Senzational!! Scandalul Hexi Pharma are legaturi in comuna Islaz.

26 Mai 2016, 12:46 | 4760 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Senzational!! Scandalul Hexi Pharma are legaturi in comuna Islaz.

EXCLUSIV / S-a diluat ancheta Hexi. După moartea lui Dan Condrea, cinci personaje-cheie «moștenesc» vinovăția

Odată cu decesul lui Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma Co, compania care dilua dezinfectanţii destinaţi spitalelor, atenţia procurorilor s-a îndreptat spre directorii şi rudele din spatele afacerii. Este vorba despre administrator, directorul de producţie şi manager.

Cine sunt directorii vizaţi de procurori

Flori Dinu este manegerul companiei, fiind considerată mâna dreaptă a lui Condrea. Cu toate acestea, ea nu a fost pusă sub vreo învinuire de anchetatori. Totodată, conform unor, surse Flori Dinu asigura şi poziţia de chimist în procesul de producţie a dezinfectanţilor. “Ea a declarat că a fost obligată de Condrea să fie şi chimist. I se aduceau acte la semnat pe care le iscălea. Aceasta a precizat la audieri că nu are studii chimice ca să-şi dea seama de concentraţii”, ne-a declarat sursa.

Marilena Nedeloiu, administratorul companiei, a declarat că ea doar punea în aplicare deciziile luate de Condrea şi soţia sa, Uliana Ochinciuc, în consiliul de administraţe. Nedeloiu este şi ea un om de încredere al patronului Hexi Pharma, cei doi fiind asociaţi în firma Signum Service, care asigură servicii de arhivare şi securitate. Nedeloiu are şi o firmă proprie, Clinos Elite, din Teleorman.( n.r. sediu in satul Moldoveni, strada Orizontului, nr. 1188, Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor)

Leva Mihail, moldovean de origini, e directorul de producţie al Hexi Pharma. Apropiaţii lui Condrea, care se îndoiesc de implicarea acestuia în diluarea dezinfectanţilor, susţin că Leva ar putea şti exact cum se făcea măsluirea produselor firmei.

sursa: libertatea.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
LORI pe 26 Mai 2016, 19:11
#1
HEXI-PHARMA LA ISLAZ ?
SI PE LA NOI LA SPITAL,NIMIC,NIMIC,NICIUN CONTRACT,NICIO SPAGUTA?IA SAPATI MAI BINE,POATE,POATE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.