTE
ȘI CARE NE ARATĂ DEOPOTRIVĂ,PRESIUNEA,TEAMA ȘI CHIAR DEZNĂDEJDEA DE A PUTEA PORNI PE UN DRUM ȘI A FACE CEVA PENTRU COMUNITATE.DIN PĂCATE PENTRU NOI,REALITATEA NE-A ARĂTAT PRIN FAPTE,DE TOT CE ESTE CAPABIL UN PRIMAR ÎMPREUNĂ CU ECHIPA LUI.GATA,AJUNGE,PSD ȘI-A ARĂTAT LIMITELE ÎMPREUNĂ CU NEPUTINȚA,LĂCOMIA ȘI MINCIUNA.ASTĂZI,ORAȘUL ARATĂ MULT MAI RĂU DECAT ACUM 25 DE ANI.MAREA MAJORITATE A CETĂȚENILOR,VĂD ȘI SIMT ASTA. CU PĂCĂLEALA ȘI PROMISIUNILE NEONORATE DE ATATA TIMP,NU MAI PUTEM TRĂI DECENT ȘI NU MAI PUTEM OFERI UN VIITOR MAI BUN COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI.
Proco pe 27 Mai 2016, 21:03
#3
Rusine pentru idiotii dintre noi!
Domnul primar Danut Cuclea are imagine de idiot ca si domnul Simionescu Adrian. Doua personaj care nu fac cinste PSD-lui, partid de oameni seriosi.
Un adevarat om liber. pe 27 Mai 2016, 17:57
#2
Io-te-te, bre!.
Auzi, dom'le, "liber in teleorman"! Niste borfasi care traiesc din ce gasesc in gunoaie.
un magurean pe 27 Mai 2016, 14:00
#1
din pacate d-l cuclea un personaj rece si imun
dlcuclea o să de vi primar în 2200 esti prea arogant si mîndru de tine o să vezi voturi l a safîntul asteaptă
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.