Claudiu Cracea - "Scrisoare catre turneni."

27 Mai 2016, 09:42 | 2953 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea.

MOTTO: DACA LA ALTII SE POATE, LA NOI DE CE NU SE POATE?

Bun gasit!

Sunt Claudiu Cracea, am 49 de ani, sunt cetatean al acestui municipiu si voi candida la functia de primar din partea Partidului National Liberal (PNL). Cele peste 4.200 de voturi si dovezi de incredere obtinute acum patru ani ma obliga sa lupt pana la capat pentru binele turnenilor.

Va invit sa aflati detalii legate de proiectul meu economic si social pentru Turnu Magurele, dar si cateva lucruri despre mine si familia mea, le gasiti in urmatoarele pagini. Cei care ma cunosc stiu despre mine ca sunt foarte hotarat, organizat si cu o mare putere de munca.
Ca fire, sunt o persoana poate un pic prea directa, insa prefer sa deranjez cu adevaruri decat sa fac pe plac cu lingusiri.
Nu sunt un mare mester la vorbe, dar sunt facut pentru fapte, ele vorbesc pentru mine. Nimic din ce-am facut nu a aparut de-a gata, rezultatele vin prin munca, vointa si sacrificii.

Am realizat aproape tot ce mi-am propus in viata si tot viata m-a invatat ca succesul vine doar atunci cand treci peste esecuri fara sa-ti pierzi entuziasmul. Aristotel spunea ca un bun conducator stie sa asculte oamenii.
Nu poti rezolva problemele orasului daca nu le cunosti in detaliu, daca nu stai de vorba cu oamenii ca sa le afli necazurile.

Aproape in fiecare zi sunt intrebat de un loc de munca si ma doare faptul ca nu pot mereu sa ajut.

Sunt inginer si manager, deci lucrez cu cifre si cu oameni, iar oamenii spun ca prima si MAREA PROBLEMA A ORASULUI este LIPSA LOCURILOR DE MUNCA. Mai mult de atat, situatia s-a agravat dramatic in ultimii patru ani.
Daca in 2012, 32% dintre turneni afirmau ca resimt acut lipsa locurilor de munca, in 2016 procentul lor a crescut la 78%!

Pe de alta parte, domnul Cuclea spune peste tot ca nu se pot infiinta noi locuri de munca in Turnu Magurele si ca asta este soarta orasului. Aceasta afirmatie va ajuta sa vedeti cel mai clar marea diferenta de structura si atitudine dintre mine si dansul:
1. Dl. Cuclea vede dificultati in orice oportunitate.
2. Claudiu Cracea vede oportunitati in orice dificultate.

Daca orasul URLA disperat ca sunt necesare ca aerul noi locuri de munca, tu, ca primar, ridici din umeri si zici ca nu se poate? Aici nu este balada Miorita, aici este un municipiu care abia mai respira, domnule Cuclea! Ati avut timpul si puterea sa faceti ceva, cat de putin! Se spune ca in timpul unui mandat, cel ales arata tot ce e mai bun sau mai rau din el.
Din pacate, domnul Cuclea si-a aratat limitele, el doar atat poate! Nu poti redresa un oras aflat pe marginea prapastiei fara sa ai experienta in afaceri, fara sa fi dovedit calitati de bun manager!

Am pornit o afacere de la zero, am platit multe milioane de euro taxe si impozite la stat in ultimii 25 de ani, am avut zeci de salariati, am platit la zi mii de salarii, prioritatea mea a fost sa-mi tin oamenii uniti, sa am grija de ei.

Cine nu are experienta manageriala, acela nu poate gospodari un oras in deriva totala si parasit de aproape jumatate din locuitorii sai in ultimii ani! Iar viata m-a invatat ca ori de cate ori aud expresia "lucrul acesta nu poate fi facut", stiu ca abia atunci sunt aproape de succes sau de o realizare importanta.

Nu exista "nu se poate", exista doar vointa si putinta! Si-am sa va argumentez:

Studiam zilele trecute cum arata evolutia oraselor similare ca populatie (undeva putin peste 20.000 de locuitori) si am descoperit multe exemple ca poate fi bunastare doar acolo unde exista initiativa si dorinta de a lasa ceva bun in urma. Am sa va dau un exemplu concret: municipiul Blaj. Blajul are o populatie asemanatoare cu Turnu, dar constanta in ultimii 20 de ani, in timp ce Turnu Magurele s-a depopulat cu peste 15.000 de locuitori in acelasi interval de timp.
Iar turnenii sigur nu au plecat de aici de bine!

La Blaj, in ultimii zece ani au aparut peste 6.000 de noi locuri de munca, acolo doar cine nu vrea nu munceste. Mai mult de-atat, o parte dintre angajati provin din localitati apropiate, existand chiar persoane care vin la munca in Blaj din Alba Iulia, Sibiu si chiar Cluj-Napoca. De ce au ales investitorii un orasel mic, care nu se afla langa o autostrada, pentru a realiza investitii de sute de milioane de euro?

In primul rand datorita sprijinului oferit de administratia locala si cea judeteana. Primaria Blaj si Consiliul Judetean Alba au finantat modernizarea drumului de acces la platforma industriala, au asigurat toate utilitatile si infrastructura, au participat la toate negocierile cu Ministerul de Finante pentru obtinerea schemei de ajutor guvernamental, au sprijinit infiintarea unitatilor scolare profesionale ca pepiniera pentru necesarul de forta de munca.

Ca urmare a beneficiilor financiare de pe urma atragerii investitorilor, Blajul are strazile asfaltate, cu retele de utilitati, unul dintre cele mai moderne spitale din Transilvania si un centru istoric foarte bine pus la punct. In 2016, administratia locala si-a propus sa finalizeze investitiile la Palatul Cultural si baza de agrement, reabilitarea Campiei Libertatii, si sa inceapa constructia noii Sali Polivalente.

Va veti intreba de ce la unii se poate si la noi nu (de peste 20 de ani)...

La Teleorman si la Turnu Magurele functioneaza o filozofie criminala, aici se face totul pentru a se alunga investitorii. Este mai usor de tinut in lesa un judet sarac, cu orase sarace, care depind de banii publici. Lucrurile se vor schimba doar atunci cand vor veni la vot toti cei care s-au saturat de sfidare, incompetenta, coruptie, dezinteres si minciuna!

La ei spital ultramodern, Palat Cultural si o noua Sala Polivalenta, la Turnu institutii in ruina si uitare... RUSINE, DOMNULE CUCLEA!

Profit de prilej PENTRU A-L INVITA PE CONTRACANDIDATUL MEU LA O EMISIUNE TELEVIZATA!

Si pentru ca timpul este pretios, ii propun sa pregatim fiecare cate 10 intrebari pentru celalalt. Sunt curios cat de barbat este domnul Cuclea si cat curaj are sa-si asume prestatia catastrofala din ultimii trei ani in fruntea primariei.
Daca tot pretindeti prin slogan ca sunteti "aproape de oameni", astept urgent sa-mi acceptati provocarea, domnule Cuclea, este doar in interesul turnenilor!
La Turnu Magurele trebuie sa renuntam la "Dumnezeu cu mila"! Eu cred ca Dumnezeu ii ajuta doar pe cei care se ajuta singuri. Iar daca la altii se poate, atunci se poate si la noi! Nu trebuie sa inventam nimic nou aici, trebuie doar sa punem oamenii potriviti la locurile potrivite!

Acum e sigur: Curtea Constitutionala a decis ca alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur.
Chiar daca aveti o alta preferinta (si chiar respect mult acest lucru), va rog sa ganditi pragmatic si sa nu va risipiti votul! Toate sondajele o spun, in acest an sunt singurul candidat cu sanse concrete de a-l invinge in singurul tur de scrutin pe dl. Cuclea!

Am un cuvant de final pentru toti cei care nu si-au pierdut mandria de turneni si care au strans din dinti in toti acesti ani. Ei trebuie sa stie ca doar impreuna putem sa redam municipiului nostru demnitatea. Impreuna si prin munca, altfel nu se poate!

Va rog sa aflati mai multe despre mine iar daca inima si mintea va spun ca sunt omul potrivit pentru a va reprezenta cu cinste, atunci va cer sprijinul pe 5 IUNIE!


Claudiu Cracea
Om bun, de incredere. Ca dumneavoastra.

sursa: pagina de facebook a candidatului Claudiu Daniel Cracea

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
.... pe 26 Iunie 2016, 11:51
#7
....
Daca toti profesorii actuali, s-ar comporta ca si cadrele didactice din generatiile mai vechi, cand puneau suflet pentru tot ceea ce predau elevilor, se observa la bacalaureatele din anii anteriori, o promovabilitate crescuta...

Dar, in afara de meditatii in particular, pe nimeni nu intereseaza nimic....

Profa' pe 28 Mai 2016, 20:51
#6
pentru un tanar (nr. 3)
Băi tinere, fir-ar cartea ta a d r a c u l u i ! Faci parte dintre ăia proşti,care nu prea au dat pe la şcoală. Ajunseşi tu,un semianalfabet să dai lecţii de politică..... Pune mâna pe gramatică !
Puturoseanu Turnescu pe 28 Mai 2016, 16:39
#5
E sansa ta
E randul tau Claudiule, totusi nu uita ca in Turnu au mai ramas doar pensionari care duc in spate niste indivizi lasi si puturosi. Oare cum ii vei mobiliza pe cei din urma? Asta pt ca toata lumea stie ca pensionarii sunt psd-isti!
un tanar pe 28 Mai 2016, 16:37
#4
pnl=iohanis
Am votat Iohanis, a iesit presedinte. Ce a facut Iohanis???? Deja regret ca l-am votat. Voi cei din pnl a-ti facut campanie pt el: ca vreti schimbare bla-bla, acum iar vreti schimbare. Sper sa nu mai puna lumea botul. Eu unul m-am convins cu schimbarile astea,, a pai domnul Cracea a schimbat pdl cu pnl ... Restul sunt doar vorbe. Om corect si cu caracter, cand impotriva pnl cand cu pnl . sper sa dati comentariul.

eu pe 27 Mai 2016, 20:07
#3
un alt eu decat in prima postare
De fapt sunt primul care a postat sub acest pseudonim dar sunt total de acord cu celalalt "eu". VOTEZ CLAUDIU CRACEA. Succes prietene! Chiar imi doresc sa arati tuturor ca un oras sufocat de psd se poate schimba in bine.
eu pe 27 Mai 2016, 15:09
#2
îmi place mesajul
Echilibrat, corect, fără promisiuni deșarte. Votez Claudiu Crăcea! Pentru Psd, păstrez un loc în clasor, sper sa rămână un vis urât.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.